Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
@]muratteas

Çok sıkıcıydı baştan sona.

Bir sahnesinde Jacob içeri daLdı çocuğu öLdürecekti sanırım...ama onunLa göz göze geLdi ve bir takım şeyLer gördü....yerr diz çöktü sonrasında......Jacob dışarıda kurtLarLa kapışacakken...Diğer kurtLar Jacoba saLdırmadı..çünkü jacob mühürLenmişti....mühürLenen bir Kurta başka kurt dokunamazmış..en katı kuraL buymuşş....MühürLenmek "Aşık" oLmak gibi birşey sanırım....Jacob beLLanın kızıyLa göz göze geLince oLdu bu oLayy....Yanii kıza verdi gönLünü :D SpoiLer verdimm :P

Ve en son Cowboys and aLiensi izLedim,
Boş bir vaktinizde izLenebiLecek bir fiLm,
EfektLer faLan iyi sayıLırdı,
Değişik bir bakış açısı oLmuş uzayLıLara,
10 / 6

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Killer Elite

A Team ve The Expendables gibi benzer filmlerle kıyasladığınız zaman vasat olduğu söylenebilir. Senaryo zorlanarak uzatılmış gibi. Ben beğenmedim. 5/10

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
@]muratteas

Bir sahnesinde Jacob içeri daLdı çocuğu öLdürecekti sanırım...ama onunLa göz göze geLdi ve bir takım şeyLer gördü....yerr diz çöktü sonrasında......Jacob dışarıda kurtLarLa kapışacakken...Diğer kurtLar Jacoba saLdırmadı..çünkü jacob mühürLenmişti....mühürLenen bir Kurta başka kurt dokunamazmış..en katı kuraL buymuşş....MühürLenmek "Aşık" oLmak gibi birşey sanırım....Jacob beLLanın kızıyLa göz göze geLince oLdu bu oLayy....Yanii kıza verdi gönLünü :D SpoiLer verdimm :P

10 / 6
Alice bana mühürlense, istediği kadar ısırsın. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Alacakaranlik-Efsanesi-Safak-Vakti---Bolum-1-b.jpg

Beni pek tatmin etmedi sinemada sıkıldım bitsede gitsek dedim içimden hep. :D

Jacop a acıyorum Bella, Edward'an doğurdu, üstüne vampir oldu halen seviyor. :D

Alice de beni dönüştürse keşke. :D

@]muratteas

10 / 6

Beyler bu hafta sonu gidip izlemeyi düşünüyordum gitmeye değmez gibi bir şey çıktı. !?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beyler bu hafta sonu gidip izlemeyi düşünüyordum gitmeye değmez gibi bir şey çıktı. !?

İLk 3 fiLmine göre bu fiLm çok kötüydü,başLarı can sıkıcı bunaLtıcıydı bana göre.eLLe tutuLur bir sahnesi yok...sadece bitime doğru insanda merak bırakıyor o kadar.

AiLe fertLerinden biriyLe gidersen eğer başLarda sevişme sahneLeri faLan var....hani haLı faLanda yok kafayı eğip desenLeri inceLeyebilesiniz :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Tavsiye etmem nete düştüğünde izle, Part2 de inş saçma sapan sıkıcı olmaz

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İLk 3 fiLmine göre bu fiLm çok kötüydü,başLarı can sıkıcı bunaLtıcıydı bana göre.eLLe tutuLur bir sahnesi yok...sadece bitime doğru insanda merak bırakıyor o kadar.

AiLe fertLerinden biriyLe gidersen eğer başLarda sevişme sahneLeri faLan var....hani haLı faLanda yok kafayı eğip desenLeri inceLeyebilesiniz :D

Sahneler konusunda sıkıntı yokta filme gitmekten vaz geçtim Kasamam kendimi hiç aksiyon dolu bir film seçer ona giderim pehh :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
AraLığı bekLe "Görevimiz TehLike 4" geLecek :P

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Filmi nette altyazılı izledim diyemeceyek kadar izledim... Filmin ilk partı hadi giriş gelişme dedik, 2. partta geçtik ben başladım sıkılmaya... Şınav çektim, mekik çektim, çekirdek çitledim, balkona çıktım, birazda kung-fu çalışması yaptım... Baktım filmde hareket yok kapadım :D Üstelik Edward'ı anlamış değilim, Bella2nın neresine aşık olmuş hayret ediyorum... Bu aşkı abarttılar :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Canım teknoloji ile ilgili bir film seyretmek istedi. Aklıma Iron Man geldi ve 2. sini seyredeyim bari dedim. Film taşınabilir HDD de kalmış ve yanımda değil. Bende bir kere izlemek istedim diye indireyim bari dedim. Bir saatte indi şu versiyonu;

Iron Man 2 720p BRrip x264 acc vice (HDScene Release)

Normal gibi görünüyo ama filmin ortasında şöyle görüntülerle karşılaştım. Yoksa filmin normali mi bu ? Bilemedim, film hkkında belki daha bilgili birisi bizi aydınlatır diye umut ediyorum :)

rfrj.png

rfrk.png

Shadowfury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Canım teknoloji ile ilgili bir film seyretmek istedi. Aklıma Iron Man geldi ve 2. sini seyredeyim bari dedim. Film taşınabilir HDD de kalmış ve yanımda değil. Bende bir kere izlemek istedim diye indireyim bari dedim. Bir saatte indi şu versiyonu;

Normal gibi görünüyo ama filmin ortasında şöyle görüntülerle karşılaştım. Yoksa filmin normali mi bu ? Bilemedim, film hkkında belki daha bilgili birisi bizi aydınlatır diye umut ediyorum :)

rfrj.png

rfrk.png

Aslında izlediğim filmleri biraz çabuk unuturum ama Iron Man manyağı olarak nedense filmde böyle kareler gördüğümü hiç zannetmiyorum :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aslında izlediğim filmleri biraz çabuk unuturum ama Iron Man manyağı olarak nedense filmde böyle kareler gördüğümü hiç zannetmiyorum :)

Bahsettiğim sürümde böyle bilgilendirmeler geliyor ekrana :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
TAKEN 2008

Güzel filmdi. Senaryosu, aklı başında olmayan kızlara ders niteliğinde gibi; tabi anlayana :) Neyse, başrol oyuncumuzun 20 kişi arasına girip sıyrık almadan çıkması sizin için sorun değilse 10 üzerinde 7 verilecek türden. Konusuna 9 veriyorum :) Seyredilmesi gereken filmlerden olmuş :)

ÖZET : Canından çok sevdiği kızı Kim'in kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında çaresiz ve hiçbir şey yapamadan, dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan'ın başına gelir. Genç kadınları satmakta uzmanlaşmış bir çetenin elinden biricik kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman dilimi vardır. Ancak Bryan'ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles'te, kaçırılan kızının ise Paris'te olmasıdır.Bu büyük mesafe engelini nasıl aşacaktır? Zamana karşı yarışın galibi olabilecek midir?

0936501.jpg

utkesmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=108700]kowalskii[/MENTION]

Taken filmindeki aksiyon sahnelerinin palavra olduğunu düşünmüyorum. Öyle dediğin gibi 20 kişinin arasına girip de 1 tane bile sıyrık almadığı sahneler falan yok bence. Filmi şahsen çok beğendim, her şey ayarında, böyle "ooohhhaaasss..." dediğin sahneler yok, ne bileyim mesela Wanted'dakiler gibi. Hoş bir filmdi, tavsiye ederim herkese.

Unknown'dan çok daha iyi bence, onu söyleyeyim.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Taken | 96 saat

Şu adamın filmlerini sevmeye başladım konusu sağlam bir film filmin içinde daha önce izlemiş olduğumu hatırladım ama buna karşı tekrar izlemekten çok zevk aldığım bir filmdi tavsiye ederim. :) 8.5/10

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
shutter_ver2.jpg

Eski film, kız aşık ama sevgilisi buna arkadaşlarıyla gelip tecavüz ediyor veee hayaleti intikam alıyor. :) 6,9/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu tarz filmleri ben izlemiyorum ama izleyenler için filmi bir cümlede bitirmişsin. izliyecek birşey bırakmamışsın. :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
DPAAm.jpg

Film tek kelimeyle muhteşemdi... İzlemenizi tavsiye ederim... Sanırım devamında insanlar maymunların peşine düşecek... Maymunlarda tüm dünyadaki maymunları toplayacak insanları dövecek :lol:

Dünyadaki tüm canlılara zarar veren insanları kınıyorum... Ama insanlık adına yapılan herşeyide destekliyorum. Ayrıca ben hangi tarafı tutacağıma karar veremediğim için kendimide kınıyorum... :devil:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Wrong Turn - Korku Kapanı

Genelde bu tür filmleri sevmem bir grup genç dağa,ormana ,çayıra, çimene çıkar sonra kaybolurlar ardından yaratık,insan ,deli ,mahkum aklınıza her ne geliyorsa avlanılmaya başlarlar . Korku- Kaçış derken film biter .

Ama bu iki film oldukça güzel işlenmiş izledikçe sıkmıyor TAVSİYE.

--- Mesaj Güncellendi ---

Kabuslar Evi değil Ruhlar Kasabası Filmin adı yanlış yazmışım:)