Soru En son hangi filmi izlediniz?

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55

Değişikti yani adam biraz kart :D ama izlemeye değer bence :)

İzlediğiniz filmleri yazarken beğenip beğenmediğinizi belirtirseniz ona göre bizde izleyelim :)

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Rose Red Konağını İzledim Film Tam 4 Saat Sürdü Korku filmi Kategorisindeydi ama Korku 0 Gerilim 0 Hiç Beğenmedim Çok Sıkıcıydı Tek İyi Tarafı Günlerdir Uyuyamıyordum Bu Film Uykumu Getirdi ve Uyudum..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Karete Kid 2010

the-karate-kid-movie-2010.jpg

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İnception u tamamen sökmek için 3. ye izledim ama hala sorular vardı sonuyla ilgili

Youtube da bakındım biraz ve sonunun gerçek olduğunu gördüm.

Açıklamasıda şöyle,

Leonardo Di Caprio her rüya ya ggirdiğinde evlillik yüzüğü taşıyormuş onun dışında yokmuş ve sonundada evllik yüzüğü yok diyordu.Bende tekrar baktım sahnelere.Cidden öyleymiş.

O topaç durdumu durmadımı diyenlerede ;

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

:D:D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
war2largeyu6.jpg

Kötü yorumlardan dolayı izlemeyi reddettiğim bir filmdi.Bugün şans eseri BRRip olarak gördüm ve indirip izledim...HARİKA

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
438.jpg

Martin Scorsese-Leonardo DiCaprio-Mark Ruffalo...
8.7/10 :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sil Baştan - Eternal Sunshine of Spotless Mind

10/7.5

Çok güzeldi :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hep izlediğim filmler geliyor, daha çok film izleyin arkadaşlar belki izlemediğim bir filmi izlersinizde bende hemen indirir izlerim. benimle kapışan bir tek @darknes var :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
geçenlerde kanal d de kardaki yaratık yeti vardı korku gerilim statüsündeydi ama komedi filminden farkı yoktu tatlı yaratık yeti bugs buny gibi zıplıyor hopluyor daha nice saklabanlıklar yapıyordu güle güle izlediğim tek gerilim filmiydi ayrıca koskoca himalaya dağlarında elleriyle koymuş gibi uçağın kıc tarafını bulup telsizi alıyorlardı yardım ekibide zaten topu topu 2 kişi uçak kazasından sağ kurtulanların yanına kadar gelip 50 metre yakınına kamp kuruyorlardı şu kendini komik sanan zavallı ise zaten onun ilk öleceklerden biri olacağı belliydi de ölme sahnesi çok garipdi bizim sözde yaratık yeti bunun yanına kadar geliyor buna inme inmiş gibi hiç kıpırdamıyor aksina avazı çıktığı kadar bağırıyordu senaryo klasik oyuncular klasik çok kötü bir yapımdı l

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Şu kadar diyebilirim o halde :)
Jason'ın dövüş sahneleri abartılmamış günlük hayatta antremanlı birinin :D bir grup herifi nasıl dövebilirse o şekil pataklıyor :)
Demem o ki Jason'ın sahnelleri için bile izlenebilir.Hele bir final var ki orada da Jason :D :D

(Jason en sevdiğim aktörlerden biridir belirtmek isterim :) Filmi beğenmez isen savunmam bu olabilir.Ancak beğenmeyeceğini sanmıyorum.)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
İyi Seyirler :)
bu filmden akşam izleyerek ayrı bir tat alırsın eminim...
(ben 720p olarak izledim :) Kaliteli İzlersin umarım)