En romantik evlenme teklifi!(ve en kötü evlenme teklifi video izleyici sayısına dkt!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
En romantik evlenme teklifini günde 2.5 milyon kişi izledi

632278_detay.jpg

ABD’de Matt Still’in kız arkadaşı Ginny Joiner, “Hangover 2”yi seyretmek için sinemaya gitti. Ancak perdede başka bir film başladı. Still, Joiner’la evlenmek için sevgilisinin babasından izin istiyordu. Genç kızın babası Still’in “Hayatımın geri kalanını kızınızla geçirmek için sizden izin istiyorum” sözlerine olumlu yanıt verdi. Bunun üzerine Still dizlerinin üzerine çöküp sevgilisine evlenme teklif etti. Genç kızın gözyaşları içinde ‘evet’ dediği ve mutlu sonla biten ‘En romantik evlenme teklifi’ni Youtube’da iki günde 2.5 milyon kişi izledi.
BU DA EN KÖTÜSÜ
ABD’li bir gencin alışveriş merkezinde yaptığı evlilik teklifi ise “en kötü evlenme teklifi” olarak Youtube’da izlenme rekoru kırdı. Restoran katında evlilik teklif eden genç “Hayır” yanıtı alıyor.
GAZETE HABERTURK

videoların izlenme sayısına dikkat!

En iyi evlenme teklifi buyrun video

[video=youtube;pnVAE91E7kM]http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM[/video]

ve en kötü seçilen evlenme teklifi buyrun video(gencin yerinde olmak istemezdim valla)

[video=youtube;nnyKkA05nYw]http://www.youtube.com/watch?v=nnyKkA05nYw[/video]

Haber sitelerini şöyle bir gezdim ve milyonlarca can sıkan haber içinde bu haber dikkatimi çekti başta kendimide içine katarak söyleyeyim tüm bekar ve orjinal fikri olan arkadaşlara belki bir fikir verir temennilerimle... haberi aldığım yerde videolar yoktu youtube de buluncaya kadar biraz uğraştım ama sanırım oldu ingilizce ama sonuçta gönlün dili olmaz dimi izleyin hak verirsiniz belki...:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ilk teklif harbiden süper olmuş
ama bi kız için o kadar masraf yapılır mı...tartışılır:D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bencede bi kıza o kadar masraf edilmez, bunun evlilikten sonrası var :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ankamall daki sinemadada buna benzer bir olaya şahit olmuştum ama bu kadar güzel hazırlanmamış, sadece kızın resimlerinden oluşan bir sunum ve arkasından elemanın evlilik teklifinin vdeosu vardı:)

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aman Allahm :D bu ikincisi harbiden yontulmamış odun :D 1. yi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. sanırım ekrandada canlı olarak gösteriyordu?

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İkinci adama acıdım rezil olmuş :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir eleman posta gazetesini arayıp çengel bulmacanın anahtar kelimelerini değiştiriyor. Bulmaca hastası kız arkadaşı çengel bulmacayın çözünce anahtar kelimede ortaya çıkıyordu. O kadar beklenir mi be kardeşim. Bakkalden ekmek istemekten zor olmasa gerek :mrgreen: Bu biraz ormantik kaçtı.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Fena değilmiş yahu. :D :D örnek alalım biraz. :D

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ertesi gün o ilk videoyu yapan çocukla kız arasında tartışma çıkmıştır bence kızlar ilginçtir evlenecek parası kalmadı ya çocuğun:laugh:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Aman Allahm :D bu ikincisi harbiden yontulmamış odun :D 1. yi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. sanırım ekrandada canlı olarak gösteriyordu?

canlı değil salona girişe kadar olan bölüm önceden çekilmiş. Salon kapısına geldikten sonra record yazan yerden sonra canlı geri kalan kısım

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlkini yapan adama helal olsun ne diyelim.Aynen bu işler para sırf o araba bile ne kadardır acaba?Kiraladığını da düşünmüyorum bence kendi aracı.Videoyu çekmek kolay aslında uğraşa uğraşa babası da hem fikirse tamam.Videodaki aracı kiralarsın.Sinemada göstermek için de bir para verirsin.Yüzük falan derken yine pahalıya patlıyor ya.Ha birde kız arabanın kiralık olduğunu görürse tabi :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kötü örnek bunlar :D evlenmeden önce çok az şey istiyolardı bi de teklife bunları isteseler vay bizim halimize Türk erkekleri olarak külliyen yandık demektir :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
birinci baya emek etmiş o hazırlıklarla uğraşmış ikinci diz çöktü hadi evlen falan olur mu lan bak herif kızı nasıl etkiledi sinema ayağına :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ikincisi daha güzel, daha içten olmuş ama kız salak. adam gitarisle başbaşa kaldı :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Çok güzel yaa!!! türkiyede sinema olayını yapmaya kalksak kaça maal olur acaba bilen varmıdır :))

arkadaşlar yakında bir operasyon olabilir ... bı yardım kampanyası başlatalım bana :))

HİCRAN-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede en güzel evlenme teklifi keşke bizede öyle evlenme teklefi etselerde ne güzel olur.............

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Görüldüğü gibi hiçte kafa yormaya stres yapmaya gerek yok, hele masraf yapmak çok lüzumsuz:D He vardır apran orası ayrı :D
Alırsın yüzüğü verirsin kabul ederse eder etmezse etmez başka denizlere yelken açarsın:D Birde hak ettiğinden fazla değeri verip şımartmamak gerek,sonra önü alınmaz bir hale gelir..
İlla farklı bir atraksiyon yapmam gerek diyorsanızda size özgü bişeyler hazırlamak gerekli, size özgü olması demek pahalı bir organizasyonda demek değildir:)
Gerçekten seviyorsanız, gerçekten sevginizide hak ediyorsa her türlü birşeyler çıkar:)

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Aslında,gerçi teklif edecek birini henüz bulmadık ama aklımda orjinal bir fikir var ne kadara patlar hesaplamadım araştırdım henüz yapılmamış umarım ben adayı ve parayı buluncaya kadarda kimse akletmez....:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bir kız için masraf yapmam.:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aslında NASA'ya para versek böyle yapay yıldız yapabilir mi daha doğrusu yıldız gibi gözüksün.Kızı tepeye çıkaralım parasını da verelim adamların bir süre sonra yıldızlar gözüksün benimle evlenir misin? diye.Yüzüğü de gösterelim.Ama masrafı aşırı olur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Türk zekasının üstünlüğü burada bir kez daha ortaya çıkıyor. 1 kilo lokum 1 demet çiçek dayan kapıya :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Görüldüğü gibi hiçte kafa yormaya stres yapmaya gerek yok, hele masraf yapmak çok lüzumsuz:D He vardır apran orası ayrı :D
Alırsın yüzüğü verirsin kabul ederse eder etmezse etmez başka denizlere yelken açarsın:D Birde hak ettiğinden fazla değeri verip şımartmamak gerek,sonra önü alınmaz bir hale gelir..
İlla farklı bir atraksiyon yapmam gerek diyorsanızda size özgü bişeyler hazırlamak gerekli, size özgü olması demek pahalı bir organizasyonda demek değildir:)
Gerçekten seviyorsanız, gerçekten sevginizide hak ediyorsa her türlü birşeyler çıkar:)

Doğru söze ne denir.. Üstad :flowers:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Mesaj atarım ben benimle evlenir misin diye :D acayip karlı...hem yok desede fazla koymaz etraftada kimse olmaz :D