- Konuyu başlatan
Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
????Ben de sadece onu okudum
????Ben de sadece onu okudum
Nightcrawler filmindeki performansını çok beğendimJake sayko rollerin üstesinden çok iyi gelmiyor mu ya ??
Efsaneeee?Nightcrawler filmindeki performansını çok beğendim
Film karakteri degil oyuncu sordum ???Beverly marsh
Okumamışım fazla heyecanlandım herhalde??.Film karakteri degil oyuncu sordum ???
????Okumamışım fazla heyecanlandım herhalde??.
Neyse ya?
Margot Robbie çok tatlı ya ?Bradley Cooper
Christian Bale
Will Smith
Paul Walker
Brad Pitt
Leonardo DiCaprio
Margot Robie
Scarlet Johansonn
Jennefer Lawrence
Gal Gadot
Emma Stone
Yaşayan en güzel sarışın ?Margot Robbie çok tatlı ya ?
Emma Stone ve Jennifer Lawrence ile birlikteYaşayan en güzel sarışın ?
Christian Bale Batman'i severim ama favorim değilKimsenin gönlü kırılmasın ?? şaka şaka hepsi çok iyi gerçekten özellikle jennifer lawrence bayılıyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aaaaa ayıpsın
Heath ledger'ın "Joker" efsane oyunculuğu der susarım ? ama Batman'ın her filmi iyi degil mesela ben affleck çok sevmeme ragmen bence batman hiç yakışmıyor
Kimsenin gönlü kırılmasın ?? şaka şaka hepsi çok iyi gerçekten özellikle jennifer lawrence bayılıyorum ?
Aaaaa ayıpsın
Heath ledger'ın "Joker" efsane oyunculuğu der susarım ? ama Batman'ın her filmi iyi degil mesela ben affleck çok sevmeme ragmen bence batman hiç yakışmadı
Severus?
@Sedefizgi eminim bunu yeni öğrendinEmma Stone ve Jennifer Lawrence ile birlikte
Christian Bale Batman'i severim ama favorim değil
Benim favori Batman'im Kevin Conroy'dur bana Batman'i sevdiren adam diyebiliriz 30 yıldır Batman'i animasyonlarda, çizgi dizilerde ve Arkham serisinde seslendirdi (ben karaktere hayat verdi diyorum seslendirmek çok basit kalır)
13 yaşımdan beri Kevin Conroy'un hayranıyım ama malesef kendisini 10 Kasım'da kaybettik. 10 Kasım'da Atatürk'ü ve Batman'i kaybettik
1992'den beri Batman'e hayat verdi beni sadece Batman animasyonları ve Arkham serisini oynayanlar anlar. Beyazperdeyi ciddiye almıyorum artık.
Ekli dosyayı görüntüle 178355Ekli dosyayı görüntüle 178356
Benim favori Batman'im Kevin Conroy (1955-2022)
Huzur icinde uyu Kara Şövalye Gotham şehri güvende
Marlon BrandoEn Sevdiginiz kadın/erkek oyuncu kimdir?? ??
Aman oyuncu değişikliğine gitmeyelim ?Dünya bir sahnedir biz de oyuncularız .
T.C. keko erkekler T.C. kızlarına o kadar yüz verdiler ki artık T.C. kızları T.C. erkeklerini yönetir hale geldiler. Keko kız keko erkek sever. Zaten "Kültürlü ve bilgili" T.C. erkeklerinin %90'ı yabancı bir kızla evleniyorlar. Hayat böyle sürüp gidecek. Ülkemize de IQ'su 90 üzeri olmayan T.C. keko erkekleri ve keko kızlar kalacak. İşte hayatın adaleti.Türk kızlarının egosunu, kaprisini, kıskançlığını çekemiyorum ama yabancı sevgili bin kat daha iyi hem dilim gelişir hemde Avrupa vatandaşı olurum 1 taşla 2 kuş hesabı
Neyi???@Sedefizgi eminim bunu yeni öğrendin
bryan cranston , bob odenkirk , leonardo dicaprio , tom hanks , christian baleEn Sevdiginiz kadın/erkek oyuncu kimdir?? ??
Neyi olacak Kevin Conroy'u tabiki deNeyi???
@Sedefizgi bundan bahsediyordumEmma Stone ve Jennifer Lawrence ile birlikte
Christian Bale Batman'i severim ama favorim değil
Benim favori Batman'im Kevin Conroy'dur bana Batman'i sevdiren adam diyebiliriz 30 yıldır Batman'i animasyonlarda, çizgi dizilerde ve Arkham serisinde seslendirdi (ben karaktere hayat verdi diyorum seslendirmek çok basit kalır)
13 yaşımdan beri Kevin Conroy'un hayranıyım ama malesef kendisini 10 Kasım'da kaybettik. 10 Kasım'da Atatürk'ü ve Batman'i kaybettik
1992'den beri Batman'e hayat verdi beni sadece Batman animasyonları ve Arkham serisini oynayanlar anlar. Beyazperdeyi ciddiye almıyorum artık.
Ekli dosyayı görüntüle 178355Ekli dosyayı görüntüle 178356
Benim favori Batman'im Kevin Conroy (1955-2022)
Huzur icinde uyu Kara Şövalye Gotham şehri güvende
Ewan Mcgregor Christian Bale ilk spiderman tobeyEn Sevdiginiz kadın/erkek oyuncu kimdir?? ??
Zevklerimiz çok benziyor hocamEwan Mcgregor Christian Bale ilk spiderman tobey
Kadın olarak margot robbie emma stone ve Elizabeth Olsen
Ejrjfjfn evetZevklerimiz aynı
Emma Stone soyadının hakkını veriyorEjrjfjfn evet
Bencede margot robbie ye bi ara aşıktım halada öyle ama ben Elizabeth olsen in kanser kitlesi ile karşılaşmadım dahaEmma Stone soyadının hakkını veriyor
Margot Robbie ise listemde ilk 5'te
Elizabeth Olsen çok seviyordum kanser kitlesi yüzünden soğudum malesef