En son hangi diziyi seyrettiniz?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Game of Thrones 3.sezounu boşuna beklemişim dedim ilk 3 bölümde,4 ve 5. bölümlerde biraz hareketlenir inşallah.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ben hala game of thrones da 3. sezonda kutsal sahneyi göremedim. 4 bölüm oldu be. 5. yi izlemedim henüz.
Bu arada hiçmi THE WIRE izleyen yok SDN ahalisi?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Türk yapımından şaşmayın çakıl taşları vardı bi ara ne izlerdim be :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şu an Leyla ile Mecnun'dan başka seyrettiğim dizi yok. (94.bölüm)
Game of Thrones vardı; onda da rahatsız edici şeyler var ve Sean Bean'dan sonra da biraz soğudum. Yüzüklerin Efendisi tadında. Her an sapıtabilir (benim için).

en son lostu izledim şimdi fringeye başladım
Önerim, hemen bırak; hiç bulaşma. Her bölümünü "tamam bu sefer konu ilerleyecek" temennisi ile seyrettim, sonunda koca bir hiç aldım. Son sezonun da neredeyse diziyle ilgisi bile yok.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İzlemeyenlere Suburgatory dizisini tavsiye edebilirim. Enteresan ve eğlenceli bir dizi.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Game of Thrones vardı; onda da rahatsız edici şeyler var ve Sean Bean'dan sonra da biraz soğudum. Yüzüklerin Efendisi tadında. Her an sapıtabilir (benim için).

Önerim, hemen bırak; hiç bulaşma. Her bölümünü "tamam bu sefer konu ilerleyecek" temennisi ile seyrettim, sonunda koca bir hiç aldım. Son sezonun da neredeyse diziyle ilgisi bile yok.

5. bölümdeyim lost kadar sarmıyor haklısın tipik türk dizileri gibi her bölümde ayrı olay ama devam edeceğim

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
İzlemeyenlere Suburgatory dizisini tavsiye edebilirim. Enteresan ve eğlenceli bir dizi.
2.sezon 6. bölümde kaldım yokluktan izlerim artık. döngü aynı çünkü farklı bir konu yok.

how i met your mother 08x22 Barney'e güzel oyun oynadılar :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Leyla ile Mecnun 96. bölüm

Game Of Thrones sezon3 4 ve 5.bölüm hala bekledigim seviyeye gelmedi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
following 01x15 sezon finali.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

Şimdiye kadar izlediğim en güzel dizilerden biriydi lost. Yalnız son bölümde istediğin cevabı alamıyorsun o ayrı mesele :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şimdiye kadar izlediğim en güzel dizilerden biriydi lost. Yalnız son bölümde istediğin cevabı alamıyorsun o ayrı mesele :)
Lost benim seyrettiğim en güzel dizi. Son sezon senaryoya uygun çekilseydi efsane olurdu.
Benim bahsettiğim dizi Fringe. Lost ile Fringe'nin ortak noktası yapımcısı ve son sezonun izleyiciyi aptal yerine koyması.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Beni böyle sev. ısındım bu diziye arkadaş :mrgreen:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
H.I.M.Y.M 8.sezon 22.bölüm kesinlikle en iyi bölümler arasına girer.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
the big bang theory 06x23

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Yeni tipler nasıl ?:)

Amerikalılar ve Koreli hatunlar iyi rol yapıyorlar. :P Yeni Koreli herifleri pek beğenmedim belki daha sonraki bölümlerde daha iyi oynarlar. Yalnız şu NSS başına yaşlı karı getirmişler ne gıcık bişi laaa o. Başka birini bulamamışlar mı?? Bakalım sonraki bölümler nasıl olacak. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Da Vinci Deamons mu ne 4. bölümü izledim :D 5. sini 1 hafta beklemek sıkıcı oluyor :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Da Vinci Deamons mu ne 4. bölümü izledim :D 5. sini 1 hafta beklemek sıkıcı oluyor :D
İşte bu yüzden Game of Thrones dışında dizi takip etmiyorum, veya bir iki sezon geriden geliyorum ya da bitmiş olanları izliyorum. Çünkü başına oturdum mu 4-5 bölüm devirmem lazım. Bu hafta içinde Chuckı bitirmeyi düşünüyordum fakat netin yavaş olması nedeniyle arkadaştan rica ettim indirip getirecek.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Amerikalılar ve Koreli hatunlar iyi rol yapıyorlar. :P Yeni Koreli herifleri pek beğenmedim belki daha sonraki bölümlerde daha iyi oynarlar. Yalnız şu NSS başına yaşlı karı getirmişler ne gıcık bişi laaa o. Başka birini bulamamışlar mı?? Bakalım sonraki bölümler nasıl olacak. :)
Sonradan değişir işler. :P