topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555

Amost Lover (2006): Harika yaa. İşte romantik komedi budur.

![]()
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
IMDB Puanı: 7.0/10
Eleman eşiyle birlikte konferans vermeye Almanya'ya gidiyor ve geçirdiği bir kaza sonrası hafiften hafızasını ve kimliğini kaybediyor. Sonu ilginç biten filmlerden izlenebilir. Ayrıca taksi şöförü, komşu vs. gibi figüranların arkadan gelen türkçe diyalogları ilginç oluyor![]()
dess gece bunu izledin demeekkBu filmi izlemeyen ölsün
Şaka Şaka ayıp eder
Gece bunu izledim iyi gitti valla![]()
Ekli dosyayı görüntüle 6768
![]()
Süperin ötesi bir filmdi benim için, sabah kalktığımda gözlerim kan çanağı olmuştu![]()
Ben de Tam tersi : ) Fiziği uygun BayanLara çok iyi gidiyor SiLah tutmak,Dövüşmek vs. Seviyorum![]()
Tabi sinema sektöründeaynen aynen hep kadınlar dövüştürülsün![]()
İngiltere'de başbakanlık yapmış olan eski bir politikacı, anılarını yazması için bir yazarla anlaşır. Hayatını riske etmek pahasına, geçmişte sır gibi saklanan gerçekleri anlatmaya kararlıdır
Bilgi: Dicky Ecklund (Christian Bale) zamanın efsane boksörlerindendir. Ancak yeteneğini boşa harcamış ve gözden düşmüştür... Micky Ward (Mark Wahlberg) Dicky'nin daha yolun başında olan üvey kardeşidir. Tüm hayatını abisinin gölgesinde geçirmiştir.
Bir zamanlar "Lowell'in Gururu" olan Dicky, Sugar Ray Leonard ile olan maçı kaybettikten sonra zor zamanlar yaşamış ve teselliyi uyuşturucuda aramıştır. Bu arada küçük kardeşi Micky ailenin boksörü olmuştur. Ancak ne kadar çalışırsa çalışsın ardı ardına dövüşler kaybetmektedir.
Annesi Micky'nin kariyerini yönetirken üvey abisi de onun boks eğitimiyle ilgilenmeye çalışmaktadır. Son dövüşünde neredeyse canından olacak olan Mickey, yeni kız arkadaşının tavsiyesine uyar ve ailesiyle bağlarını koparır. Böylece uyuşturucu bağımlısı üvey abisi olmadan kendi çalışmaya başlar. Dünya Şampiyonası'nda bir şans yakaladığında sorunlu ailesi yeniden hayatına girer. Ancak bu sefer gerçek anlamda bir aile olabilmeyi başarmaları gerekmektedir... DivxPlanet