En Sevmediğim Resmi Bayram

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Bugün 30 Ağustos, sanırım forum da sevmediği bir haber olduğu bayram.
1630304837961.png

Tabii ben sevmiyorum derken çocukluğunda her resmi bayramı coşku ile kutlarken 30 Ağustosun tatile gelmesi sebebi ile kutlayamıyor olmamdı. Z kuşağı dediğimiz jenerasyon bilmez ama 2000 başlarında ve 90larda resmi tatilde yürüyüşler, kutlamalar yapar, stadyumlarda resmi bayramların neşesini yaşardık.

Yoksa 30 Ağustos yani bizim zafer bayramımız sevilmeyecek bayram mı? Doğru mu @EFI Shell

Bugün başkumandan M. Kemal ATATÜRK önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nın zaferidir. Ne mutlu ki böyle bir zafere sahip olduk.

kurtulus-savasi-nin-dorduncu-cephesi3.jpg

tarihi_olaylar_ataturk_kurtulus_savasi-jpg_337112121_1437214128.jpg

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
1- 30 Ağustos'u niye bayramdan saymayalım böyle saçmalık mı olur? Konu açmak ve kışkırtmak için konu açıyorsun.

2- Bu konunun Gündem/Türkiye kategorisi ile bir ilgisi var mı? Kişisel yorumunu nereye açacağını eski bir moderatör olarak gayet iyi biliyorsun.

Kendince bize Atatürk düşmanıymışız gibi davranmaktan vazgeç. Daha önceki konularında da bu konudaki gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
1- 30 Ağustos'u niye bayramdan saymayalım böyle saçmalık mı olur? Konu açmak ve kışkırtmak için konu açıyorsun.

2- Bu konunun Gündem/Türkiye kategorisi ile bir ilgisi var mı? Kişisel yorumunu nereye açacağını eski bir moderatör olarak gayet iyi biliyorsun.

Kendince bize Atatürk düşmanıymışız gibi davranmaktan vazgeç. Daha önceki konularında da bu konudaki gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum.
1- Şahsi algılamayın. Böyle günlere logo koymayı unutan bolca örnek var ki ben yönetimde iken bu logo unutulursa gruptan aynı iğnelemeyi yine yapardım (:

2- 30 Ağustos Zafer Bayramı gündemlik değil, siyasi bir konu sanırım. Ya da ülkemiz ile alakası olmadığı için konu dışı sanırsam. Eski moderatör olarak ben bunun tam tersini düşünüyorum. Türkiye ile ilgili bir konu hem de gündem 2021 Ağustos 30...

3- Atatürk düşmanlarını itina ile zaten belirtirim. Adını vermeyeyim ama bir forumda 23 Nisan için açtığım konu. Hepsini afişe ederim. Unutturmaya çalışanlar çok güzel unutturduğu için, sizlerin yani genel olarak hepinizin unutmamasını sağladığım için gurur duyuyorum.

Yiğit sen bunu demekte çekinmezsin, bilirim ama çekinenlerin yüzüne, Ne Mutlu Türküm Diyene!

1630308637892.png

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Türkiye Cumhuriyetinde Türk'ün bir ırk olduğunu sananlara ve öyle davrananlara söyleyeyim. Türkiye Türk'ü demek Laz, Çerkes, Kürt, Türk, Rum, Bulgar, Boşnak fark etmeksizin hepsinin oluşturduğu bir harmonidir. İşte bu yüzden Ne mutlu Türk'üm diyene ırkçı bir söylem değildir. Açık açık, bağıra bağıra, utanmadan, gururla demeliyiz. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim. Ne Mutlu Türk'üm diyene!

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
1630314965100.png

Yönetim grubunda da uyanır uyanmaz bu logo konusu açıldı ve hemen siteye de işleyişini sağladık. Zaten hepimiz atasına ve ülkesine bağlı insanlarız, sadece biraz geç kaldık. Yani bayramı saymama gibi bir durum yok.

Ne mutlu Türk'üm diyene!

30 Ağustos bayramımız kutlu olsun.

??

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Ekli dosyayı görüntüle 162609

Tabii ben sevmiyorum derken çocukluğunda her resmi bayramı coşku ile kutlarken 30 Ağustosun tatile gelmesi sebebi ile kutlayamıyor olmamdı. Z kuşağı dediğimiz jenerasyon bilmez ama 2000 başlarında ve 90larda resmi tatilde yürüyüşler, kutlamalar yapar, stadyumlarda resmi bayramların neşesini yaşardık.

Yoksa 30 Ağustos yani bizim zafer bayramımız sevilmeyecek bayram mı? Doğru mu @EFI Shell

Bugün başkumandan M. Kemal ATATÜRK önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nın zaferidir. Ne mutlu ki böyle bir zafere sahip olduk.

kurtulus-savasi-nin-dorduncu-cephesi3.jpg

tarihi_olaylar_ataturk_kurtulus_savasi-jpg_337112121_1437214128.jpg
Konunun benle ne ilgisi var?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807

Size yazmak için özellikle aktif olmanızı bekledim. Bu defa sırf kışkırtma amacımın olmadığı anlaşılsın diye konu da açmayarak aynı konu üzerinden devam ediyorum. Bugün eminim biliyorsunuz ki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Fakat bunu forum yine bilmiyor. Ve logoların moderasyon odasında hazır olduğunu da söylemek isterim.

logo-2x.png

Son düzenleme:

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,504
Milli bayramlarda kutlamamızı tabii ki yapmamız gerekmekte. 1 günlüğüne öyle bir logo falan ayarlamak çok zor bir şey olmamalı.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Size yazmak için özellikle aktif olmanızı bekledim. Bu defa sırf kışkırtma amacımın olmadığı anlaşılsın diye konu da açmayarak aynı konu üzerinden devam ediyorum. Bugün eminim biliyorsunuz ki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Fakat bunu forum yine bilmiyor. Ve logoların moderasyon odasında hazır olduğunu da söylemek isterim.

logo-2x.png
Koyduk zaten logoyu.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Neyse, geç olsun güç olmasın. Keşke vaktinde gelse de şöyle gün boyu girenlerin gözüne girse.