Soru En son hangi filmi izlediniz?

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet ya bence de serinin en iyi filmi 2.di burdaki şarkılar o kadar iyi değil ama danslar her zamanki gibi müthiş.. 2.daha iyidi ama :)
Geçen yıl 2 tane mi step up çıktı hönkk :D

Pardon ya :D:D
filmi internette ararken download olarak Step Up yapmıştım :D(illegal ben) içini açtığımda Street Dance 3d çıktı ordan aklımda kalmış Step up diye çok sorry:D bende hönk oldum..

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Biliyorum o filmide daha 3 gün önce seyrettim güzel filmm :)

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kill-the-Irishman.jpg

Kill The Irishman
http://www.imdb.com/title/tt1416801/ (7.1/10)

Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilmiş olan bir mafya filmi. Olay 70lerde geçiyor ve çekimde ona uygun olarak eski filmleri anımsatıyor. Tavsiye ederim oldukça güzel bir filmdi.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
MV5BMjE0MTY2MDI3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTc1MzEzMQ@@._V1._SY317_CR7,0,214,317_.jpg

GORA
IMDB: 7.4/10

Kaçırdığım bazı espriler vardı,tekrar izledim.Güzeldi :)

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
catchmeifyoucan.jpg

SIKIYSA YAKALA:
Büyük bir Tom Hanks Hayranı olarak geriye dönük bütün filmlerini izlemişimdir. Ancak bu filmi nasıl olduysa kaçırımışım. Ve dün itibariyle izledim kaçırdığımada üzüldüm.
Gerçek bir olaydan esinlenen çok iyi ve akıcı bir film. Dicaprio-Tom Hanks ikilisi filmi almış götürmüş. Tavsiye ederim.
steven spielberg manzaralı film:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
sucker-punch.jpg

Sinemada izLemiştim iLk çok beğendim,
Bugün bir daha izLedim ev de harikaydı,
10 / 8

FİLmin soundtracklarını da tavsiye ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
1 saattir arıyorum bu filmi ama daha cd si çıkmamış, doğal olarak korsanıda. boşa uğraştım :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bana sorsaydın hacı söylerdim, benimde beklediğim filmlerden biri.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1638-benjamin-buttonin-tuhaf-hikayesi-the-curious-case-of-benjamin-button-turkce-dublaj-online-izle.jpg

Çok iyi bir film gayet hoş, biliyorum biraz eski ama ben yeni izledim :D ... Çok beğendim :)
Sende film beğenmiyorsun diyenlere gelsinn :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kızım sende amma sardın filmlere ha tabi sınavlar bitti ohhhhh rahat :P Emre abine sor sen filmleri, seni Kore filmlerine dizilerine alıştırsın :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hangisni arıyorsun hocam yardımcı olabilirsem bakayım.

Sucker Punch'u aradım ama sanırım daha cd si çıkmadı. Thor da aynı şekilde.

Kızım sende amma sardın filmlere ha tabi sınavlar bitti ohhhhh rahat :P Emre abine sor sen filmleri, seni Kore filmlerine dizilerine alıştırsın :D

emre abisinin ruh haline erişebilmesi için şu an izlediği filmleri 10 ar kere daha izlemesi lazım. Kore filmlerine ha deyince başlanmıyor :)

Adsiz-Kilic-canliizle.org.jpg

Adsız Kılıç: Çaresizliğin filmi. Normalde saçma gelen abartılı dövüş sahneleri bile ağır basan duygu yoğunluğundan dolayı saçma gelmiyor. İzleyen pişman olmaz. 7.5/10

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adini sen koy
asd.png

Film berbat tek guzel sey Melis Birkan :wub:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Priest-2011.jpg

İLginç bir fiLm,Beğenmedim....10 / 5

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Napalım öyle zaman öldürüyoruz anca moruk :D
Basima tas geldi bir yerden :P
Ohhgg canıma değsinn :D

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

koleksiyoncu.jpg

İyi bir filmdi ama sonunu sevmedim yaa :D Testerenin senaristinden ve biraz Testere'nin fake'i gibi ama asla kıyaslanamazzz :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Napalım öyle zaman öldürüyoruz anca moruk :D

Ohhgg canıma değsinn :D

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

koleksiyoncu.jpg

İyi bir filmdi ama sonunu sevmedim yaa :D Testerenin senaristinden ve biraz Testere'nin fake'i gibi ama asla kıyaslanamazzz :D

Bu filmi bende izlemiştim. Çok sıradan olmakla birlikte sanırım Senaristlerin vermiş olduğu etki olsa gerek çok da farklı geldi. Film yanlış hatırlamıyorsam ortada kalmıştı. Namıdiyar koleksiyoncu ortadan kaybolmuştu. Acaba devam serisi gelecekmi Bilgin var mı ? Amanda :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet 2. de çıkıyor sanırım neten baktımda :) Ama sonunu beğenmedim ya o adam kazanmamalıydıı :( Neyse bazen filmlere çok kaptırıyorum kendimi :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet 2. de çıkıyor sanırım neten baktımda :) Ama sonunu beğenmedim ya o adam kazanmamalıydıı :( Neyse bazen filmlere çok kaptırıyorum kendimi :D
Aslında filmi benim için kılan noktada oydu zaten. sonlar iyidir. bakış açısı getirir.:) filmin 2. serisinde Bence Koleksiyoncunun miladi dolabilir yerine başka biri geçebilir ve film 9 seri sürebilir:D (neden diye soracak olursan senaristler testere senaristi:D)

025-a-beautiful-mind.jpg

AKIL OYUNLARI - Russel Crowe

10 yıllık bir film gerçekten tavsiye ederim. Dün tekrar izleme fırsatım oldu. O yıllarda yaşımın vermiş olduğu etki de olsa gerek Gladyatör gibi bir filmden 1 yıl sonra aynı adam böyle bir film çekmişti. Ben o yıllarda inanamamıştım.
henüz 10 yaşında Akıl oyunları, Memento gibi filmlerle kafayı bozmuştum tabi anlamamışım meğersem.:D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
583107723f2bb88a8521f2787110f78f_1262603224.jpg

Yahu bu filmi meraktan aldım fazla merak iyi değildir diyorlar ya bence çok iyi birşey valla film hiç bitmesin istedim çookk güzeldi yaa :) Scarlett JONANSSON'ın ve Chrıstıan BALE'in filmleri iyi oluyor yaa :) Kesinlikle tavsiye ederim ama birazcık başları sıkıcı sonradan başlıyor heycanı falan düşündürücü bi film biraz :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Yahu bu meraktan aldım fazla merak iyi değildir diyorlar ya bence çok iyi birşey valla hiç bitmesin istedim çookk yaa :) Scarlett JONANSSON'ın ve Chrıstıan BALE'in iyi oluyor yaa :) tavsiye ederim ama birazcık başları sıkıcı sonradan başlıyor heycanı falan düşündürücü bi biraz :D

Bu gece anlaşılan bu tarzda gideceğiz. Gerçekten Çok iyi kadrosu olan ve benim hayranı olduğum Christopher Nolan imzalı bir film . Chrıstıan Bale içinde ayrı parantez açalım için bu kadar fiziğiyle oynayan başka bir adam görmedim ben.!:D
Ayrıca bu filmin bendeki yeri ayrıdır. İlk blu-ray izlediğim film Prestige'dir. :)

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Yahu bu filmi meraktan aldım fazla merak iyi değildir diyorlar ya bence çok iyi birşey valla film hiç bitmesin istedim çookk güzeldi yaa :) Scarlett JONANSSON'ın ve Chrıstıan BALE'in filmleri iyi oluyor yaa :) Kesinlikle tavsiye ederim ama birazcık başları sıkıcı sonradan başlıyor heycanı falan düşündürücü bi film biraz :D
izledigim en iyi filmlerden biriydi