Birinim size coupe ile sedan arası farkı anlatması gerekecek anlaşılan...
Tekrar yazmayacağım...
Yaw he he her şeyi sen biliyorsun zaten bi sal artık ya
Birinim size coupe ile sedan arası farkı anlatması gerekecek anlaşılan...
Tekrar yazmayacağım...
Halimize şükredelim.Ekmek bulamayan var.Favori araç çok para yok
Mitsubishi Lancer Evolution serisiBen başlayayım .
Honda Civic FC5 ve FD6.
İkisi de çok sevdiğim araçlar. Özellikle FC5 tasarımı beni benden alıyor.
Peki ya sizinki?
Kısaca japon drift araçları diyelim bu araçların çoğu yarış ve driftlerde kullanıldıMitsubishi Lancer Evolution serisi
Mitsubishi GTO (3000GT)
Toyota AE86
Toyota Supra Mk4
Mitsubishi Eclipse
Mazda RX7 FD/FC
Nissan R32/R33/R34/R35
Nissan Fairlady Z (Z33)
Subaru İmpreza Wrx Sti
Ama en çok Lancer Evo 9
Abi 90'ların tüm Japon arabalarını saymışsın zaten. Bir Subaru SVX yok arada [emoji23]Mitsubishi Lancer Evolution serisi
Mitsubishi GTO (3000GT)
Toyota AE86
Toyota Supra Mk4
Mitsubishi Eclipse
Mazda RX7 FD/FC
Nissan R32/R33/R34/R35
Nissan Fairlady Z (Z33)
Subaru İmpreza Wrx Sti
Ama en çok Lancer Evo 9
Ben ençok evo 9 ve 10 u seviyorumMitsubishi Lancer Evolution serisi
Mitsubishi GTO (3000GT)
Toyota AE86
Toyota Supra Mk4
Mitsubishi Eclipse
Mazda RX7 FD/FC
Nissan R32/R33/R34/R35
Nissan Fairlady Z (Z33)
Subaru İmpreza Wrx Sti
Ama en çok Lancer Evo 9
Ya da 2JZ'ye dokunmadan bineceksin ve dinyanın en sağlam motorlarından biriyle yaşamanın tadına varacaksın. Çoğu arabanın bittiği yerde hala hiç parça değiştirmeden periyodik bakımla fabrikadan çıktığı günki gibi çalışacak. Hayali bile muhteşem.Ben ençok evo 9 ve 10 u seviyorum
Ama para olacak mk4 1994 supra alacaksın iyi bir bakım ve modifiye motor unda turboyu büyütüp yanına bir turbo daha ve yazılım al sana 1600hp ve 1500nm tork
En iyi 5 motordan 1. Cisi secildi 2jzYa da 2JZ'ye dokunmadan bineceksin ve dinyanın en sağlam motorlarından biriyle yaşamanın tadına varacaksın. Çoğu arabanın bittiği yerde hala hiç parça değiştirmeden periyodik bakımla fabrikadan çıktığı günki gibi çalışacak. Hayali bile muhteşem.
Birkaç tane 2JZ ile çalışma fırsatım oldu bugünr kadar ama hiçbiri bis Supranın içinde değildi ne yazık ki. İçini açıp içerideki hiçbir parçayı değiştirmeden 700hp civarına çıkabiliyorduk ve motorun dengesi bozulmuyordu. Gerçekten inanılmaz bir alet.En iyi 5 motordan 1. Cisi secildi 2jz
Stok olarak 300hp civarı ama yurt dışında 2000hp yece yükseltiler tık dememiş başka motor olsa ya piston kırar yada blok çatlatır
Tam döküm çelik bloğa sahip
Aynen. Bir tane japon arabaları dışında favorim var bmw m3 gtr(nfs mw deki gibi) ama japon arabaları kadar değil.Kısaca japon drift araçları diyelim bu araçların çoğu yarış ve driftlerde kullanıldı
Japon candır gerisi heyecan?
?Abi 90'ların tüm Japon arabalarını saymışsın zaten. Bir Subaru SVX yok arada [emoji23]
M3 güzel ya bizde bebek yüz e46 diyorlarAynen. Bir tane japon arabaları dışında favorim var bmw m3 gtr(nfs mw deki gibi) ama japon arabaları kadar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
fiat'ın kendisi pişmanlık zaten...Mesaj otomatik birleştirildi:
Opel/Vauxhall Astra H kasa. Bizde vardı.Ben başlayayım .
Honda Civic FC5 ve FD6.
İkisi de çok sevdiğim araçlar. Özellikle FC5 tasarımı beni benden alıyor.
Peki ya sizinki?
Kamyon olunca iş değişir.Scania R440 Kırkayak
Bende Kamyon Hastalığı Var
Babam Kırkayak Kullanıyor Genetik HeraldeKamyon olunca iş değişir.
Unimog
Ural 6*6
Iveco Magirus 6*6