Soru En son hangi filmi izlediniz?

Mbt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikastı (Güzel Film :))

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
120

120 Vanlı çocuğun kahramanlık hikayesi...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Dün, The Heartbreak Kid.

Sandığım kadarda güzel değilmiş. Saçma bulduğum bazı yerleri bile vardı. Öylesine bir film işte.

Bugün, O Kadın...

O Kadın filmini sahiden çok beğendim. Beklediğimden de güzel çıktı. Tavsiye ederim. :)

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu foruma her girdiğimde bi mesaj daha yazmam lazım aslında :)

dün gece gabriel (cebrail) i izledim, güzel sayılır.

az önce de graveyard dancers diye sırf vaktimiz geçsin diye bi film izledik, hakkaten vakit nasıl boşa geçti anlatamam :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Dün 2 film birden izledim. ''İki film birden''i izlemedim ama yanlış anlaşılma olmasın. :D

İlki, The Golden Compass idi. Tek kelimeyle mükemmel! Benim gibi fantastik film sevenler için harika bir örnek. Ben çok beğendim ve hepinize şiddetle tavsiye ediyorum. ^^ ''Gerçek hayatta da olsaymış ne iyi olurmuş'' diyerek izlediğim bir çok şey vardı. Mesela her insanın kendine ait ruhunu taşıyan hayvan görünümünde bir iblisi olması gibi. :^) Kulağa tuhaf geliyor ama böylelikle, ömrünüz boyunca hiç yalnız kalmıyorsunuz etrafınızda hep yakın dostunuz oluyor. Ne güzel. ^^ Nicole Kidman, pek bir süslüydü bu filmde kıyafetleri hoşuma gitti. :* Bir de onun iblisine uyuz oldum. Çok itici bir maymun. |)

İkincisi, Whisper idi. Açık söyleyeyim, sırf şahane dizi Lost'un yakışıklısı James Sawyer (Josh Holloway) oynuyor diye, filmin konusuna bile bakmadan indirdim öhm... eee izlemeye karar verdim yani. :* Filmde ki fısıltılar bana Lost'ta ki ormandan gelen tuhaf fısıltıları anımsattı. Hayatım Lost olmaya mı başlıyor nedir? o.O :I Neyse Whisper da güzeldi. Konu klişe korku filmleri gibi fakat enteresan gelen birçok ayrıntı var. Özellikle başroldeki David karekterinin 8 yaşında çok şeker bir çocuk olmasına rağmen nasıl oluyorda sinsi kötü bir iblis olduğu gibi... :^) Benim ilgimi çekti bu film belki siz de beğenirsiniz. :)

İzlenmeye değer en azından Sawyer için. (S)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
next arkasından hıtman

ikiside çok güzeldi

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kingdom (Krallık)

Kahraman Amerikalılar yine iş başında.

kracker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün akşam american history x i izledim fena degildi

heyula07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cloverfield. Baktım imdb de yüksek puan almış. Başta bayaa sıktı ama sonradan neden yüksek puan aldığını anladım. Tavsiye ederim...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Umudunu Kaybetme - The Pursuit of Happyness

pursuitposter.jpg

Gerçekten muhteşem bir film.Will Smith ve Jaden Smith(aynı zamanda Gerçek hayattaki oğlu) başrollerde.Yalnızlıgın, terkedilmişliğin, olumsuzlukların karşısında umudunu kaybetmeden dimdik duran, oğlu için hayattaki her türlü işi yapabilecek olan bir baba.Evsahibi tarafından sokağa atılınca metro istasyonunda oğluna zamanı geri alıp dinozorlar var diyerek hiçbirşey hissettirmeden oyun oynatan ve o geceyi tuvalette geçiren ama oğluna hiçbir olumsuzlugu hissetirmeyen bir baba.Bütün film boyunca çok duygulandım.Zaman zaman güldüren ama hayatın gerçeklerini bir bir insanın suratına çarpan bir film.En önemli özelliği gerçek hayattan alıntı olması.Herkese tavsiye ederim.Umutsuzluğa düştüğünüz zaman tekrar tekrar izleyip insanı hayata bağlayan bir film.10 üzerinden 10

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
En son..

Hitman ile Taxi 4 izledim :)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vantage Point Bakış Açısı - Değişik bir film. Benim hoşuma gitti.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

awake-poster.jpg

Awake - Anestezi filmini izledim harika bir film kesinlikle izlenmeli. Beğenmeyen çıkmaz bence.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
tonce dedi ki:
Awake - Anestezi filmini izledim harika bir film kesinlikle izlenmeli. Beğenmeyen çıkmaz bence.
Tam olarak konusu ne dostum.Kısaca özetler misin?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tonce dedi ki:
Jessica Alba'dan dolayı mı :D :D :D ;D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Tonce'yi bilmemde, Fantastic Four serisi, göz, ve adını unuttuğum bir kaç tane daha bir sürü saçma filmi Jessica Alba yüzünden izlemişimdir.Yani onun oynaması yetio filmde.Öyle sandalyede otursa bile bütün film boyunca izlerim :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
oBsCuR HoMmE dedi ki:
tonce dedi ki:
Tam olarak konusu ne dostum.Kısaca özetler misin?

Clay geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında "anestezik farkındalık" adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak ve acıyı hissedebilecek şekilde uyanıktır, ancak anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki verememektedir. Bir tür felç durumunda olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Bu ilginç durum Clay'i kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkartacaktır ve tüm gerçekleri görmesini sağlayacaktır. Film sonunda aaa diye azınızı açık bırakacaktır.

[size=6pt]Konu alıntıdır ancak düzenlenmiştir.[/size]

Fragman

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e3eEauXSQIA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e3eEauXSQIA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
WARLORDS

xin_3320904080851531918221.jpg

İlk önce tereddütlü yaklaştım filme.Çince konuşmalar falan canımı sıktı.Ama 30. dakkadan sonra filmin gerçek anlamını anlamaya başlıyorsunuz ve bi anda bağlanıyorsunuz.Finalide muhteşem bir şekilde bitti.Kardeşliğin, ihanetin ve liderlik egolarının çok iyi anlatıldığı bir yapıt.Herkese tavsiye ederim...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
ikxan dedi ki:

Arkadaşım bu konunun amacı izlediğimiz filmleri burda açıklayarak ,güzel mi, çirkin mi, beğendik mi bunları paylaşmak.Sadece filmin adını yazınca olmuyo ;) OK :)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
I am Omega
I am Legend filminin yıllar önce çekilmiş farklı bir hali gibi. (Tabi aynı yıl gösterime girdiler) Daha çok dövüş sahneleri mevcut. Senaryo etkileyici değil, görsel efektler vasat.

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikxan dedi ki:
O zaman ben tamamlayım;
Ben bir Nicolas Cage hastasıyımdır ve bence bu Cage'nin en iyi filmlerinden bir tanesidir. İzlemeyen varsa bir an önce izlemesini tavsiye ederim.
Filmin konusuda:
"Sıradışı bir yeteneğin sahibi olan Cris , hayatını oldukça zora sokan bu durumdan dolayı kaçak gibi yaşamaktadır. Birkaç dakika sonra olabilecekleri görmesini sağlayan bu yeteneğini kendi yararı için kullanmak isteyen devlet yetkililerinden kaçan Cris, Las Vegas'ta sihirbaz olarak çalışmaktadır.

Kumar masalarında kazanmak için oldukça işe yarayan bu yeteneği, yine kumar masalarında kendisini ele verecektir. FBI anti-terör ajanı Callie Ferris'in dikkatini çeken bu sıradışı durum, Cris'in bu kaçak yaşamının sonu olur.

Terörist bir grubun Los Angeles'a nükleer bomba atma tehdidi sonrası Callie, Cris'i kullanmak isterken aynı nedenden dolayı teröristler de Cris'i öldürmek isterler. Halbuki Cris'in yaşamak için önemli bir nedeni vardır. Gelecekte aşık olacağını bildiği kızı görmüştür ve onunla tanışabilmek için sabırsızlanmaktadır."

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
serhatoz dedi ki:
Ben bir Nicolas Cage hastasıyımdır ve bence bu Cage'nin en iyi filmlerinden bir tanesidir. İzlemeyen varsa bir an önce izlemesini tavsiye ederim.

Katılıyorum, bence de çok güzel film.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
oBsCuR HoMmE dedi ki:
ikxan dedi ki:

Arkadaşım bu konunun amacı izlediğimiz filmleri burda açıklayarak ,güzel mi, çirkin mi, beğendik mi bunları paylaşmak.Sadece filmin adını yazınca olmuyo ;) OK :)

Yazmayı unutmuşum :* Zzz

2 dk sonrasını görme yeteneğine sahip olan Chris' in devlet yetkililerinden ve L.A. ya bomba hazırlığında olan terörist grubundan kaçışı anlatılıyor. Chris'in aşık olacağı kızı görmesi ve bu yeteneğini yüzünden aşık olduğu kızın hayatının tehlikeye girmesi anlatılıyor. Filmde beklenmedik şekilde bitiyor zaten bence izlenmesi gereken bir film.