Rekor kaç km bazındaBisiklete oyumu verdim.
Çünkü adam bi sürmeye kalksa durdurmak istemiyor.
Hem kullanınca adam dahada mutlu oluyo nedense
Diğer arabalar çevreye zararlı hem. Yaşasın Bisikletgiller
1600km yol yaptım. maksimum pedal çevirirkene 37-38 gördüm.Rekor kaç km bazında
Bu maceranı sdn forum ile paylaşmalısın çok mükemmel bir deneyim olsa gerek tam bir seyahat çılgınlığı dünyayı bedava dolaşmak bu olsa gerek tam bir sosyal deney hem dünyayı gez hem binlerce fotoğraf çek hem para ödeme1600km yol yaptım. maksimum pedal çevirirkene 37-38 gördüm.
ön 3 arka 7 dişli. Pek büyük bişeyler beklenmeli bişey değil zaten
Türkiyenin göbeğine rahat 1 aya gelirim. Hatta acele etmeden ıslık çalarak yavaş yavaş keyifleBu maceranı sdn forum ile paylaşmalısın çok mükemmel bir deneyim olsa gerek tam bir seyahat çılgınlığı dünyayı bedava dolaşmak bu olsa gerek tam bir sosyal deney hem dünyayı gez hem binlerce fotoğraf çek hem para ödeme
Güncelleme.Bu maceranı sdn forum ile paylaşmalısın çok mükemmel bir deneyim olsa gerek tam bir seyahat çılgınlığı dünyayı bedava dolaşmak bu olsa gerek tam bir sosyal deney hem dünyayı gez hem binlerce fotoğraf çek hem para ödeme
Bisiklet spor işidir evet konaklama yeri bulursak dünyayı gezebilliriz iyi bir bisiklet turu için ne kadar para gerekirGüncelleme.
Bisikletin önemli yerleri değişmeden 4600 km yol katettim. Dahada tıkırında çalışıyo.
100% can üzerinden
Fren- 50% can
Zincir- 85% can
pedal dişlileri- 85% can
arka göbek ve dişlileri - 90% can
Ön teker göbeği- 98% can
Direksiyonun süspansiyon ve göbeği- 99% can
Sele- 80% can
Pedal vitesi- 70% can
Arka tekerlek vitesi - 65% can
Bisiklet kasası (çizikler, boyası vs) - 95% can
Normal sağlam tur Bisiklet ve aksesuarları almak için en az 8000 TL gözden çıkarmak gerekicek.Bisiklet spor işidir evet konaklama yeri bulursak dünyayı gezebilliriz iyi bir bisiklet turu için ne kadar para gerekir
Bizde 8k ya 2000 model Mercedes c180 almak mümkün.8K verince araba alırsın daha mantıklı olurdu 20 yıl önce şimdi farını alamazsın...