En seksi ponpon kız

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Dünyanın en çok arzulanan kadını olarak gösterilen Megan Fox'un yeni filmi gösterime girmesine rağmen tanıtım fotoğrafları ortaya çıkıyor...

seksiponpon.jpg

Megan Fox'un yeni filmi Jennifer's Body dünyada gösterime girmesine rağmen tanıtım fotoğrafları ortaya çıkmaya devam ediyor. Megan Fox bu fotoğraflarda seksi bir ponpon kız olarak görülüyor...

107013_0.jpg

107012_0.jpg

107011_0.jpg

Daha fazla resim için tıklayın

Kaynak

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Her yerde karşıma megan çıkıyor of...:D

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Öncelikle paylaşım için teşekkürler...

18 Eylülde gösterime giren Filmin tanıtımında fragman videosunda iki sahne dikkatimi çekmişti...

Yüzdüğü bölüm ve çakmakla dilini yaktığı bölüm...
2 hareketli resim açılacaktır...:flowers:

Konusu: Minnesota’da küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, mükemmel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar…Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar…

Handikap not:
Tipik Hollywood filmi...
Kötü ruhla dostluk; gençlerin kötü eğilimlerinin sinema ekranına yansımış hali oluyor hep...

Kız kıza öpüştüğü sahneyi iğrenç bulmuşumdur...:D

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle paylaşım için teşekkürler...

18 Eylülde gösterime giren Filmin tanıtımında fragman videosunda iki sahne dikkatimi çekmişti...

Yüzdüğü bölüm ve çakmakla dilini yaktığı bölüm...
2 hareketli resim açılacaktır...:flowers:

Konusu: Minnesota’da küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, mükemmel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar…Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar…

Handikap not:
Tipik Hollywood filmi...
Kötü ruhla dostluk; gençlerin kötü eğilimlerinin sinema ekranına yansımış hali oluyor hep...

Kız kıza öpüştüğü sahneyi iğrenç bulmuşumdur...:D
Biz teşekkür ederiz abi.:)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu karıda ne var anlamadım
hiç sevmiyorum candan değil