Soru En son hangi filmi izlediniz?

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fena değildi =)

zamana-karsi.jpg

maeshanza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Çıldırış"
Adrian Brody, Keira Knightley, Kris Kristofferson

Körfez Savaşı'nda başından aldığı bir yaradan mucizevi şekilde kurtulan Jack Starks ( Adrien Brody ), hafıza kaybı problemiyle Vermont'a geri döner. Bir polis memurunu öldürmekten suçlanır ve 1992 senesinde bir akıl hastanesine kapatılır. Starks psikiyatr Dr.Becker ( Kris Kristofferson )'in deneylerinde kobay olarak kullanılmaya başlanır: uyuşturucu verildikten sonra deligömleği giydirilerek bir morg çekmecesine hapsedilir. Filmin orijinal adı olan 'ceket, bu deligömleğine referanstır. Bu deneyler esnasında Starks'ın hafızası onu 2007 yılına götürür. Gelecekte, geçmişiyle ilgili bilgiler bulduğu gibi dört gün içinde öleceğini de öğrenir. Film Stark'ın gelecek ve hastane arasında geliş gidişleriyle ilerler ve son bulur.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"Yeryüzündeki Son Aşk" Filmi.

Daha dün gittim sevgilimle. Aşk filmi diye bekliyorduk. Erotik bir film çıktı. Filmin sonlarına doğru 15 dk hiç bir konuşma yok . Herkes sağır oluyor ve hiçbirşey konuşulmuyor. Ses çıkmıyor. Boşuna para verdik (: Gitmek isteyenlere söylüyeyim hiç gitmeyin. +18. :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bilmeyen pek olmasa gerek, seriyi bi tazeleyelim dedim :) (Yeraltı Canavarları)

MV5BMTg2NjQzMDU3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM3ODcyMQ@@._V1._SX352_SY500_.jpg
MV5BNDAwNjQ0OTM0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzkwMjYxMQ@@._V1._SX349_SY475_.jpg

Tremors_3-_Back_to_Perfection.jpg
yeralti-canavari-4tremors-4-the-legend-begins-2004.jpg

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Harry Potter Deadly Hallows 2--->Serinin hayranları için güzel olabilir ama benim gibi sadece bu tarz fantastik film sevenler için tam bir fiyasko diğer bütün harry potter filmleri gibi.En azından sağlam bir final filmiyle bitebilirdi.Bunca yıldır süregelen bir filmi böyle düşük bir aksiyonla bitirmek yakışmamış.Fragmanlara kanmayın.Ama izlenmeyecek bir film mi hayır izlenebilir tabiki.Ama beklentileriniz yüksek olmasın....En basitinden tüm seri boyunca deli gibi korktukları Lord Voldemort bu muydu ? Neyse izlerseniz kararınızı verirsiniz :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
MZKMy.jpg

In Bruges (2008)

Bruge şehrinden nefret eden bir adamın bazı sebeplerden dolayı o masalsı şehirde kalmak zorunda olması ve gelişen olaylar ele alınmış.

Hikaye tadında güzel bir film olmuş. Filmi beğenmekle birlikte Colin Farrell hayranı olarak oyunculuğuna her zamanki gibi hayran kaldım. 7.7/10

Bruges'dan nefret ediyorum :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
2010914.jpg

10 üzerinden 6 puan.

Senaryonun dizide ki olaylardan farkı yok. Çok fazla reklam vardı.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
UNKNOW (2011)

Sureklı gerılımı ust sevıyede tuttu bence. Fılmın ortasına geldıgımde "tamam, gerildim" dedım :D Polısıye tarzında guzel bır fılm, kesinlıkle onerıyorum :)

IMDB Puanı : 7
Benım Puanım : 8

1401152.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Şu kimliksizdeki adamın schindler'in listesi diye filmi var izlemek lazım :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
TRESPASS 2011

Aslında iyi hoş güzel bir film de, olmamış :D Filmi seyrederken sıkıldım. Zaten direk sildim, arşive bile koymaya gerek yok. :)

Aile çok zengin ve hırsızlar gelip hem aileyi rehin alıyor hemde paralarını çalıp gitmek istiyorlar. Her şeyin içinde bir oyun var.

IMDB Puanı : 5,5
Benim Puanım : 4

1674784.jpg

Şu kimliksizdeki adamın schindler'in listesi diye filmi var izlemek lazım :)

Film çok eskiymiş :) 1999 dan öncesini seyretmemeye çalışıyorum... Çünkü sonrasında çıkan filmleri bile bitiremedim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
shindler list'i seyretmeyenler mi var?:scared:

mümkünse seyredene kadar bu konuya film eklemeyin :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben izLemedimm :D Lİsteme aLdım hemen :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Red-1287404940.jpg

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yapım:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik"][h=4]2010 - ABD[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Tür:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik"][h=4]Aksiyon, Casusluk, Komedi, Suç,[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Süre:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik bordo"]111 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yönetmen:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik"][h=4]Robert Schwentke, [/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Oyuncular:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][h=4]Morgan Freeman, Bruce Willis, John Malkovich, Karl Urban, Julian McMahon, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Brian Cox, James Remar, Justine Wachsberger, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine, Rebecca Pidgeon, Michelle Nolden, Chris Owens, Jonathan Walker, Alec Rayme, Emily Kuroda, Jason Giulano, Jake Goodman, Neil Whitely, Joe Chrest, Jaqueline Fleming, Lawrence Turner, John Stead, [/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Senaryo:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][h=4]Cully Hamner, Jon Hoeber, Erich Hoeber, Warren Ellis, [/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Senaryo (Kitap):[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][h=4]Cully Hamner, Warren Ellis, [/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yapımcı:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][h=4]Lorenzo Di Bonaventura, Gregory Noveck, Jake Myers, Mark Vahradian, [/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=2]Oyuncular[/h]
[h=2]"Red" filminin Oyuncuları[/h]Tüm Oyuncular ve Kadro
[h=2]Filmin Özeti[/h]
[COLOR=#333333 !important]Emekli CIA ajanı Frank Moses artık sakin bir emekli hayatı yaşıyordur. Fakat bir gün karşısına, kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Artık hayatı tehlikede olan Frank eski takım arkadaşlarını toplar...

------

Sadece kadro için bile izlenebilecek bir film , Morgan Freeman , John Malkocivh, Bruce Willis....

eğlenceli, şaşırtan , komik ........... mutlaka izlemelisiniz..

Marvin'e bayılacaksınız :)
[/COLOR]

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şarküteri (1991) -Delicatessen-

Yönetmen: Marc Caro | Jean-Pierre Jeunet

Değişik bir tarz...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hellboy_verdvd.jpg

GüzeL fiLmdi,görseLLik faLan iyiydi.Tavsiye ederim.Sıra 2'nci fiLminde.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ikinci filmi çok kötü yapmışlar. en azından ben beğenmedim.

imdb de ilk film 6.8, ikinci film 7.2 almış. manyak bunlar :P

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SOMETHING BORROWED 2011

Film genel olarak sakindi ve eğer kitabı varsa bu filmin, gerçekten güzel bir romandır. Tüm filmi başrol oyuncu kızımızın (Ginnifer Goodwin) gözünden ve duygularından seyretmeye çalışırsanız, film size daha bir güzel gelecektir. :) Film sıkıcı değildi ama aksiyon da yoktu. Ama izlemeye değer :)

Özet : Rachel (Ginnifer Goodwin) New York'ta bir hukuk firmasında çalışan yetenekli bir avukat, cömert ve sadık bir arkadaş, en iyi arkadaşı Darcy'nin (Kate Hudson) kendisine sürekli hatırlattığı gibi ne yazık ki hâlâ bekâr bir kadındır. Ancak 30. yaş gününü kutladıktan sonra, müzmin iyi kız olan Rachel, kendini hukuk fakültesinden beri aşık olduğu Dex'in (Colin Egglesfield) kollarında bulur… gelin görün ki Dex, Darcy'nin nişanlısıdır..

IMDb puanı : 5,6
Benim Puanım : 7

0491152.jpg

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SCHINDLER'S LIST 1993

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] tavsiyesi ile seyrettim... Hala etkisindeyim. (uzun zamandır izlediğin en kaliteli film)

Daha önce söylene gibi, seyretmeden burada bir şey paylaşmayalım :P İzleyin, izlettirin :) Bu filme kişisel yorum yapmak beni aşar :)

ÖZET : Film, soykırım zamanında 1.100'den fazla Yahudinin hayatını kurtaran Nazi partisine üye, çapkın ve savaş yanlısı bir adam olan esrarengiz Oscar Schindler'in tarihten hiçbir zaman silinmeyecek olan gerçek hikayesini anlatıyor. İnsanlık tarihin kara dönemlerinden biri olarak anılacak bir zamanda yaptığıyla farklılık yaratan bir adam ve bu soykırımdan kurtulmayı başabilmek bir zafer hikayesi midir? Steven Spielberg tarafından yönetilen film, En iyi Senaryo. En İyi Görüntü Yönetmeni, Müzik, Kurgu ve Sanat Yönetmeni ödülleri kazanırken, Liam Necson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall. Jonathan Sagella ve Embeth Davidtz de filmdeki performanslarıyla büyük alkış aldı. Görüntü kalitesinin yenilenmesi, 5.1 digital ses ve yepyeni özel seçenekleriyle koleksiyonunuzda mutlaka olması gereken bir başyapıt

IMDb : 8,9
BEN : 10

0108052.jpg

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
APOLLO 18 _ 2011 yapımı

Konusu itibarı ile merakla beklediğim filmdi. İzlerken gerçekten çok eğlendim. Uzay, uzaya çıkma, aya nasıl inildiği falan... Ama filde bahsedilenler hakkında bazı farklı bilgilerim var. Tabi hangisi doğru, kimse bilemez :) Bu filmi izlemenizi kesinlikle öneririm :)

KONUSU : 1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Nasa'nın bu görüntüleri neden sakladığını araştırmak için bir grup insan olayı araştırır. Olayın hiç de sıradan olmadığı gün geçtikçe anlayacaklardır.

IMDb : 5,6
Ben : 7,5 puan verdim

1772240.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
enemy at the gates-kapıdaki düşman

Fena değildi aşk meşk işine dönmese çok daha iyi olurmuş.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hellboy2poster4.jpg

1. fiLminden sonra 2. fiLmini izLedim,bu da güzeLdi.İzLemeye değer.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
FzuGW.jpg

Oyunculuklar harika kadro sağlam severek izlediğim iyi filmlerden biriydi. :) Konusuda ayrı bir güzeldi. 8.5/10