emubaltaci dedi ki:pesiyi kimse sevmiyomuş
Ben seviyorum :/ tüm modlar alanlarında başarılar hepsine teşekkür ediyorum. Mod pek tanımıyorum tanıdığım kadarıyla chimera oy verdim..
emubaltaci dedi ki:pesiyi kimse sevmiyomuş
emubaltaci dedi ki:yalakalar sizi herkes hepsini işaretlemiş
snn durum vahim pesiii sana dedikk kötü adam olma dieeepesimist dedi ki:Beni sevmeyenlerin listesini bi ara odama bırakıver emu (&
seni sevmeyenlerin listesidemi varmış yav ankette o soru yokki sadece hiçkimseler varpesimist dedi ki:Beni sevmeyenlerin listesini bi ara odama bırakıver emu (&
pesimist dedi ki:Kilitliyim konuyu da görün siz nıhaha
diyom ya işte pesimistin gizli bi potansiyeli var bugün seçim olsa halkın %60'ı pesimiste oy verirmiş bi anket şirketinin anketine görem1903 dedi ki:Şimdi pesiyi sevenler işaretlese haksızlık olacak ondan başka kimse oy alamayacak ondan sana oy vermiyorlar pesi
ziraatci63 dedi ki:chimera cığıma verdim oyumu
ziraatci63 dedi ki:çok mu samimi bir mesajdıı !!!,bende utandım şimdii :$ :$
bende chimera dedimchimera dedi ki:ziraatci63 dedi ki:chimera cığıma verdim oyumu
:$ Utandım yahu.
Moderatörünki insanlık hali, benimki adam gibi araştırmamak!Join ME dedi ki:olabilir insanlık hali o seni yönlendirmek istemiş. sende adam gib araştırsaydın ya
dostum seni kırmak istememiştim ama arada fark var o yanlış linki kopyalamış ama sen sabit konu dururken yeni konu açmışsın. neyseK.a.d.i.r dedi ki:Moderatörünki insanlık hali, benimki adam gibi araştırmamak!Join ME dedi ki:olabilir insanlık hali o seni yönlendirmek istemiş. sende adam gib araştırsaydın ya
Yani moderatör hata yapar, ben yapamam.
Nereye yönlendirmiş beni?
- Kilitlediği sayfaya.
K.a.d.i.r dedi ki:Moderatörünki insanlık hali, benimki adam gibi araştırmamak!Join ME dedi ki:olabilir insanlık hali o seni yönlendirmek istemiş. sende adam gib araştırsaydın ya
Yani moderatör hata yapar, ben yapamam.
Nereye yönlendirmiş beni?
- Kilitlediği sayfaya.
eeemmmrrreeeee dedi ki:ismini yanlıs yazınca kızıyoo .. mavinok.ta boleydı galıba