MeOMaN
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0

Çıktığı gün ilk seans'a girmiştim benden başka 7 , 8 Ufak bebe çocuk vardı utandım mı hayır oturdum izledim =)
Tavsiye ederim
Sassy Girl güzeldir. İlk ben Amerikan versiyonunu izlemiştin sonra filmin remake olduğunu öğrenince aslını izledim. Aslı daha orjinal ama Amerikan versiyonu daha albenili...
Sinemalar.com Puanı:7.2/10TRON: LEGACY daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası. Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), Kevin Flynnin 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (JEFF BRIDGES), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tronun dijital dünyasında bulur. Kevinin sadık sırdaşı Quorrayla birlikte (OLIVIA WILDE), baba ve oğul çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.
uzakdoğu ön yargın yoksa tam istediğin tür bir film önerebilirim.
![]()
idare eder
I am Number Four: Güzelce vakit geçirilebilecek bir film. Tavsiye edilirUmarım devamı gelir
![]()
I am Number Four: Güzelce vakit geçirilebilecek bir film. Tavsiye edilirUmarım devamı gelir
![]()
IMDB Puan : 8.6/10Bilgi :Babası 5.George'un (Michael Gambon) ölümü ardından ve ağabeyi Edward'ın (Guy Pearce) Amerikalı Wallis Simpson'a olan skandal aşkı yüzünden tahttan feragat etmesi üzerine, Bertie (Colin Firth) istemeye istemeye Krallık görevini devralmak zorunda kalır...
Aile içinde "Bertie" adıyla bilinen Albert, çocukluğundan beri büyük zorluklar yaşadığı, alay konusu olduğu kekemeliği yüzünden Krallık görevinden, yapmak zorunda kalacağı konuşmalardan dehşete düşmektedir.
Savaşın eşiğinde olan ve acilen bir lidere ihtiyaçları olduğunu bilen eşi Elizabeth (Helena Bonham Carter) Kraliyet düzeninin zorunlu kurallarına aldırış bile etmeyen Avustralyalı çılgın konuşma terapisti Lionel Logue'u (Geoffrey Rush) takdim eder. Başta hiç uyuşamayan ikili daha sonra büyük bir aşama kaydedecektir.
Terapistin, ailesinin, hükümetin ve Winston Churchill'in (Timothy Spall) desteğiyle Kral kekemeliğinin üstesinden gelir ve radyodan bir konuşma yaparak ülkesindeki insanlara güven vererek, savaş için onları birleştirir... DivXPLANET
imdb puanı :6.6/10Bilgi :19. yüzyılda, hayatı boyunca dünyanın en iyi kılıç ustası ve en korkunç savaşçısı olması için eğitilen Yang adında bir savaşçıya, bir düşman klanında hayatta kalan son kişi olan bir bebeği öldürmesi emri verilir. Yang, aldığı bu görevi yerine getiremez. Bebeği de alıp Amerika'nın batısında bir kasabaya yerleşir. Fakat tüm çabasına rağmen düşman Yang'ın izini bulur. Bebeği koruması için tek çaresi savaşmaktır... Bu savaşta ona kasabada tanıştığı Ron ve Lynee de yardım edecektir.
selsi - DivXPLANET
![]()
MükemmeldiÇok eğlendim
![]()
![]()
Çıktığı gün ilk seans'a girmiştim benden başka 7 , 8 Ufak bebe çocuk vardı utandım mı hayır oturdum izledim =)
Tavsiye ederim