Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=174282]şowalye[/MENTION] aç karnına mı 7 tok karnına mı 7 :P

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] bu vakaLar buLaşıcı :P

bayonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anadolu kartallarını sinemada izledim güzeldi sıkılmadan izledik çok güzelmiydi hayır izlenir mi evet tavsiye edermiyim evet :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yukardaki yoruma istinaden indirdim. inme işlemi 40 saniye önce bitti. izleyelim bakalım maymunlar neyin peşinde :)

Reaksiyon puanı
189
Az önce Kill Bill 1 ve 2 yi izledim. Standart Quentin Tarantino filmi işte. Kan gövdeyi götürüyor :)

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11-11-11 (2011) <<< Tek kelimeyle berbat bir film sakın izlemeyin.
The Tree of Life (2011) <<< Bu filmin tamamını izleyebilene bile madalya takmak gerek benim için 20 dk. sürdü.
Sector 7 (2011) <<< Abi bu bir film değil bence şaka olmalı zaten ilk 45 dk. saçma sapan japon geyikleri ardından gelen saçma sapan bir yaratık kısacası sakın bulaşmayın.
Assasination Games (2011) <<< Çok güzel bir film olmasada izlenilebilecek düzeyde bir film.İzleyin derim.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Filmler hakkında yoruma gerçekten ihtiyaç var hatta yorumlamak eğlenceli. Ancak konu başlığı kişiyi film hakkında yorum yazmaya değil sadece filmlerin isimlerinden bahsetmeye yönlendiriyor, başlık bu yönde düzeltilirse sanırım filmler hakkında düşünce sahibi olabiliriz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
G4aCq.jpg

Rise of the Planet Apes (2011)

Güzel film. en azından bir kez izlenmeli düşüncesindeyim.

Maymunun, hapishane filmlerindeki bir mahkum edasında, elinde çubukla oynadığı sahnedeki duruşu çok hoşuma gitti. :) 7.5/10

omer_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKSİYON KOMEDİ Bİ FİLM harbi çok ciks sonuna gelince ise:huh:.... vaybe diosun

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rise of the Planet Apes (2011) harika bir film

Darbe-150x150.jpg

darbe (push) izlene bilir bir film

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
5732610264_8a4a29e774_o.jpg

GüzeL fiLmdi,duyguLandığım sahneLerde oLdu.Süresi çok uzun geLdi bitmek biLmedi sanki ya da ben bazı yerLerde sıkıLdım.
Aksiyon yoktu hiç.

Top Gun geLdi paso akLıma,uçakLardan oLsa gerek.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadşlar IP Men'i izleyen yokmu yaw , Japon filmi ben pek sevmem japon- çin işi filmleri ama bu film çok farklıydı , Tavsiye ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadşlar IP Men'i izleyen yokmu yaw , Japon filmi ben pek sevmem japon- çin işi filmleri ama bu film çok farklıydı , Tavsiye ederim.

ip man çin filmidir ve harika bir filmdir. bilinmeyen diyarlardan, çok gizlide kalmış bir film izlemiş haldesin ama o filmi izlemeyen kalmadı :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Horrible Bosses 2011

Kesinlikle izlemeniz gereken bir film, çok güzel ve komikti.

ÖZET : Yönetici adayı Nick Hendricks (Jason Bateman) fazlasıyla hak ettiği terfiyi alabilmek için günde 12 saat çalışmakta ve dengesiz amiri Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Yine de bu terfinin asla gerçekleşmeyeceğini bilmektedir. Bir başka yerde, diş hekimi asistanı Dale Arbus (Charlie Day) diş hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) son zamanlarda iyice artan asılmaları karşısında özsaygısını yitirmemek için çabalamaktadır. Ve muhasebeci Kurt Buckman (Jason Sudeikis) şirketinin sahtekar yeni sahibi Bobby Pellit’in (Colin Farrell) onun kariyerini mahvetmeye kararlı olduğunu, ayrıca her şeyden habersiz bir insan topluluğunu toksik atığa maruz bırakmayı planladığını öğrenir.

Paul 2011

Awesome tek kelime ile :D ikinci kez seyretmeyi düşünüyorum :D

ÖZET : Comic-Con'a katılmak için ABD'ye giden iki çizgi-roman fanatiğinin başından geçen orijinal hikayesini anlatıyor... Az rastlanır cinsten :D

SENNA :D

Hala seyretmeyen mi var ??? :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
the_objective.jpg

The Objective (2008)

Konusu için (benzerlerinden birkaç farklılık dışında) sıradan diyebilirim. fazla da bir aksiyonu yok. Ama sonunun nasıl biteceği merakından sıkmadan, bir solukta biten bir film.

Sonu da açıkcası muallakta bitiyor. izlemeden önce okuduğum birçok yorumda sonunun anlaşılmadığı vurgusunu görmüştüm, ben de pek anlamadım desem yalan olmaz:)
7/10

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
polis-film-afisi.jpg

POLİS filminde, Musa Rami mesleğinin zirvesinde bir cinayet masası polisidir. Bugünlerde kafasını meşgul eden iki şey vardır. Birisi kendisinden 40 yaş küçük üniversite öğrencisi Funda’ya olan aşkı, bir diğeri de ünlü mafya ailesi İzmitliler’in Rami ailesine yönelik bitmek bilmeyen tehditleri. Musa Rami iyi bir baba, iyi bir polis ve iyi bir aşıktır ve görünen o ki Musa Rami işi, aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kalacaktır. Aynı günlerde aldığı bir haber ise Musa Rami’yi tamamen altüst eder.

Haluk Bilginer yine konuşturmuş oyunculuğunu, sırf onun için bile izlenesi bir film. Dövüş sahneleri çok sırıtıyor sanki ama görmezden gelinebilir bence.