Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Seninle acil yemeğe gitmemiz lazım hayat böyle geçmez.Mutfak kültürüm yoktur cips ve kola hayatımın geri kalanını geçirmem için yeterli. İlla bir şey diyeceksem kokoreç efsanedir.
Hep bunları yemiyorum zaten, sadece dünyada bu ikisi kalsa ben yine sıkıntı olmadan yaşarım onu diyorum. Yine de ev yemeği falan yiyoruz insanız yani sonuçta.Seninle acil yemeğe gitmemiz lazım hayat böyle geçmez.
Olsun seni bir tantuniye götürmek lazım. ?Hep bunları yemiyorum zaten, sadece dünyada bu ikisi kalsa ben yine sıkıntı olmadan yaşarım onu diyorum. Yine de ev yemeği falan yiyoruz insanız yani sonuçta.
En son gece 3'te eve tantuni sipariş ettiğimde çok iyi şeyler yaşanmamıştı. ?Olsun seni bir tantuniye götürmek lazım. ?
Hepsi olur ???Mantı ve soslu çıtır tavuk. ?
İşte buuuu ennnnn sevdigimmmm???Kokoreç.
Kokoreç agadır ?Mutfak kültürüm yoktur cips ve kola hayatımın geri kalanını geçirmem için yeterli. İlla bir şey diyeceksem kokoreç efsanedir.
Noooolur bende geleyim ??Seninle acil yemeğe gitmemiz lazım hayat böyle geçmez.
Bu beslenme şekliyle pek sıkıntısız yaşayamazsın ama ??Hep bunları yemiyorum zaten, sadece dünyada bu ikisi kalsa ben yine sıkıntı olmadan yaşarım onu diyorum. Yine de ev yemeği falan yiyoruz insanız yani sonuçta.
Her zaman bekleriz. Şu an mantı yiyorum ona göre. ??Noooolur bende geleyim ??
Annem lahana yemegi yapmış mısır yarmalı herkes bilmez degerini ?Her zaman bekleriz. Şu an mantı yiyorum ona göre. ??
Forum olarak size misafirliğe geliyoruz o zaman. ??Annem lahana yemegi yapmış mısır yarmalı herkes bilmez degerini ?
Gece 3'te açık dükkan var mı?En son gece 3'te eve tantuni sipariş ettiğimde çok iyi şeyler yaşanmamıştı. ?
Tantuni satan yerler genelde gece 4-5'e kadar açık oluyor gece yemeği zaten. ?Gece 3'te açık dükkan var mı?
Buyurun gelin ??Forum olarak size misafirliğe geliyoruz o zaman. ??
Oluyor, daha önce gece 3'te çiğköfte sipariş etmişliğim de var. Neden özellikle gece 3 bilmiyorum ama o saatlerde sipariş edip ev halkını uyandırmadan siparişi almak falan çok zevkli oluyor.Gece 3'te açık dükkan var mı?
Pirasa Ve bamyanin olmadigi her seyTürk mutfagının zengin menüsü ya da uluslararası mutfaktan en Sevdiginiz yemek nedir arkadaşlar ???
Mantı yenildi soslu tavukta şimdi hazırlanıyor. Ah ulan başka bir şey dilesem...Mantı ve soslu çıtır tavuk. ?
Derin dondurucuda depomuz var forum olarak hepinizi bekliyorum. ?Oh Ben lahmacun yedim ?? soğanı da bastım mis gibi
Pırasalı börek yemelisin ?Pirasa Ve bamyanin olmadigi her sey
Öğrenci işi ?Karışık Tost, Sucuklu Yumurta.
Konyada okudum 2 sene etli ekmegin içinden geçtim ??Biz kavurma depoladik hskwbslwks bir de etli ekmek ?
Bayılırımmmm??Lahmacun, kebap
Lahmacun çok severim ??Oh Ben lahmacun yedim ?? soğanı da bastım mis gibi
Bir tane de karışık ustam ???Kaşarlı Pide
Why ??Sedef hiçbir şey düşünemiyorum şuanda yemin ederim dün resident evil 4 aldım ne zamandır alayım diyordum açtım yarım saat oynayamadım, hiçbir şey yapamıyorum
Valla bana göre akşam 8'de de açık olan bir yer yok.. Gayet merkezde oturmama ragmen yemek sepeti kapalı bölge diyo delirtiyor beni ?Gece 3'te açık dükkan var mı?
Bugün çok aç kalmışız belli ??Bugün bu konuyu ben açacaktım ama sen açtın. En sevdiklerim Kebap mantı ve tavuk. Zaten Adana'lıyım ?.
Ekonomi Sedef, ekonomik durumPırasalı börek yemelisin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğrenci işi ?
Konyada okudum 2 sene etli ekmegin içinden geçtim ??
Bayılırımmmm??
Lahmacun çok severim ??
Bir tane de karışık ustam ???
Why ??
Valla bana göre akşam 8'de de açık olan bir yer yok.. Gayet merkezde oturmama ragmen yemek sepeti kapalı bölge diyo delirtiyor beni ?
Bugün çok aç kalmışız belli ??
Aslında baya sıkıntı çekersin bir yerden sonra vücudun çökerHep bunları yemiyorum zaten, sadece dünyada bu ikisi kalsa ben yine sıkıntı olmadan yaşarım onu diyorum. Yine de ev yemeği falan yiyoruz insanız yani sonuçta.
Neye ekonomik durum dedin hatlar karıştı. ??Ekonomi Sedef, ekonomik durum
Hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şey düşünemiyorumdaNeye ekonomik durum dedin hatlar karıştı. ??