babapuro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 137
benimki
0 cevap *nice*
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 cevap *nice*
Son düzenleme:
0 cevap *nice*
Küfür bulunan bir içerik pekte hoş olmamış forumda sadece büyükler yok maalesef. 7. sınıfa geçen 2 tane çocuğa rastladım bugün. Gözden geçirilmesi gerekli dikkat edin.benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 cevap *nice*
efendim küfürleri ördek sesi ile değiştirmiştimKüfür bulunan bir içerik pekte hoş olmamış forumda sadece büyükler yok maalesef. 7. sınıfa geçen 2 tane çocuğa rastladım bugün. Gözden geçirilmesi gerekli dikkat edin.
0:59efendim küfürleri ördek sesi ile değiştirmiştim
silmiştim onu!! küfürlü diye düzenliyorum hemenKüfür bulunan bir içerik pekte hoş olmamış forumda sadece büyükler yok maalesef. 7. sınıfa geçen 2 tane çocuğa rastladım bugün. Gözden geçirilmesi gerekli dikkat edin.
r/BURDURLANDsdn gorumda meme leri bilen varmıydı ya![]()
![]()
![]()
![]()
Yanlış Okuyup geldim .xd
gülceğim yoktuMeme ne kardeşim Tükiye forumu ve türkçe forum değil mi burası
Sanırım bizim yaşımız tutmuyor??Küçük değil büyük kaldık yeni jenerasyona hiç bir şeyi anlamıyorum lütfen yaşlılar için türkçe yazın zira yanlış anlayabiliyoruz??Meme ne kardeşim Tükiye forumu ve türkçe forum değil mi burası
Yaşlı diyorsun ama bizden genç göründüğünüze eminim ama kanıtlayamam ?Sanırım bizim yaşımız tutmuyor??Küçük değil büyük kaldık yeni jenerasyona hiç bir şeyi anlamıyorum lütfen yaşlılar için türkçe yazın zira yanlış anlayabiliyoruz??
Boy olarak olabilir??Yaşlı diyorsun ama bizden genç göründüğünüze eminim ama kanıtlayamam ?
"Mim" diye okunur yabancılarda "Mizah" olarak geçer ?Meme var diye geldimde nerde ? ?
Olay ne harbi Türk forumda fransız kaldım.
Duzgun bisey degilse ozelden anlatinda ceza yemeyelim
Sagol hocam artik bu konuyla ilgili arkadaş çevremde bayagi meme yaparım ??"Mim" diye okunur yabancılarda "Mizah" olarak geçer ?
lolBana para ver ?
burdurlanda girmeyende ne bilemr/BURDURLAND