Sinema farklı,sevgili,kardeş, arkadaş yada kalabalık grup aynı kapıya çıkıyor, yani yalnız film izlememeye. Film bitiminde filmin kritiğini tek başına yapmak delilik yolundaki belirtilerdendirİlla sevgiliye gerek yokki? o zaman hiç birşey yapmasın sevgilisi olmayanlar, bu düşünceye her zaman karşıyım (sevgilim olduğu halde) bowlinge gitmeyelim gezmeyelim barlara gidemeyelim sinemada film izlemeyelim sanki sinemada neyse![]()
Sinema farklı,sevgili,kardeş, arkadaş yada kalabalık grup aynı kapıya çıkıyor, yani yalnız film izlememeye. Film bitiminde filmin kritiğini tek başına yapmak delilik yolundaki belirtilerdendirVar olanın üstüne koymaya gerek yok bilmem anlatabildim mi
![]()
insanın gerçekten haline şükretmesini sağlayan bi filmdi. hiç bişiyimiz olmasa bile hala görüyoruz duyuyoruz. film bittiğinde aldığım nefesin kıymetini bildim diyebilirim. yemek yiyesim geldi. yavaş yavaş. tad ala ala. zaman zaman sıkan ama genel olarak iyi bi film. çok iyi bulmadım açıkçası. konusu bakımından orjinal. senaryo sizi içine çekiyor.
Abi ne zaman çıktın hapishaneden ?V For Vendetta! Dehşet bir film.