batmanin araba sorunluydu yalniz bi onceki filmlerde. adam arabaya jet motoru takmis ama korsan taktirmis herhalde her haliden tupgazli oldugu belli oluyoduThe Dark Knight Rises Sağlam film. 8/10![]()

batmanin araba sorunluydu yalniz bi onceki filmlerde. adam arabaya jet motoru takmis ama korsan taktirmis herhalde her haliden tupgazli oldugu belli oluyoduThe Dark Knight Rises Sağlam film. 8/10![]()
Ne yapacam tek başıma sinemada hatun felan olsa neyse![]()
Yok be kardeşim alt yazılı felan bana gelmiyor
İş artık o raddeye geldi güzelim izlenecek filmler kuzu gibi bekliyor dublajının çıkmasını:crying:
Kayseride ama sen üçüz bul [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'nun hali hiç iyi değil üzülüyorumSen nerde oturuyodun, ben bi tane bulayım kardeşini sana ayarlarım![]()
Hiç sorma ya acı çektim resmen. filmde herşeyden biraz var ama hiç bişeyden tam yokKomedi diye verdi he.![]()
Bir Christopher Nolan klasiği diyebiliriz![]()
Hani ölmeden önce izlemeniz gereken filmler vardır ya işte bu onlardan biri bakmak ile görmek arasındaki farkı tüm çıplaklığıyla size sunuyor.(Özellikle filmin son sahsesine dikkat edin![]()
Baydıydı o beni127 saat filmini izlerken sıkıntıdan ölecektim.![]()
Baydıydı o benibi kayanın arasında teah ya. Gerçek bi hayat hikayesi filan diye gaza gelip izledim pişman olduydum
![]()
127 saat filmini izlerken sıkıntıdan ölecektim.![]()
Arkadasım filmi tavsiyeyle degil tesadüf izlemiştim, biyografi filmleri favorimdir . Hayt huytlar uzak kalsınfilmde sadece hayt huyt arayanlara tavsiye etmiyorum diye not düşseydim keşke altına![]()
Güzel bi film tntde bu aralar durmadan çıkıyor![]()
![]()
herzamanki gibi eğlenceli bir filmdi herkese tavsiye ediyorum![]()
aamir khan'ın bir filmini izleyipte beğenmeyen az insan vardır.![]()
bence mükemmel bir film olmuş... 10/9
izleyen pişman olmaz ... bu adamın bütün filmleri mi iyi acaba?
aamir khan'ın bir filmini izleyipte beğenmeyen az insan vardır.
topluma mesaj verir her filminde.şu sıralar hindistanda bir program yaptı ve hindistanı ayağa kaldırdı, herkes kendisini konuşuyor.çünkü hindistanın sorunlarını ele aldığı programda 3 kere meclise çağrıldı konuşma yapması için.tam bir hindistan aşağı![]()
![]()
bence mükemmel bir film olmuş... 10/9
izleyen pişman olmaz ... bu adamın bütün filmleri mi iyi acaba?