En Sevmediğiniz İnsan Tiplemesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
(1)Bir yakın düşün bir kızla göz göze gelirsin açılacak yer, konu ararken bu tutar seninkine salça olur..
(2)Yine bir tane daha kardeşim dersin samimi sohbet filan, bir bakmışsın konu ile ilgili kişilerin ortamında özel konuşmalar olduğu gibi karşına çıkıyor. Konuştuğun kişiye bakarsın sırıtıyor...
(3)-Sen kardeşimsin ya için rahat olsun sen bana güven sana hemen ayarlayacağız bir şey(artık iş, kız vb. her neyse)........
(Yine aynı kişi);
- Ya ben sana hallediceğim dedim ama durumlar biraz karışık çıktı. Ben gittim(!) görüştüm senin meseleyi yapmam mı sen değerli bir kardeşimsin senin için gittim baktım ama karşı taraf cins çıktı...
Seç beğen al ;)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Üçüncüyü şöyle düşünün bir işi yaparım deyip yarım iş yapan yada yapmayan tipler... ilerde mutlaka olur bunlar hazırlıklı olun.:D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Üçüncüyü şöyle düşünün bir işi yaparım deyip yarım iş yapan yada yapmayan tipler... ilerde mutlaka olur bunlar hazırlıklı olun.:D

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Ben de yazayım

1) Keko olarak tabir ettiğimiz sokakta, yolda terör estiren tipler. Ya bakışlarıyla ya laflarıyla ya açtıkları son ses müzikle ya da trafikteki halleriyle rahatsız ederler. Ayna karşısında telefonlarıyla fotoğraf çeken tipleri de var, uyuz olurum.

2) Kin tutmayı seven insanlar

3) 10 lafından 9'u küfür olanlar (küfür kötü bir şey düzgün konuşun)

4) Ağzı laf tutmayan insanlar

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Bileni severim, bilmeyeni de severim. Bilmediği halde bildiğini sanana da nefret beslemem cahilliğine veririm ama bilmediği halde bildiği konusunda diretenden nefret ederim :)

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Bileni severim, bilmeyeni de severim. Bilmediği halde bildiğini sanana da nefret beslemem cahilliğine veririm ama bilmediği halde bildiği konusunda diretenden nefret ederim :)
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Ne güzel söylemiş.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ben de yazayım

1) Keko olarak tabir ettiğimiz sokakta, yolda terör estiren tipler. Ya bakışlarıyla ya laflarıyla ya açtıkları son ses müzikle ya da trafikteki halleriyle rahatsız ederler. Ayna karşısında telefonlarıyla fotoğraf çeken tipleri de var, uyuz olurum.

2) Kin tutmayı seven insanlar

3) 10 lafından 9'u küfür olanlar (küfür kötü bir şey düzgün konuşun)

4) Ağzı laf tutmayan insanlar
Arabada son ses müziği severim ama boş alanda olacak çevredekileri rahatsız etmeyecek orman veya şehirler arası boş yollar gibi

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,967
Bu genel olacak ama tipi mipi yok aslında insan sevmiyorum her pislik bizde dünyaya gelmiş virüs gibiyiz. Soruna gelecek olursak, ''ben demiştim ama'' diyenler nefret ediyorum ve asla ortak bir nokta bulamıyorum bu insan! grubu ile.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Bu genel olacak ama tipi mipi yok aslında insan sevmiyorum her pislik bizde dünyaya gelmiş virüs gibiyiz. Soruna gelecek olursak, ''ben demiştim ama'' diyenler nefret ediyorum ve asla ortak bir nokta bulamıyorum bu insan! grubu ile.
Cevaben "sen kahin misin" diyebilirsiniz. :)
67605

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
@BJKolik arkadaşımızın da söylediği gibi kendini beğenmiş ve yalan söyleyen insanlara ayar oluyorum.
Ve yalakaları da unutmamak gerek :D