- Reaksiyon puanı
- 15,170
Soru basit.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” MevlanaBileni severim, bilmeyeni de severim. Bilmediği halde bildiğini sanana da nefret beslemem cahilliğine veririm ama bilmediği halde bildiği konusunda diretenden nefret ederim![]()
Arabada son ses müziği severim ama boş alanda olacak çevredekileri rahatsız etmeyecek orman veya şehirler arası boş yollar gibiBen de yazayım
1) Keko olarak tabir ettiğimiz sokakta, yolda terör estiren tipler. Ya bakışlarıyla ya laflarıyla ya açtıkları son ses müzikle ya da trafikteki halleriyle rahatsız ederler. Ayna karşısında telefonlarıyla fotoğraf çeken tipleri de var, uyuz olurum.
2) Kin tutmayı seven insanlar
3) 10 lafından 9'u küfür olanlar (küfür kötü bir şey düzgün konuşun)
4) Ağzı laf tutmayan insanlar
Ondan bahsetmiyorum.Arabada son ses müziği severim ama boş alanda olacak çevredekileri rahatsız etmeyecek orman veya şehirler arası boş yollar gibi
Biz olsak ceza yeriz onlar a bişey olmuyorOndan bahsetmiyorum.
Şehir merkezinde basık arabayla dipsiz kuyumduun diye etrafı inletenlere sesleniyorum.
Cevaben "sen kahin misin" diyebilirsiniz.Bu genel olacak ama tipi mipi yok aslında insan sevmiyorum her pislik bizde dünyaya gelmiş virüs gibiyiz. Soruna gelecek olursak, ''ben demiştim ama'' diyenler nefret ediyorum ve asla ortak bir nokta bulamıyorum bu insan! grubu ile.