Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kutsal Damacana 2 - İtmen ve Yahşi Batı.
Maalesef salt küfür edebiyatı.
Tamam anladık, halk ağızımız biraz kabadır da, küfürden başka şeye gülemiyor muyuz bunu anlayamadım.
hikaye güzel ama sunum kötü. vasatı aşamaz tavsiye etmiyorum. bi de türkçe altyazısı AvF nikli bi eleman tarafından yapılmış ve başarısız olmuş. yaptığı işe saygım sonsuz ama arada kullandığı yanlış kelimler vardı (olacak yerine olucak gibi, tam ayar olduğum şeyler)...5/10
İlkinde tamamı kadın kurbanlar vardı, bunda erkekler de kurbanların arasına katılmış. İlk filmden sadece Sarah hayatta kalmamış. Ayrıca part 2'nin final sahnesinden sonra 3. film gelecek gibi görünüyor.
ilginç bir hikayesi var. ortaçağ kilisesinin zorbalıkları sırasında fransızlar tarafından işgal edilen ispanyada ines (natalie portman)'in hikayesi anlatılıyor. 7/10
Cennetin Rengi
''The Color Of Paradise''
İran yapımı son derece güzel bir film.Görmeyen bir çocuğun dünyasını anlatmaktadır.
Küçük Muhammed (Mohsen Ramezani),Tahran 'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir.Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır.Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ve köyüne götürmek üzere okula gelir.Muhammed'in annesi ölmüştür ve babası yeni bir evlilik planlamaktadır.Özürlü bir çocuğun evlilik planlarını bozacağından endişelenen baba sürekli olarak ondan kurtulmak için çareler arar.Köyde ise Muhammed'i yazı birlikte geçirecekleri sevecen iki kız kardeş ve yaşlı ninesi beklemektedir.
İzlemenizi tavsiye ederim.