En Sağlam Android Oyun

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir android cihazın yürütmede en çok zorlanacağı oyun sizce nedir? Ben nfs most wanted diye tahmin ediyorum. Çünkü büyük ve hızlı güncellenmesi gereken 3D bir ortam, kaliteli efektler ve kaliteli 3D nesneler var. Sizin görüşünüz nedir?

Not: Hatalı oyunlardan değil, kasmayı hak eden oyulardan bahsediyoruz.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Most Wanted, Nova 3, Shadowgun, Dead Trigger olabilir. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
C.h.a.o.s
Cut the rope
Spy Mouse
Most Wanted
Nova 3
Shadowgun
Dead Trigger
Modern Combat 3

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
C.h.a.o.s
Cut the rope
Spy Mouse
Most Wanted
Nova 3
Shadowgun
Dead Trigger
Modern Combat 3

Yanlış anladınız sanırım. En güzel oyunlar demedim. En çok kasacak oyun dedim. Zaten çoğul kullanmadım tek bir oyun olarak cevap vermenizi istedim. Amacım ise cihazların gücünü anlatırken "Şu oyunu kasmıyor, her oyunu oynarsın" diyebilmek.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
"Beni anlamıyorsunuz bunlar sıradan"
Yav ben mesajımda bir çoğul kullanmışmıyım "oyunlar" demişmiyim. Niye beni anlamakta bu kadar güçlük çektiniz anlamakta güçlük çekiyorum.
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) Benim işlemcim 1500 olmasına rağmen MostWantedda kasma çok az o yüzden bence en çok kasan oyun Nova 3 .

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cihazın özelliklerine göre değişir. Tegra işlemcisi varsa pek çok oyunda başarılı grafikler sunabilir.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Cihazın özelliklerine göre değişir. Tegra işlemcisi varsa pek çok oyunda başarılı grafikler sunabilir.
Mesela deadtriggerda ve gpracingde tegra istiyor ama internette okuduğum bir habere göre (inandırıcı değil ama) rootlu olmak şartıyla birşey yükleyip flaşlıyorsun sonra tegra efektlerini sunuyormuş deniyeecektimde güvenemedim

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mesela deadtriggerda ve gpracingde tegra istiyor ama internette okuduğum bir habere göre (inandırıcı değil ama) rootlu olmak şartıyla birşey yükleyip flaşlıyorsun sonra tegra efektlerini sunuyormuş deniyeecektimde güvenemedim
Root ve flaşlama yazılımsal işler. Donanım güçlü olmadığı sürece yazılımla bir yere kadar gidebilirsin. Gerçek Tegra 2 grafiklerini alamazsın.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Root ve flaşlama yazılımsal işler. Donanım güçlü olmadığı sürece yazılımla bir yere kadar gidebilirsin. Gerçek Tegra 2 grafiklerini alamazsın.
Zaten şuan ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir telefonu güçlendirmeden önce gta 3 kasıyordu güçlendirdim yarım saat önce yükledim birdaha tüm herşeyi fulledim 1500 mhz ye çıkardım rami falanda kökledim arka planları kapattım oyunun grafikleri düşürdüm telefonun bitini 16 yaptım sonuç yine aynı.İnternette okudum Andero 205 Gpusunda bir problem varmı , Tegra olaydıda uğraşmayaydım :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi Alo de , sms at kapat gitsin telefonu niye yoruyorsun kendini bu kadar :)

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abi Alo de , sms at kapat gitsin telefonu niye yoruyorsun kendini bu kadar :)

Ha birde epey dayansın istersen en ideali eski nokialar :D O zaman android işletimli iyi telefon almazdık sonuçta apple fanı değiliz ki hava atmak için telefon alalım ;)