Soru En son hangi filmi izlediniz?

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Film eleştirmeni olmadığım için konu takibini bıraktım. Açıkça söylemek gerekirse altına güzeldi yazmakla yazmamak arasında fark yok.
hiç birimiz film eleştirmeni değiliz bu kadar kendinizi kasmayın, hiç bir şey yazmayınca sadece kalabalık oluyor.
yoksa bizim izlediğimiz filmi kim ne yapsın

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yorum yapmak için film eleştirmeni olmana gerek yok film hakkında yazacağım 1-2 kelimenin film hakkında bilgi vermesi yeterli. Arkadaşında dediği gibi kimse ne izlediğinizi merak etmiyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
8efce6d1caf31788271e8b274855e712.jpg

Suicide Squad
Suicide Squad (2016) - IMDb

Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
cGCShQf.jpg

İlk filmi aratmadı ama gözü gözümüze gözümüze sokmuşlar

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Blood-Father-French-Poster.jpg

Blood Father - Kan Bağı

Bence senaryosu çok basit. Filmde Mel Gibson olmasa kimse 5 puanın üzerinde bile vermez. 10/5

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Theory of Everything
Zamanımın boşuna geçmediğini hissettiren filmlerden biriydi. Hangi filmi izlesem diye düşünenlere tavsiye ederim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Now You See Me 2

Film hakkında yorumları okuyunca soğumuştum filmden ta ki izleyene kadar baya beğendim eğlenceliydi ve sıkmadı sihire bilime akıl oyunlarına ilginiz varsa benim gibi izleyin. 8/10

MtnByk

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ride Along 2 IMBD: 5.9 almış fakat hiç filme yakışan bir puan değil.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
360247.jpg

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı

Kahramanlarımızı birbirleri ile tatlı sert çatıştırmaları çokda renkli gelmedi bana. Senaryo iyi yazılmamış, sırf aksiyona ve efektlere bel bağlanmış. 10/6.5

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Captain-America-Civil-War-2016-1.jpg

Marvel kalitesini düşürmeden film yapmaya devam ediyor ,buda harikaydı. Kesinlikle izleyin.

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bir zamanlar Anadolu'da - Nuri Bilge Ceylan

Ben düz adamım, sanat filmi falan beni bozar. Sonlara doğru uyuyakaldım.

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
En son izlediğim, bin kere daha yayınlansa bin kere daha izleyeceğim film. Filmden sonra köpeklere bakış açınız çok değişecek.

Film: IMDB 8.1 puana layık görülmüş en iyi top 250 film sıralamasında yerini almıştır. Oyuncu kadrosunda ise Richard Gere, Joan Allen ve Cary-Hiroyuki Tagawa gibi dünyaca ünlü aktörler bulunmaktadır. Ailecek izleyebileceğiniz dramatik türündeki filmin konusu ise Hayvanseverlerin aşina olduğu gerçek bir hikayeden yola çıkan yapım, aynı adlı Japon filminin yeniden çevrimi… Profesör Parker Wilson tren istasyonunda terk edilmiş bir köpek bulur Köpeğin bir sahibi yoktur Profesör, Hachiko adlı bu şirin köpeği koruması altına alır ve evine götürmektedir.

Japonya'dan gönderilen Akita cinsi yavru köpeğin taşıma sırasında tren istasyonunda kaybedilmesi ve Parker'ın köpeği bulmasıyla başlıyor. Profesör ve ailesi İlk başta "sadece sahibini bulana kadar bizim evde kalacak" desede köpeğin sahibi hiçbir zaman bulunamaz ve Parker ile ailesi köpeğe iyice bağlanırlar. Hachi, Parker hergün işe giderken yanında gidip onu uğurlar ve dönüşte karşılar. Fakat bir gün Hachi onunla gitmek istemez ve Parker'ın da gitmesini istemez işte o gün Parker kalp krizi geçirir ve hayatını kaybeder.

Profesörün hayatını kaybetmesinden sonra Hachi istasyona gider ve profesörün gelmesini bekler başkaları onu sahiplendiysede yanlarında durmaz kaçarak istasyona döner, profesörün ölümünden itibaren tam 9 yıl istasyonda sahibini bekleyen Hachi en sonunda istasyonda hayata gözlerini kapar.

Olay Japonyada 1923-1935 yılları arasında yaşanmış, ve Hachinin sadakatinden ötürü Japonyadaki Shibuya İstasyonunun önüne onun bir heykeli dikilmiş. Hachiko'nun yılmadan beklediği Japon profesörün adı ise Hidesaburō Ueno imiş..

4.jpg
44.jpg

Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi

99.jpg

Son düzenleme:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Central Intelligence
Central-Intelligence.jpg

oldukça eğlenceli zaman geçirmek için ideal bir film.
devam filmi gelecek gibi.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
maxresdefault.jpg

Fazla beklentiye girmeden izlerseniz eğlenceli bi filmdi :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Suicide Squad 7/10 bi ara uyuyordum filmde[emoji51] olayların sırası düşündüğünüzden biraz daha farklı gidebilir. Harley'e diyecek bir şey yok zaten[emoji3]

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Suicide Squad 7/10 bi ara uyuyordum filmde[emoji51] olayların sırası düşündüğünüzden biraz daha farklı gidebilir. Harley'e diyecek bir şey yok zaten[emoji3]

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sultan

Sultan-Hindi-2016-500x500.jpg

3 saat civarı süren Hint yapımı drama filmi.
Filmin temeli her ne kadar Güreş ve dövüş sporları üzerine olsa da, drama yönü çok ağır olan ve senaryonun ustaca işlendiği harika bir film olmuş.

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bisiklet Hırsızları. ( 1948-İtalya : 2 çocuk babası Antonio Ricci zar zor da olsa bir iş buluyor yıllar sonra. Taa ki bisikletin şart olduğu bir iş. Evde satılacak ne varsa satıp bisikleti alıyor ancak daha ilk iş günü bisikleti çalınıyor. Sonrasında oğluyla Roma'yı adım adım dolaşıp bisikleti arıyorlar. ( 9/10 ) Efsane Film.