- Reaksiyon puanı
- 32
Link Kaldırılmıştır.
Son düzenleme:
Pop Up Oluyor ve Kapatması Zaman Alıyortıklar tıklamaz mı virüs giriyor sisteme? nasıl oluyo böyle bişey
[Link Kaldırıldı.tıklar tıklamaz mı virüs giriyor sisteme? nasıl oluyo böyle bişey
hmm anladımPop Up Oluyor ve Kapatması Zaman Alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
You are an Idiot! (dot cc)
The official HTML5 port of the legendary infamous YouAreAnIdiot JS Trojan.youareanidiot.cc
sanal makinede dene ama gerçek bilgisayarını çok kastırırhmm anladım
aman hocam asla denemem jasfasjkfhas sistem zaten güçsüz iyice batırmayalım teşekkürler xDsanal makinede dene ama gerçek bilgisayarını çok kastırır
Pop Uplara İzin Verhocam sanalmakinede denicem bol şans dileyin bana
Pop Uplara İzin verBir şey olmadı.
zaten tıklamadan önce yönlendirme çıkıyoVirüslü ise neden foruma attınız? Çok kişi tıklayacaktır bunu bile bile paylaşmanız saçma.
Desene önceden.Pop Uplara İzin ver
Bu virüslü link atmak serbest demek mi? Forum kurallarını okuyun.zaten tıklamadan önce yönlendirme çıkıyo
uyarıyı verdimBu virüslü link atmak serbest demek mi? Forum kurallarını okuyun.
O zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal mi?uyarıyı verdim
zaten hocam tüm sitelerde popup engelleyici var artık. Ama haklısınız virüslü link atılmamalı burayaO zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal
Bişe olmadı pop uplarada izin verdim.Merak edenler bu videodan bakabilir. Konu sahibi bilgisayarınız bozulursa kaçacak yardım bile etmeyecek. O yüzden arkadaş eğlenecek diye girip tuzağa düşmeyin.
Çok doğru yazmışsınız hocam. Elinize sağlık.O zaman herkes bakın +18 link , bakın virüslü link, bakın reklam linki deyip kural dışı işlem yapsın hoş mu olur? Lütfen mesajınızdan o URL'yi silin. Konuda da 2 3 küçük kardeşimiz basmış , başka meraklılar da basınca sorumluluğu almayacağını ikimiz de biliyoruz. Virüs bulaştı ne yapmalıyım konularına gelmiyorsunuz ama virüs bulaştırıyorsunuz. Bu normal mi?
Ben Linki Kaldırdım.Merak edenler bu videodan bakabilir. Konu sahibi bilgisayarınız bozulursa kaçacak yardım bile etmeyecek. O yüzden arkadaş eğlenecek diye girip tuzağa düşmeyin.
Çünkü Bir Çok Kişi Tarafından İstendi.Link Kaldırılmıştır.
you are an i12!1 daha çok sömürüyorAslında bir site var cpuyu sömürüyor link vermeyeceğim.
Ama çalışmıyor.you are an i12!1 daha çok sömürüyor
pop uplar o kadar çok artıyorki bilgisayar bunu kaldıramayıp çöküyorAma çalışmıyor.
Bende pop up çıkmadı chrome için yapmışlar galiba.pop uplar o kadar çok artıyorki bilgisayar bunu kaldıramayıp çöküyor
Pop uplara izin versen çalışırBende pop up çıkmadı chrome için yapmışlar galiba.