hakan.daburda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Çok bilmişlik taslar gördüm senim1903 dedi ki:bende sana gerçeği söyledim.burada sakatlık yapan sen oluyorsun galiba.acı_gerçek dedi ki:m1903 istersen bide dövseydin,fikrimi söyledim okadar,kafadan sakat deilsin dimi?..!!m1903 dedi ki:Çok bilmişlik taslar gördüm seni.Kullanmayı beceremiyosanız programlara çamur atmayın.kasmıyordu dedim ve bu konuyu daha fazlada uzatmayacağım.acı_gerçek dedi ki:m1903 işlemci Gene idare eder,ama yinede kasması lazım,PC de Norton haricinde bişey,kullanıyosan
---
Bunu kim söyledi yaa Burda bana hakaret ettiğinin farkındamısın ??
Ben sana hakaret ettim mi? Kafadan sakatsınki böle yapıyosun
Şu cümleyi yazarken,sırf şu (Çok bilmişlik taslar gördüm seni) bölümünü yazmadanda gayet normal bi şekilde,cümle tamamlanabilirdi,ama bunda bi kasıt var
Bak noktasını bile koymuşsun
Çok bilmişlik taslar gördüm seni . (Nokta)Kullanmayı beceremiyosanız programlara çamur atmayın.kasmıyordu dedim ve bu konuyu daha fazlada uzatmayacağım.
Sen Piskopatsan ben daha Pikopatım, Bak noktasını bile gördüm Bu şu şekildede olabilirdi:
Kullanmayı beceremiyosanız programlara çamur atmayın.kasmıyordu dedim ve bu konuyu daha fazlada uzatmayacağım.
Burda bi kasıt var arkadaş,senle ne zaman bu kadar samimi olduk
Benim derdim,burdaki nokta,virgül falan onlar deil,Dedinya sakatlık çıkaran sensin diye
Alsana ispatı ;D :}
Haayyyrrreeetttt bişiiiiiyyyyyy