En Kötü Bilgisayar Kimin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alioth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Kötü olan taraf şu bu sistem mısır piramitleri kadar eski ve bir o kadarda karmaşık.Bilim insanları hala benim pc'yi o günün teknolojisinde Çökertmeyi becerememiştir.Uzaylıların yaptığını düşünüyorlar....

Şaka bir yana.Bu pc Yaza kadar dayanması lazım.Aralık ayından bu yana dayandırmaya çalışıyorum.O kadar uğraştım biraz daha dayansın diye.5 ay oldu.5 aydır her power tuşuna bastığımda açılmayacak diye korktum.Bazen açılmadığından girdim kasanın içine baktım.Bazen temizledim bazen havalandırdım.Bu işlemi yaklaşık 11-12 defa yaptım.Kabloları tak çıkar.Psuyu incele Sıcaklık değerlerini normal olması için fanı çıkarıp işlemciye macun sür....Sonra.Açıldı neyse ki.Şimdi yine girdik karantina sürecine hata vermeden duramıyor bu pc.Bugün de ekran karıncalanmaya başladı.Bende pc yi kapattım.Kabloları tak çıkar yaptım.Güç kablosu ve ekrandan kasaya bağlanan kabloya baktım ve tak çıkar yaptım.Pc yi açıp ''belki ekrana güç gitmiyordur '' diye güç şeçenekleriyle biraz oynadım.Ekran karıncalanma yine oldu ama 10-20 dk daha ekstra zaman veriyor.Eğer bu karantinayı da kazasız belası atlatırsak önümüzde güneşli günelr vardır diye düşünüyorum :)
Kısacası bu pcye verdiğim emeği gidip borsaya versem şuan milyoner olurdum.

GREAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
tabanlı yazmıyor ama bir ara intternetten izlediğimde bi yeri göstermişti adam ve orada 64 bit destekliyor gözüküyordu
desteklerse yükselte bilirsin istersen sana nası ücretsiz lisanslı win 10 kura bileceğinide gösteririm

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
Kötü olan taraf şu bu sistem mısır piramitleri kadar eski ve bir o kadarda karmaşık.Bilim insanları hala benim pc'yi o günün teknolojisinde Çökertmeyi becerememiştir.Uzaylıların yaptığını düşünüyorlar....

Şaka bir yana.Bu pc Yaza kadar dayanması lazım.Aralık ayından bu yana dayandırmaya çalışıyorum.O kadar uğraştım biraz daha dayansın diye.5 ay oldu.5 aydır her power tuşuna bastığımda açılmayacak diye korktum.Bazen açılmadığından girdim kasanın içine baktım.Bazen temizledim bazen havalandırdım.Bu işlemi yaklaşık 11-12 defa yaptım.Kabloları tak çıkar.Psuyu incele Sıcaklık değerlerini normal olması için fanı çıkarıp işlemciye macun sür....Sonra.Açıldı neyse ki.Şimdi yine girdik karantina sürecine hata vermeden duramıyor bu pc.Bugün de ekran karıncalanmaya başladı.Bende pc yi kapattım.Kabloları tak çıkar yaptım.Güç kablosu ve ekrandan kasaya bağlanan kabloya baktım ve tak çıkar yaptım.Pc yi açıp ''belki ekrana güç gitmiyordur '' diye güç şeçenekleriyle biraz oynadım.Ekran karıncalanma yine oldu ama 10-20 dk daha ekstra zaman veriyor.Eğer bu karantinayı da kazasız belası atlatırsak önümüzde güneşli günelr vardır diye düşünüyorum :)
bir ara benim pc de nalları dikiyordu lan açıyorum açıyorum ekrana görüntü gelmiyor en son alakasız bi şekilde kasadan ramleri sök çıkar yapmıştım çalşmıştı :D

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
I5 2450M
Gt 520m
8 GB ram
500 GB hdd

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
keşke borsaya verseymişsiniz :)
bunu okuduğumda sesli güldüğüme inanabilirsin :D

GREAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

Ekli dosyalar

• işlemci-özellikleri.jpg
    işlemci-özellikleri.jpg
    85.1 KB · Görüntüleme: 118

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
64 bit tabanlı işlemci olup olmadığını bu bilgiseyara sağ tıklayıp özeliklere basıp göre bilirsin
orada yazmıyor ama az önce internete işlemcimi yazdım ve internette intelin kendi sitesinde destekliyor gözüküyor

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Birşey deniyordum .d merakdan yükledim ama yüklenmemeli :D
Aslında pc tam korumalı şuan.Bir antivirüsün boş bıraktığı alanı diğer antivirüs dolduruyor :D
Sana apu toplayalım mı?
öyle bir fikrin varsa sistem toplayalım falan adını ''Win10''''Win8.1'' yaparız :D

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Şuanki pc baya iyi ama ilk pcm 1 gb ram > intel i3 550 > Nvidia gt 420 > 100gb hdd

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Ben abaküs kullanıyorum. İlk bilgisayar.