Önerim, hemen bırak; hiç bulaşma. Her bölümünü "tamam bu sefer konu ilerleyecek" temennisi ile seyrettim, sonunda koca bir hiç aldım. Son sezonun da neredeyse diziyle ilgisi bile yok.en son lostu izledim şimdi fringeye başladım
Şu an Leyla ile Mecnun'dan başka seyrettiğim dizi yok. (94.bölüm)
Game of Thrones vardı; onda da rahatsız edici şeyler var ve Sean Bean'dan sonra da biraz soğudum. Yüzüklerin Efendisi tadında. Her an sapıtabilir (benim için).
Önerim, hemen bırak; hiç bulaşma. Her bölümünü "tamam bu sefer konu ilerleyecek" temennisi ile seyrettim, sonunda koca bir hiç aldım. Son sezonun da neredeyse diziyle ilgisi bile yok.
2.sezon 6. bölümde kaldım yokluktan izlerim artık. döngü aynı çünkü farklı bir konu yok.İzlemeyenlere Suburgatory dizisini tavsiye edebilirim. Enteresan ve eğlenceli bir dizi.
Şu an Leyla ile Mecnun'dan başka seyrettiğim dizi yok. (94.bölüm)
Game of Thrones vardı; onda da rahatsız edici şeyler var ve Sean Bean'dan sonra da biraz soğudum. Yüzüklerin Efendisi tadında. Her an sapıtabilir (benim için).
Önerim, hemen bırak; hiç bulaşma. Her bölümünü "tamam bu sefer konu ilerleyecek" temennisi ile seyrettim, sonunda koca bir hiç aldım. Son sezonun da neredeyse diziyle ilgisi bile yok.
Lost benim seyrettiğim en güzel dizi. Son sezon senaryoya uygun çekilseydi efsane olurdu.Şimdiye kadar izlediğim en güzel dizilerden biriydi lost. Yalnız son bölümde istediğin cevabı alamıyorsun o ayrı mesele![]()
Yeni tipler nasıl ?
Yeni tipler nasıl ?![]()
Da Vinci Deamons mu ne 4. bölümü izledim5. sini 1 hafta beklemek sıkıcı oluyor
![]()
İşte bu yüzden Game of Thrones dışında dizi takip etmiyorum, veya bir iki sezon geriden geliyorum ya da bitmiş olanları izliyorum. Çünkü başına oturdum mu 4-5 bölüm devirmem lazım. Bu hafta içinde Chuckı bitirmeyi düşünüyordum fakat netin yavaş olması nedeniyle arkadaştan rica ettim indirip getirecek.Da Vinci Deamons mu ne 4. bölümü izledim5. sini 1 hafta beklemek sıkıcı oluyor
![]()
Sonradan değişir işler.Amerikalılar ve Koreli hatunlar iyi rol yapıyorlar.Yeni Koreli herifleri pek beğenmedim belki daha sonraki bölümlerde daha iyi oynarlar. Yalnız şu NSS başına yaşlı karı getirmişler ne gıcık bişi laaa o. Başka birini bulamamışlar mı?? Bakalım sonraki bölümler nasıl olacak.
![]()