Karais
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
iPhone 11 alacağım fakat eylülde satıp üstüne para koyup iPhone 12 alacağım(her sene update yapma planım var). Sizce hangi rengi alırsam daha rahat satarım?
Ne geçecek eline her sene telefonu yenileyerek ?iPhone 11 alacağım fakat eylülde satıp üstüne para koyup iPhone 12 alacağım(her sene update yapma planım var). Sizce hangi rengi alırsam daha rahat satarım?
Ben aslında full ekranlı iphone cıhazı bekliyorum. İllaki iPhone ekran altı kamera teknolojisini bulacak ve öyle telefon üretecek. Tahminimce iPhone 12 böyle gelecek. Eğer iPhone 12de fazla birşey değişmezse almam zaten iPhone 11'e devam ederimNe geçecek eline her sene telefonu yenileyerek ?
Her sene 1000 TL alırken 1000 TL satarken zarar etsen 2000 TL buhar olup gidecek.
Öyle bir şey yapsa en az 12-15 bin TL der o model. Dandik Iphone 11 gibi düşük ekran kasa oranı hızlı şarj yok batarya düşük 64 GB hafıza yetersiz tarzı olmaz sonuçta.Ben aslında full ekranlı iphone cıhazı bekliyorum. İllaki iPhone ekran altı kamera teknolojisini bulacak ve öyle telefon üretecek.