En son hangi diziyi seyrettiniz?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
O diziye şuanda renk veren tek kişi ferhat :) Gerisi hikaye.Ama dizi yavaş yavaş saçmalığa doğru gidiyor.Bu haftadan sonra bırakırım bende.
ben en çok zeynep karakterinin gidişatına şaşırdım. yakın zaman önce diziye prensesler gibi dahil ettiler. sonra kız dedikoducu, yapışkan tuhaf bir karaktere dönüştü. geçen bölüm her önüne gelen zeynep'i azarlıyordu. sus zeynep! yeter zeynep!..

karakteri deforme etmenin de bir adabı vardır. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben en çok zeynep karakterinin gidişatına şaşırdım. yakın zaman önce diziye prensesler gibi dahil ettiler. sonra kız dedikoducu, yapışkan tuhaf bir karaktere dönüştü. geçen bölüm her önüne gelen zeynep'i azarlıyordu. sus zeynep! yeter zeynep!..

karakteri deforme etmenin de bir adabı vardır. :)

yönetmen bitmiş bir konuyla kör topal bölüm uzatma gayretinde. zeynep değil yönetmenin babası gelse deforme olur :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yerli sadece Leyla ile Mecnun, birazda bir zamanlar Osmanlı kıyam.
Yabancı spartacus walking dead alcatraz filan.
Asıl sevdiğim madagaskar penguenleri ve Samurai jack :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yönetmen bitmiş bir konuyla kör topal bölüm uzatma gayretinde. zeynep değil yönetmenin babası gelse deforme olur :)
aslında konu bitmiş sayılmaz ama ne yaparız da bu diziyi 2 sezon daha götürüz gayretindeler. SON dizisi gibi kuzey güney de tek sezonluk planlansaymış harika olurmuş.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Dün gece Bizimkiler'e baktım, kanal 35 teydi galiba. Katil ve eseri kaza geçiriyor, Caferle Sedat almaya gidiyordu :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
O diziye şuanda renk veren tek kişi ferhat :) Gerisi hikaye.Ama dizi yavaş yavaş saçmalığa doğru gidiyor.Bu haftadan sonra bırakırım bende.
bu hafta kardeşim çok sevdiği için onun ile birlikte izledim.ve sadece aklıma şu soru geldi bu ferhat buna ne yaptı da mezara sokacak yada bu kadar uğraşacak şeyler yaptı diye.öldürmüyor da uzadıkça uzuyor saçma sapan bir şekilde..

--- Mesaj Güncellendi ---

Dün gece Bizimkiler'e baktım, kanal 35 teydi galiba. Katil ve eseri kaza geçiriyor, Caferle Sedat almaya gidiyordu :D
hocam Tr1 kanalında da yayınlanmakta rast geldikçe izlerim çok samimi bir dizi. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu hafta kardeşim çok sevdiği için onun ile birlikte izledim.ve sadece aklıma şu soru geldi bu ferhat buna ne yaptı da mezara sokacak yada bu kadar uğraşacak şeyler yaptı diye.öldürmüyor da uzadıkça uzuyor saçma sapan bir şekilde..

bir olayda polis tarafından basılan Ferhat, kendisini ispiyonlayanın Kuzey olduğunu zannettiğinden böyle tavırlar içerisinde... bilirsin bu alemde ispiyonlamak çok büyük suçtur :):):)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bir olayda polis tarafından basılan Ferhat, kendisini ispiyonlayanın Kuzey olduğunu zannettiğinden böyle tavırlar içerisinde... bilirsin bu alemde ispiyonlamak çok büyük suçtur :):):)
suç büyükte hocam indirivercek aşağı o zaman :D yani çok uzatıyorlar benim değinmek istediğim nokta bu :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
suç büyükte hocam indirivercek aşağı o zaman :D yani çok uzatıyorlar benim değinmek istediğim nokta bu :)

her Türk dizisi gibi :)
bu dizi biraz daha uzasın boşver... Bayanlar biraz daha Kıvanç'ı görsünler :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
New Girl 18. Bölüm
gayet eğlenceliydi. :) 20 dakikalık sitcom olayına bitiyorum.gelecek hafta ne olacak derdi vs. yok konu işlenir ve biter.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
SupernaturaL 7'nci sezon 18'nci böLüm.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Touch 3.bölüm ve missing 2.bölüm

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Walking dead 2.sezonda bitti arkadaş , Sonu benide şaşırttı kesinlikle kaçırmayın derim:)
+ Spartaküs 3. sezon başladımı yaw

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Walking dead 2.sezonda bitti arkadaş , Sonu benide şaşırttı kesinlikle kaçırmayın derim:)
+ Spartaküs 3. sezon başladımı yaw

spartacus' ün 2. sezon final bölümü henüz 31 Mart'ta yayınlandı... 3. sezonu bayağı bir bekleyeceksin yani :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
nasıl ya blood and sand 1.sezon zaten,
2. sezon gods of arena,
ben 3. sezon vegeance'den bahsetmiştim ama:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Gods of Arena ara sezon sayılıyor
Vengeance 2. sezon oluyor.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
prison break
breaking bad
the big bang theory

Türk dizilerinde Leyla ile Mecnun

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Erken çıkmış 2 bölüm.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de abim için spartaküs dizisini izleyeceği bir site ararken tesadüfen gördüm.:) (benim spartaküs'ü izlemek hiç içimden gelmiyor. son sezon iyi mi acaba?)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
The Walking Dead dizisinin son dört bölümünü izledim ve 2. sezonu bitirmiş oldum. Spartacus da bitti. Fringe ile devam...

Bu arada Game of Thrones'in yeni sezon ilk bölümü de izlenmeyi bekliyor. :)

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sarayın incisi trt guney kore filmi :)

--- Mesaj Güncellendi ---

ve tabii gossipgirl ve desperate housewifes

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
valla ben kore dizilerinin belli bölümden sonra bitmesine bayılıyormm türk dizileri uzadıkça uzuyor bitirmek imkansız bıktık artık entrikalarından

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Spartacus bitti diye tam kederlenmiştim ki bir kaç gün önce SDN aracılığıyla Game of Thrones 2. sezonun başladığı haberini aldım :D 2 Gündür pc de bekliyor bu gece izlerim herhalde, ilk sezon gayet güzeldi...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
ben de abim için spartaküs dizisini izleyeceği bir site ararken tesadüfen gördüm.:) (benim spartaküs'ü izlemek hiç içimden gelmiyor. son sezon iyi mi acaba?)

Son sezon baya bir hareketliydi, çok can yaktılar :)

Ben bütün bölümleri izleyemem derseniz

Spartacus (2004)
Spartacus (1960)

İkisi de aynı filmdir farklı yıllar. Dizi gidişatı ile aynıdır.