İmkan olsaydı 3D izlemek isterdim maalesef bulunduğum yerde yok 
3D ile bambaşka bir keyif vereceği kuşkusuz, 10/7

3D ile bambaşka bir keyif vereceği kuşkusuz, 10/7
imdb den 8.3 almış ama isterse 10 üzerinden 15 alsın yinede izlemiycem. facebook kelimesi bile bir filmi izlememe sebebimdir.
OVA8'in yayın tarihini bulabildin mi ?Helsing Ova, 6 ve 7
Sonunda kesin bir bilgiye ulaşmak iyi olmuşbiraz araştırdımda, çıkış tarihinin kesin olmadığının kesin bilgisine ulaştım![]()
Aksine film benim hoşuma gitmiştiSaçmalık ötesiydi... 10/4
Sonunda kesin bir bilgiye ulaşmak iyi olmuşuzun süre bekletmezler umarım.
Aksine film benim hoşuma gitmiştiSenaryosundan dolayı mı saçma buldunuz ? oyunculuk yüzünden mi ? mantık hatalarından mı ?
merak ettim![]()
fazlası ile açıklayıcı oldu teşekkür ederim.Klasik Rus-Amerikan çekişmesi ve halen bu tip filmler seyredilmeye devam ediliyor. Bunu geçtim, Ajan Salt (CIA bayan ajanı) diğer CIA ajanları çocuk döver gibi zorlanmadan geçiyor. Asansör boşluğundan kat kat atlaması saçmaydı. Bir ülkenin başbakanına o derece güvenlik sağlanmış bir ortamda suikast yapması mümkün olmayacak kadar mümkün değildi ama o yaptı... Planında aksama olmaması herşeyi yolunda gitmesi hep Ajan Salt aleyhineydi... Daha neler neler... Hele bir sahnesi vardı ''yuh yani'' dedirtecek bir sahneydi... 1 metreden kurşun geçirmez cama şarjörlerce kuşun yağdırması çok saçmaydı... O kadar mesafeden kurşun geçirmez camın taranmayacağını bir ajan bilmeli...
Arşivimde 1 senedir var ancak elimi sürmedim.filmin eski olmasından dolayı kaynaklanıyor sanırımEsaretin bedelini izledim.
-Daha yeni mi izledin?
-He yeni izledim![]()
Esaretin bedelini izledim.
-Daha yeni mi izledin?
-He yeni izledim![]()