T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6

IMDb: 6.3
İlki kadar olmasa da güzeldi 7/10
Soundtrack
Alex Clare - Too Close
[SOUNDCLOUD]http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45481923[/SOUNDCLOUD]
ah bölümleri geç çıkmasada rahat rahat izlesekPerson of Interest dizisinin her bölümü sinema tadında ya![]()
Hatuna bayıldım ://
![]()
Bizim hoca sol kulağa okudu anlaşılan hep ofsayttayızG.D.O Kara Kediler
ben filmi oldukça beğendim.iyi de güldüm.tavsiye edebilirim.
eklemeden geçemeyeceğim.Durul Bazan'ın final sahneleri oldukça iyiydi.
sonunda ben psikopata bağlayacamBizim hoca sol kulağa okudu anlaşılan hep ofsayttayız![]()
La Vie En Rose (La môme)
Edith Piaf dinlemeyi seven biri olarak filmi beğendim...
bu imdb bir tek bende mi türkçeleşme çabasında. Filmin adı imdb'de kaldırım serçesi yazıyor. İçerik de türkçe olsa bari.
Bu hatunla ilgili enteresan bir anım var. Titanların Savaşı filmini izledikten sonra arkadaşlarla kritiğini yaparak eve dönüyorduk. ben, bu çirkin kızı nereden bulmuşlar ya, keşke Pers Pirensi filmindeki hatunu oynatsalarmış, o hatun beni büyülemişti resmen demiştim. arkadaş, ikisinin de aynı kadın olduğunu söyleyince, inanmayıp internetten kontrol edecem diyip sonuna kadar direttim. sonra hönk diye kaldım tabi
şimdiki fikrim, güzel mi çirkin mi bilmiyorum![]()
Bu anını bir kere burada paylaşmıştın.
Çok değişik bir çekiciliği var, hele o bakışlar harika. :/
o halde başka bir anımdan bahsedeyim![]()
çarpışma ve efektler nasıldı ?![]()
Her zamanki gibi seyirciye istenileni veren seriye yakışır bir yapım olmuş oldukça keyifliydi![]()
Diğer seridekiler gibiydi pek fark yok dikkat çeken tek değişiklik yerdeki silah kalkanı yerine iki direğin ortasından geçiyorlar tabi filme hayat veren katrina'yıda unutmamak lazım fazla anlatmayım sen izlersin zatençarpışma ve efektler nasıldı ?![]()
ilkini izledim jason oynuyor diye diğerlerine bakmadım ama 3'ü izliycem sanırımDiğer seridekiler gibiydi pek fark yok dikkat çeken tek değişiklik yerdeki silah kalkanı yerine iki direğin ortasından geçiyorlar tabi filme hayat veren katrina'yıda unutmamak lazım fazla anlatmayım sen izlersin zaten![]()