Soru En son hangi filmi izlediniz?

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
anadolu kartalları ; güzel olmuş ağlattı beni sonunda :) herşeye ağlama kapasitem vardır gerçi

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Batman: Year One harikaydı batman'in ilk yıllarını anlatan bir yapım olmuş...
404.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ice Age 2012 filmini nereden buldun :) ?? ÖM den yardımcı olabilirsen memnun ve bahtiyar kalırım :)

hemen vereyim arkadaşlar blu ray istermisin yoksa riplimi blu-ray ingilizce hiç dokunulmamış

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Thor blu-ray isteyen varmi yanliz ama 11 gb

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

arkadaşlar blu-ray ingilizce isteyen olursa link atarım hiç dokunulmamış

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Conan the Barbarian 2011 >>> Çok büyük beklentileriniz olmasın ama izlenmiyecek bir film de değil çok daha kötülerini eminim izlemişsinizdir. 5/10

Another Earth 2011 >>> Öncelikle ismine bakıp bilim kurgu filmi diyerek 6gb lık dosyayı boşuna indirmeyin benim gibi :) ama açıkcası çokta pişman olmadım bir dram filmine göre özellikle son sahnesiyle oldukça güzel bir filmdi. 7/10

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
canon izlenir bence ben beğendim ilk film kötü ama yenisini eskisine göre basit yapmamışlar

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Limit Yok
Konu güzel olsa da film bana göre çok vasat.
İMDB puanı çok yüksek ama izledikten sonra niye bu kadar yüksek puan aldığını pek anlamadım.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
92588697428310327.jpg

Ata Demirer Tek Kişilik dev Kadro 2
güzeldi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Conan-the-Barbarian-2011-CrazyCoder-Raqrm.jpg

Conan (2011)

filmde birçok saçmalık söz konusu. Başlardaki ufacık köyü istila etmeye gelen binlerce kişi mesela... filmin devamında kötü adamın o binlerce kişilik ordusu nereye kaybolduysa, geri kalan mücadele hep conan ile onun arasında geçti. :P

ayrıca bu ne biçim conan. bilek güreşinde paçoz bir zenciye yeniliyor, önüne gelenden zopa yiyor. kalıp desen filmdeki herkesle aynı cüssede. Arnold dan sonra bu adamın gelmesi gerçekten talihsizlik... kısacası hem film olmamış, hemde conan. 5.5/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
serenity-filmi-full-hd-turkce-sinema-izle.jpg

Sırf Summer GLau için izLedim.

iLginç bir fiLmdi,beğenmedim.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=64502]cengaver51[/MENTION] o kadar film izlemişsin be abicim bir iki yorum yapsaydın mesela senna ve assasination games nasıl belki izlerim?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yorum yapmadıktan sonra isterseniz 892394 tane film izleyin. hiçbir ehemmiyeti yok :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu konunun amacını bir türlü anlatamadık insanlara. Sizin izlediğiniz film kimsenin zerre umrumda değil; film iyi mi kötü mü neden izleyelim yada izlemeyelim bunu merak ediyoruz.

[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] sennayı hemen izle.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
@cengaver51 o kadar film izlemişsin be abicim bir iki yorum yapsaydın mesela senna ve assasination games nasıl belki izlerim?

yorum yapmadıktan sonra isterseniz 892394 tane film izleyin. hiçbir ehemmiyeti yok :P

bu konunun amacını bir türlü anlatamadık insanlara. Sizin izlediğiniz film kimsenin zerre umrumda değil; film iyi mi kötü mü neden izleyelim yada izlemeyelim bunu merak ediyoruz.

@dgncn sennayı hemen izle.

unutmusum yorum yapmayı harbıden ya pardon aynı anda bşksa bırsey ıle ugrasıyodum da :)

senna belgesel tadında guzel olmus bence izleyin derim
kıller elıte_ guzel bır filim sürükleyıcı aksiyonlu
captan amerika __çocuk filmi resmen ben sevmedım basıt olmus bence
green latern de captan amerkadan farkı yok
assassınatıon game _ fena sayılmaz izlenebilir ama pek bısey beklememek lazım
never back down2__ birincisi gibi değildi beğenmedim
paul __ komedı filmi boş zaman gecırmek ıcın eglencelı filim işde
bir avuc deniz _ izlemeniizi tavsiiye ederim güzel bi filim
x men fırs cllas bence serinni en berbat filimi olmus

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Arabalar-2.jpg

Cars 2
keyifliydi, farklı bir devam animasyonu olmuş şimşek biraz arka planda kalmış. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Xckkr.jpg

Ed Wood (1994)

Ayrılmaz ikili, yönetmen Tim Burton ve Johnny Depp'den harkulade bir film.

Amerikada dünyanın en kötü Yönetmeni seçilmiş olan Ed wood'un, bu başararıya nasıl ulaştığının anlatıldığı bir film.:)
Zaten Jonny Deep'in performansının muhteşem oluduğunu anlatmaya lüzum olmasa gerek. Ama Ed'in gülümsemesi ayrıca görülmeye değer :)

hüzünlü bir komedi seyretmek istiyorsanız kesinlikle seyredin derim. 8/10

Reaksiyon puanı
189
Xckkr.jpg

Ed Wood (1994)

Ayrılmaz ikili, yönetmen Tim Burton ve Johnny Depp'den harkulade bir film.

Amerikada dünyanın en kötü Yönetmeni seçilmiş olan Ed wood'un, bu başararıya nasıl ulaştığının anlatıldığı bir film.:)
Zaten Jonny Deep'in performansının muhteşem oluduğunu anlatmaya lüzum olmasa gerek. Ama Ed'in gülümsemesi ayrıca görülmeye değer :)

hüzünlü bir komedi seyretmek istiyorsanız kesinlikle seyredin derim. 8/10

Tim Burton ve Johnny Depp ikilisine bayılırım :) Kesinlikle izlemeliyim :) Öneri için teşekkürler :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
serenity-filmi-full-hd-turkce-sinema-izle.jpg

Sırf Summer GLau için izLedim.

iLginç bir fiLmdi,beğenmedim.

Firefly 2005 yılındaki tek sezonluk dizisini seyretmeden bir şey anlamazsın :D ben bu filmi ve Summer GLau u seyredebilmek için 15 bölümlük diziyi de seyrettim :D ondan sonra anlamlı hale gelir film :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yok yav gayet basit bir konusu var. öncesinde sonrasında birşey izlemeye gerek yok :)

basit derken kötü film demedim tikkat çekerim :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Aynen ben de Summer GLau için izLedim,kızı Terminatör dizisinde tanıdım,kendisi robottu :) ve adıda cameron :) çok tatLı hatun.

FiLme geLecek oLursak şahsen beğenmedim,sıkıcıydı ve Summer gLau var mı yok mu beLLi değiLdi.Ee haLiyle anLamadım da birşey :D

Hmmm demek diziyLe bağLantıLı [MENTION=108700]kowalskii[/MENTION]

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dizide de pek ortalarda görünmüyo :) dizi ilk başta güzeldi. Hani çok etkileyen ya da sürekli seyretme isteği uyandıran türden değil ama filmin neden o noktadan başladığını ve neden o geminin içindeler... anlamlı olur. Ya da sana burada anlatabilirim :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
SaLLa ya bi kız için buLaşmayayım diziye :D SağoL :)

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gia adında bir filme bakmıştım en son film amerikanın ilk super topmodeli olan gia marie carangi(soyismini yanlışta yazmış olabilirim kusura bakmayın ) isimli bir bayanın hayatını uyuşturucu bağımlısı oluşunu bir bayan olarak başka bir bayana aşık oluşunu ve zatürre teşhisi konulup aids yüzünden ölümünü konu alan bir filmdir. angelina jolie başrolde olup gerçekten izlenmesi gereken bir film olup 1998 yılında gösterime girmiştir. herkese (+18 yazıyordu film başlarken :D)tavsiye olunur.