- Reaksiyon puanı
- 153
En son hangi filmi izlediniz?
İzlediğiniz filmleri spoiler vermeden, birkaç cümle ile anlatırsanız süper olur
Son düzenleyen moderatör:
mavinok.ta dedi ki:Az önce Lost dizisinin 2. sezonunu bitirdim fakat burda sorulan sinema filmi oluyor sanırım Lost 2. sezon bölümlerinden önce ''yaşamın kıyısında'' filmini izleyeyim dedim pişman oldum yarısına gelmeden kapattım ne berbat bi film bide ödül almış pehh iğrençti
sahiden abartıldığı kadar var çok sürükleyici insan bi başladımı bırakamıyoramesfa dedi ki:mavinok.ta dedi ki:Az önce Lost dizisinin 2. sezonunu bitirdim fakat burda sorulan sinema filmi oluyor sanırım Lost 2. sezon bölümlerinden önce ''yaşamın kıyısında'' filmini izleyeyim dedim pişman oldum yarısına gelmeden kapattım ne berbat bi film bide ödül almış pehh iğrençti
Bu diziyi çok met ettiler bende DVD lerini bulmaya çalışıyorum inşallah anlatılan kadar vardır
mozasur dedi ki:zor ölüm 4 filmini indirdim bruce wills kendini öve öve bitiremiyor filmde bu adam kendini beğenmiş pis koyu amerikancı. Geri kafalı serseri!!!
mozasur dedi ki:Bu bruce wills ten nefret ediyorum geçen yıllarda bir açıklama yaptı amerikanın ıraka saldırmasını destekliyorum dedi geri zekalı ayrıca gider orada savaşırım dedi. Keşke gidip şavaşa katılsa görür o geri zekalı gidipde gerçek mermilere hedef olsada göreyim onu valla üç bucuk atar geri zekalı tırsak olduğundan eminim sadece yahudilere yağ çekmek için o açıklamayı yaptı. Hayat filme benzemez gerizekalı kafa manyak dangalak senden nefret ediyorum zaten yaşlanmışsın yarın öbürgün seni görürüm köprü altlarında...
kesinlikle öyle...FeeLiT dedi ki:Zor Ölüm 4
Bruce wills e gelince o işini en iyi şekilde yapan biri :*
mavinok.ta dedi ki:kesinlikle öyle...FeeLiT dedi ki:Zor Ölüm 4
Bruce wills e gelince o işini en iyi şekilde yapan biri :*
Melih_78 dedi ki:Neşeli Gençlik) Bu Filmi Kesinlikle İzleyin Cok Dehset Bi Film.
Melih_78 dedi ki:Neşeli Gençlik) Bu Filmi Kesinlikle İzleyin Cok Dehset Bi Film.
online destek dedi ki:Melih_78 dedi ki:Neşeli Gençlik) Bu Filmi Kesinlikle İzleyin Cok Dehset Bi Film.
Bugune kadar izlediğim en berbat türk filmlerinden biri,izleyerek geçirdigim zamana yazık oldu sadece...
alpi dedi ki:resident evil 2007 yapımı