Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Sizin için en etkileyici ve en sevdiğiniz film ya da filmler hangileri??
Harry potter?Forest gump yada harry potter serisi ayrıca yoğun star wars hayranıyım.
Spider-Man 2 (2004)Sizin için en etkileyici ve en sevdiğiniz film ya da filmler hangileri??
Harry Potter Marvel Avengers Spiderman buz devri karlar ülkesi açlık oyunları...Sizin için en etkileyici ve en sevdiğiniz film ya da filmler hangileri??
Hepsi ??Spider-Man 2 (2004)
Captain America: The Winter Soldier
The Dark Knight
Man of Steel
The Lion King (1994)
Big Fish
Catch Me If You Can
Star Wars (4-5-6-1-2-3)
Hachiko
Kingsman Gizli Servis
Daniel Craig James Bond serisi
Face/Off
Forrest Gump
aslında baya bir film var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
film konusunda zevkli olduğum doğrudurHepsi ??
Hepsi çok iyi bencede ama Spider-Man 1.si dışında diğerlerini ben pek sevmemiştimHarry Potter Marvel Avengers Spiderman buz devri karlar ülkesi açlık oyunları...
Deadpool'un dediği gibi Spider-Man Tobey'den sonra bozdu ve haklı da üçlemenin verdiği zevki diğer Spider-Man ve MCU filmleri vermiyor.Hepsi çok iyi bencede ama Spider-Man 1.si dışında diğerlerini ben pek sevmemiştim
Kesinlikle bazı filmlerin devam filmi hiç gelmemeli görüşündeyim ?Deadpool'un dediği gibi Spider-Man Tobey'den sonra bozdu ve haklı da üçlemenin verdiği zevki diğer Spider-Man ve MCU filmleri vermiyor.
bu konuda seninle hemfikirimKesinlikle bazı filmlerin devam filmi hiç gelmemeli görüşündeyim ?
??Resident Evil
Harry Potter
Terminatör
Jurassic Park
The Lord Of The Rings
The Conjuring
İnsidious
İron Man
Blade
The Mummy
Rush Our
King Kong'2005'
Saving Private Ryan
Titanic
Tremors
Ice Age
Lion King
Transformers
Rob B Hood
New Police Story
Shangai Noon
PIRATES Of The CARIBBEAN
Aklıma gelenler.
Lion King favori animasyonumdur özellikle Hans Zimmer'ın müzikleri filmi zirveye çıkarıyor. Demek istediğim filmin bu kadar başarılı olmasındaki en büyük rol sahibi bence Hans ZimmerResident Evil
Harry Potter
Terminatör
Jurassic Park
The Lord Of The Rings
The Conjuring
İnsidious
İron Man
Blade
The Mummy
Rush Our
King Kong'2005'
Saving Private Ryan
Titanic
Tremors
Ice Age
Lion King
Transformers
Rob B Hood
New Police Story
Shangai Noon
PIRATES Of The CARIBBEAN
Aklıma gelenler.
Kesinlikle efsane projelerin efsane ismi Hans Zimmer abimiz ?Lion King favori animasyonumdur özellikle Hans Zimmer'ın müzikleri filmi zirveye çıkarıyor. Demek istediğim filmin bu kadar başarılı olmasındaki en büyük rol sahibi bence Hans Zimmer
Kesinlikle kill Bill 1 Türk filmlerinden de hababam sınıfı ağır roman vizontele baş yapıttır benim için ?Rocky serisi
God father serisi
İçinde wolverine olan tüm xmen serisi
Kill Bill 1, 2
Türk olarak
Kemal sunalın 1985 sonrası drama içerikli filmleri
Tüm Sadri alışık filmleri tamamı
Av mevsimi
Gora 1
Matrix filmini sevmeyen bir tek benmiyim acaba. ?Favori serim LotR. LotR ardina Matrix ve Dark Knight serilerini koyarim. Bunlarin haricinde Yildizlararasi, Hayat Guzeldir, Gladyator, SE7EN ve Prestij de favorilerim arasindadir.
Matrix filmini sevmeyen bir tek benmiyim acaba. ?
Herkes her seyi sevmek zorunda degil elbette ancak 2000'den once doganlar icin genel olarak Matrix ayri bir seviyede. Yasinizi bilmiyorum tabi genel olarak gozlemledigim bu.
2000'den önceyim.
Bu sahnesini beğendim.
Lotr efsane.Cocuklukta yasanilanlar etkilemis olabilir o zaman. Benim abim LotR ve Matrix hastasidir muhtemelen bana da sirayet etti
Herkes her seyi sevmek zorunda degil elbette ancak 2000'den once doganlar icin genel olarak Matrix ayri bir seviyede. Yasinizi bilmiyorum tabi genel olarak gozlemledigim bu.
Ay matrix deyince aklıma wachowski kardeşlerin cinsiyet değiştirip kadın olması geliyor artık ne alakaysa ??2000'den önceyim.
Bu sahnesini beğendim.
Ay matrix deyince aklıma wachowski kardeşlerin cinsiyet değiştirip kadın olması geliyor artık ne alakaysa ??
Ay matrix deyince aklıma wachowski kardeşlerin cinsiyet değiştirip kadın olması geliyor artık ne alakaysa ??
Önceki adıyla andy olan şimdiki lilly istememiş zaten çekmeyelim demiş o yüzden de matrix 4'de yer almamış ? bravo necidettt??Matrix serisi V for Vandetta gibi filmlerden sonra para cok geldi sanirim Ozellikle 2010'dan sonra pek iyi filmleri gelmeyince Matrix 4 icin umitlenmistim ama o da fos cikti maalesef.
Önceki adıyla andy olan şimdiki lilly istememiş zaten çekmeyelim demiş o yüzden de matrix 4'de yer almamış ? bravo necidettt??
Devam filmlerinin adamı keanu reeves? oynat bakalımTutan bir serinin yillar sonra devami cekilince genelde hep boyle oluyor maalesef. Umarim Constantine 2 ile de ayni seyi yasamayiz.