Soru En son hangi filmi izlediniz?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Dark Knight... beğenmedim sıkıcıydı,konusuda güzel değildi zaten.. Kısacası 2.5 saat vakit kaybı...

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
158 dakikalık bir şaheser There Will Be Blood 10/10 veriyorum.
Daniel Day-Lewis Mükemmel bir iş çıkarmış.

blood.jpg

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
The Dark Knight... beğenmedim sıkıcıydı,konusuda güzel değildi zaten.. Kısacası 2.5 saat vakit kaybı...

Hacı o filmi sevmen için 1) ilk film Batman beginsi izlemen lazım 2)Dark knightıda sinemada izlemen lazım ben şahsen hayran kaldım imdbde de bi süre 1.kaldı bence hakeden bi film...

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
die falscher güzel bir filmdi
bu arada kan akacak filmi hiçbirşeye yaramaz vakit kaybı finali çok kötü daniel dışında hiçbir özelliği olmayan üfürükten bir film oscarı nasıl vermişler düşün düşün bulamadım

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
mistik olay ya depodepo.fr o kadar övmüş bomba filan demiş ama bence rezil bi filmdi arkadaşlarla izledik hiç kimse beyenmedi :(

filmin sonu rezaletti o neydi öyle ya film başa dönüyo :(

asla tavsiye etmem

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen bir film izledim de aklıma gelmiyor adı :D iki aşçının hikayesi . bir lokantanın Asi bayan aşçısı ile aynı yere yeni gelen diğer aşçının hikayeleri . hoştu.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Geçen bir film izledim de aklıma gelmiyor adı :D iki aşçının hikayesi . bir lokantanın Asi bayan aşçısı ile aynı yere yeni gelen diğer aşçının hikayeleri . hoştu.

filmin adı: Bir lokantanın asi bayan aşçısı ile aynı yere gelen diğer aşçının hikayesi mi ??

ya madem konuya cevap yazıyosun bir bak filmin adı neydi hatırlamaya çalış olmadı google'de ara olmadı yanında kimse varsa sor laf olsun diye niye mesaj yolluyosun ??

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
2towernr4.jpg

Sonu beklediğim gibi bitmedi .. Açıkcası hayal kırıklığı yaşadım ama süper bir film naparsın :)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
==Öldüren Sis==

Arkadaşlar Stephan KİNG'in Filmi olduğundan fazla söze gerek yok.. Tek Kelimeyle Mükemmeldi :) 10/10

beyazperde de filan beyenmeyenler animasyonlarının kötü olduğunu söyleyenler olmuş ama bence saçma bir düşüncü çünkü film animasyon üzerine yapılmamış Konusu beni çok etkiledi.. İnsanların en ufak bir değişiklikte ne kadar yobazlaşabileceğini resmen kanıtıyla gözler önüne sermiş animasyonlar orta düzeydeyi ama çok kötü değildi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Testere 5, dörde nazaran daha iyi buldum sanki.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yaa nasıldı ??

ben çok izlemek istiyorumm ama aşkım bana almıyoo :(

ben de izledim ama hiç tavsiye etmem, çok kalitesiz ve tamamen bel altı mizah. özellikle bir bayanın kesinlikle izlememesi gereken rezil bir film bence.

az önce felon(mahkum)'u izledim. güzel bir filmdi, tavsiye ederim.

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
rec i izledim en son. fena değil.. korku

jöl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
==Öldüren Sis==

Arkadaşlar Stephan KİNG'in Filmi olduğundan fazla söze gerek yok.. Tek Kelimeyle Mükemmeldi :) 10/10

beyazperde de filan beyenmeyenler animasyonlarının kötü olduğunu söyleyenler olmuş ama bence saçma bir düşüncü çünkü film animasyon üzerine yapılmamış Konusu beni çok etkiledi.. İnsanların en ufak bir değişiklikte ne kadar yobazlaşabileceğini resmen kanıtıyla gözler önüne sermiş animasyonlar orta düzeydeyi ama çok kötü değildi

BERBAT BİR FİLMDİ (BENCE) .sonu mükemmeldi ama.sonunda çalan müzik ayrı bir efsane zaten. AMA TEKRAR SÖYLÜYORUM FİLM ÇOK KÖTÜYDÜ..

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
beyaz melek. öve öve öküz ettiler filmi. ben çok da beğenmedim.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İyi filmler şarap gibidir, üzerinden yıllar geçince anlarsınız tadını..
İyi-Kötü-Çirkin (good&bad&ugly) nin DVD sini aldım sabah.. AKşam cankuşumla izleyeceğiz..
En son 2 yıl önce yine beraber izlemiştik.. Western'in hası,Clint Eastwood - Lee Van Cleef in duo'su :)

good-bad-ugly-poster.jpg

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dragonfly - Sonsuz Aşk / gerilim dram...

Kesinlikle izleyin derim..

keşke izlemeseydim diyen bana gelsin :)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
güneşin oğlu , biraz küfürlü ama insanı eğlendiriyo..