Soru En son hangi filmi izlediniz?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Filmin özetini okumadan izledim daha bir heyecanlı oldu:)
İki adamı da birbirine benzettim bir ara, dedim ne oluyor :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALaca KaranLık : Şafak Vakti

BaşLarda romantizim deniLen o şey fazLasıyLa mevcuttu ve çok sıkıcıydı...yine her sıkıcı fiLmLerde oLduğu gibi sonu az da oLsa heyecan ve merak bıraktı insanda.

İdar eder.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fast-five-poster.jpg

Fast Five (2011)

Öncelikle filmde göze çarpan birçok hata olduğunu vurgulamak lazım. Mesela baştaki tren sahnesi. Treni ortadan kesip haldur huldur arabaları dışarı atıyorlar kimse bir ses duymuyor, ama vagonun içindeki silah sesine tüm yolcu ayağa fırlıyor. Kasa soygunundaki 10 tonluk kasanın sokaklarda sürüklenme sahnelerine hiç girmiyorum, mantıken baştan aşağı fiyasko.

Sonra 100 milyon dolar için herkes hayatından vazgeçiyor ama sırf test amaçlı leblebi gibi, yüzbinlerce dolarlık arabları toplayıp getirebiliyorlar. madem ki araba toplamak bu kadar kolay, o işi yapsanıza:)

Zaten film hiç te özgün bir senaryoya sahip değil. Ocean's serisinden kopyala yapıştır bir senaryo. Soyulacak biryer, işinin ehli bir ekip biraraya getirme, plan ve sonuç. Ayrıca kasa soygunundaki araba sahneleri olmasa, filmin arabalar üzerine olduğunu unutacağız.

Kısacası adının Ocean's Fourteen olması gereken bir film. Ama herşeye rağmen güzel film :) 7.2/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende İzledim hızlı ve öfkeliyi saçma yönleri çok , Arabaların fizik kurallarına aykırı savruluyor arkadasında kaç tonluk demir kasa varken yanlız film güzel sarıyor , En baştaki Polisin kovalama sahnesi harikaydı .

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
İntikam yolu olarak geçiyor ama anlamının kızgın sürücü olması gerekiyor bence.
Film acayip garipti, "Yeni Dünya Düzeni" denen zımbırtının orda geçeceği aklıma gelmezdi.
Çok garip sahneler vardı..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Scott-Pilgrim-Vs-The-World-1278855595.jpg

Fantastik filmleri seviyorsanız tam size göre . İlginç bir konusu var , ve acayip diyebilirim :) Eğlenceli olmuş . 10 /7.5

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Tucker & Dale Vs Evil

Korku filmi unsurlarının kullanıldığı güzel bir komedi filmi. Dialoglar oldukça iyiydi.Görüntüler kimi izleyiciye iğrenç gelebilir ama sonuçta komedi olarak filme alınmış.
[FLASH]http://www.izlesene.com/player/player.swf?videoid=4233367[/FLASH]

123835f5.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
daniel-craig-cowboys-and-aliens-poster.jpg

Kovboylar ve Uzaylılar (2011)

Ehhhh işte. idare eder. ister izleyin ister izlemeyin. kaybedilecek pek bişey yok. 6.7/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

Dün akşam 21:30'da başLadım izLemeye,2 küsür saatLik bir fiLm.
FiLmin 1 saat 15 dk uyku bastırdı..zaten fazLa sarmamıştı fiLm kapadım uyudum :D Bu akşam kaLdığım yerden bakarım inş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ben de tututp extended olanını indirdim. film yarıda bırakmak adetim olmadığı için mecburen bitirdim. sabah 6 da bitti :)

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Million Dollar Baby
Güzel ders çıkarmak için ideal bir film.İmdb puanı 8.2 durumunu koruyor öneririm

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
the.box_.jpg

The Box (2oo9)

Para mı ? Fedakarlık mı ?

10 Üzerinden 7 Numara bilim kurgu filmi. Stephen King romanlarını hatırlattı bana.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
e96adddbfa.jpg

Klasik bir senaryo, çok yapmacık görüntüler, bariz şekilde göze çarpan bir sürü mantık hatası ve sonuç olarak vasat bir film. IMDb'de aldığı 2.4 puan çok bile :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Aynı gün sırayla izlediğim filmler:

Conan
Green Latern
Captain America

:):)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
KİMLİKSİZ
Dr. Martin Harris (Liam Neeson) Berlin'de geçirdiği bir araba kazasından sonra kendine geldiğinde birdenbire karısının (January Jones) kendisini tanımadığı ve başka bir adamın da (Aidan Quinn) kendisinin yerine geçtiğini fark eder.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
the.box_.jpg

The Box (2oo9)

Para mı ? Fedakarlık mı ?

10 Üzerinden 7 Numara bilim kurgu filmi. Stephen King romanlarını hatırlattı bana.

bu filmi seyrettim dun gece... cok guzeldi :) tavsiye edilecek cinsten.. ben de 7 vermek istiyorum, simdi ustadin uzerine puan verilmezmis :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
bu filmi seyrettim dun gece... cok guzeldi :) tavsiye edilecek cinsten.. ben de 7 vermek istiyorum, simdi ustadin uzerine puan verilmezmis :D

Eyv. :P Digiturkde mi izledin ? :D Dün digiturk zorla izletti bana. Kanalları tam hatırlamıyorum rakam olarak örnekleme vereyim. 7. Kanalda filmin sonuna doğru bi sahne izledim etkilendim 8. Kanala geçtim film başlıyor :D Bayramda da denk gelmişti iki kere bu film beni istiyor dedim izledim. :D

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Thor diye saçma sapan bir şey izledim. Yarısında uyudumda neyse :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eyv. :P Digiturkde mi izledin ? :D Dün digiturk zorla izletti bana. Kanalları tam hatırlamıyorum rakam olarak örnekleme vereyim. 7. Kanalda filmin sonuna doğru bi sahne izledim etkilendim 8. Kanala geçtim film başlıyor :D Bayramda da denk gelmişti iki kere bu film beni istiyor dedim izledim. :D

yok, indirdim filmi :) ben tv seyretmediğim için.. izlemek istesem bile annemden kumandayı alabilene aşk olsun :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
KİMLİKSİZ
Dr. Martin Harris (Liam Neeson) Berlin'de geçirdiği bir araba kazasından sonra kendine geldiğinde birdenbire karısının (January Jones) kendisini tanımadığı ve başka bir adamın da (Aidan Quinn) kendisinin yerine geçtiğini fark eder.

evet bende izledim bu filmi tavsiyedir. Farklı bir film sonu şaşırtacak kesinlikle sağlam bir yapıt.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İzleyebildiğim yere kadar izleyeceğim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yüksek puan almış olanları öne al. önce düşük puanlıları seyredeyim, iyileri sona saklayayım deme sakın.

konuları genelde birbirine benzediği için, sonra izleyeceğin iyi puan almış filmler gözüne diğerlerinden alıntı gibi ve basit gelebilir. yazık olur :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Puan, açıklama dikkate almadan izliyorum :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Alacakaranlik-Efsanesi-Safak-Vakti---Bolum-1-b.jpg

Beni pek tatmin etmedi sinemada sıkıldım bitsede gitsek dedim içimden hep. :D

Jacop a acıyorum Bella, Edward'an doğurdu, üstüne vampir oldu halen seviyor. :D

Alice de beni dönüştürse keşke. :D