ESDİEN dedi ki:Bence "bdco" heryerde görüyorum onu.Bide mesajları çok hızlı artıyor 1 yıl sonra 10bin mesaj olur heralde.
bdco dedi ki:artık zorunlu olarak fazla yazamıyorum rahat edebilirsiniz![]()
yok yav ders çalışıyom malum yüklenme vakti gelmiştir derslere artık daha az yazcamiol dedi ki:bdco dedi ki:artık zorunlu olarak fazla yazamıyorum rahat edebilirsiniz![]()
Noldu bdco, kulağını çeken mi oldu pühehehehe? ;D![]()
valla yaBlue.Silk dedi ki:yanii arkadaslar ne diyim size :S
bir geyigini aradınız onu ararken kralicesi cıktı ortaya ondan sonra prensesi cıkıverdi :^)
yahuu herkes sdn nin bişeyi işte ;D
illa bi isim koymakmı lazım![]()
heheoBsCuR HoMmE dedi ki:forum ıstatıstıklerıne göre en populer üye "Runal" ;D
Hadi bdco biraz daha çalısmalısın.2 gun durmadan mesaj yazarsan Runal'ı gecebilirsin ;D
zokey dedi ki:bende gecenlerde 2007 kasa honda civic typer almıştım kapışacak insan bulamıyorum yaa (konuyla pek alakası yok ama[k.bakmayın] otomobille kapışmak isteyen varsa)duyrulur!!!!! rakip bulmakta güçlük cekiyorummm %( %(
zokey dedi ki:konu cok saçma durdu diye silmiştim! ama her türlü kapışalım ben avcılarda oturuyorum,,,stok fln yok ya fabrika cıkışı 6.000km daha sıfır nerdeyse...
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Kozunuzu pistte başlaşın Mert ve Cokey.
SDN: Trafik kurallarına uyan, uymayanları uyaran site.
bdco dedi ki:sayın arkadaş amacın ne sen beni tanıyomusun ki konuşuyosun resmen hakaret etmişin yav az bahsedeyim madem beni çevremdeki herkes sever neden kimseye saygısızlık yapmam ağzımdan küfür çıkmaz yalan söylemem derslerim iyi arkadaşımda fazlasıyla var seçiciyimdir arkadaş konusunda (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim anlamında) zorla reklam yaptırıyosun ama espri yapıyosan kelimelerini iyi seçmelisin gerçek konuşuyosan Allah seni kahretmesin ıslah etsin (cümleten tabii)
sağolun ama yok öyle bişey sizde benim gibi yenisiniz sonuçta ama bu forum 2-3 yıllık sanırım tam bilgim yok diğer arkadaşlar uzun zamandır burda o yüzden benim onlardan popüler olmam imkansız bu foruma benden önce katılıpta hala aktif olarak üye olan herkes benden daha popüler ama düşünceniz için teşekkürlerberkay15 dedi ki:tartışmayı böldüm ama en populer
BDCO
zuhahapesimist dedi ki:emu sen hangi ara yazdın bu kadar mesajı yahu?Aaah aahh eski günlerimi özledim ben yahu
![]()
:*emubaltaci dedi ki:bdco mesajlarda yakaladın beni bakıyorumda![]()