• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İpucu En Kötü Ve Virüslü Site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tıklar tıklamaz mı virüs giriyor sisteme? nasıl oluyo böyle bişey

Son düzenleme:
Ulan tıklayasım geldi dur anti virüs yükleyeyip tıklayayım.

hocam sanalmakinede denicem :) bol şans dileyin bana

Chromea göre yapmışlar aptallar ben firefox kullanıyorum zuhahahahah.

O zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal mi?

O zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal
zaten hocam tüm sitelerde popup engelleyici var artık. Ama haklısınız virüslü link atılmamalı buraya

Merak edenler bu videodan bakabilir. Konu sahibi bilgisayarınız bozulursa kaçacak yardım bile etmeyecek. O yüzden arkadaş eğlenecek diye girip tuzağa düşmeyin.

Bişe olmadı pop uplarada izin verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama siz yinede denemeyin ne olur ne olmaz.

O zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal mi?
Çok doğru yazmışsınız hocam. Elinize sağlık.

Aslında bir site var cpuyu sömürüyor link vermeyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...