• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En Sevdiğiniz Yetkililer

benefe

Profesör
Katılım
19 Mayıs 2018
Mesajlar
1,549
Tepki puanı
1,677
Puanları
358
En sevdiğiniz yetkililer kim veya kimler ve en sevmediğiniz (sevmediğini söylemek zorunlu değil)
 
Hepsi (kendiler ile pek konuşmuşluğum olmasa da) İşlerini iyi yaptıklarına inanıyorum
 
Benim için hepsi iyi.İşlerini doğru ve güzelce yapıyorlar.Yani kafalarına göre onu bunu banlamıyorlar.
 
Doğru düzgün işlerini yapıyorlarsa ve kafalarına göre uyarı, ceza ve ban yapmayanları severim. Yani Mesela ben moderatörüm diye sanki tarihte önemli komutan veya lidermiş gibi hava atsaydılar sevmezdim hiç. Öyle insanlara "Burası internet. Sadece burada moderatörsün. Gerçek hayatta hiç bir şeye yaramaz moderatörlüğün. İyi ve mantıklı düşünerek cevap ver." gibi derdim.
Her neyse. Sevmek veya sevmemek önemli değil. Asıl önemli olan kurallara göre ceza verip ve tarafsız olmaları önemli. Yani birisine sinirlenip kafalarına göre o kişiye ban atamazlar ve atmamalılar.
Tarafsız ve iyilerse hiç sorun olmaz.
 
Üst