En Pahalı Spotify Premium iOS'te!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
En Pahalı Spotify Premium iOS'te!

Çevrimiçi müzik hizmeti Spotify'ın Premium üyeliği iOS'te daha pahalıya satılıyor. Peki, bu durum Spotify Premium hizmeti alanları nasıl etkiliyor? İşte ayrıntılar.

Spotify Premium hizmetini kullanıyor musunuz?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Nereden ucuzda ordan alınır her platformda geçerli degil mi ki zaten.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Elmaseverler pahalı almayi sevenlerdir sıkıntı yok :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
6-7 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Daha önce premium almadan kullanmıştım ama fazla kullanışlı olmuyor. Spotify kullanmadan önce ttnet müzik kullanıyordum belli bir kotam vardı. Spotify a geçtikten sonra ttnet müziği kaldırdım. Hem hafızadan kar ediyorum hemde aradığım çoğu şarkıyı rahatlıkla bulabiliyorum. Mümkün olduğunca korsandan uzak durmak lazım azda olsa verilen emekleri bir katkımız olsun.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
10 tl ye alıyorum mis gibi otomatik çekiyor kredi kartımdan her ay gayetde güzel program

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar size benden bir taktik. Android cihaz üzerinden satın alın 10TL'ye ve ios cihazınızda oturum açarak kullanın. Aylık 10TL'ye gelmiş olur.

Ben devamlı ios'dan satın alıp kullanıyordum ve G4'e geçince artık g4 üzerinden çekim yapıyor 10TL.

5s ve İpad minim'de de hesabıma girdim, 10tl çekiyor yani değişen bişi yok :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada benim bildiğim internet üzerinden de 10TL'ye satın alıp istediğiniz cihazlarda oturum açabilirsiniz premium'dan sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

Artık bilgisayarınız yada android cihazınız yoksa ios programı içerisinden yüksek fiyata alabiliceksiniz sanırım?

Çok saçma...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Apple music gelirse türkiyeye o fiyat düşer merak etmeyin hiç sahi apple music'ten haberi olan varmı ne zaman türkiyeye geliyor.