Yardım En Koruyucu Tarayıcı Ve En Iyi Veri Alınmaması

YapayZekaa

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Her tarayıcı güvenli değil fakat bunun gerekli tüyo,ipuçları tarayıcıyla birlikte var sizden yardım istiyorum.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Her tarayıcı güvenli değil fakat bunun gerekli tüyo,ipuçları tarayıcıyla birlikte var sizden yardım istiyorum.
Size Opera GX'i öneririm kendimde kullanıyorum, Reklamları engelleme, kendine özel VPN ve RAM kontrolü gibi bir çok özelliği mevcut, ve sayamadığım özellikleride var. Kesinlikle günümüzdeki tarayıcılardan çok ileride, youtubede videoları vs. var inceleyip bakabilirsiniz.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Size Opera GX'i öneririm kendimde kullanıyorum, Reklamları engelleme, kendine özel VPN ve RAM kontrolü gibi bir çok özelliği mevcut, ve sayamadığım özellikleride var. Kesinlikle günümüzdeki tarayıcılardan çok ileride, youtubede videoları vs. var inceleyip bakabilirsiniz.
Opera mı gizli??

YapayZekaa

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
:D yinede güzel bi tarayıcı iyi günler dilerim rahatsız olmayın.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Verileri cukkalıyorlarmış öyle diyorlar
Her tarayıcı üzerinde bu tarz iddia ve teoriler mevcut, bana verileri sizin tabirinizle cukkalanmış bir kişi gösterin o zaman şahsen bende silerim, Elraen gibi büyük kitlelere hitap eden yayıncılar bile Opera GX'i tercih ediyor verileri çalan bir tarayıcının VPN, RAM ayarlama gibi kapsamlı şeyler koyacağını sanmıyorum, yada bu kadar ilgileneceğini, kendi ağzınla öyle diyorlar diyorsun bir kanıt yok sunabileceğin.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,861
Her tarayıcı üzerinde bu tarz iddia ve teoriler mevcut, bana verileri sizin tabirinizle cukkalanmış bir kişi gösterin o zaman şahsen bende silerim, Elraen gibi büyük kitlelere hitap eden yayıncılar bile Opera GX'i tercih ediyor verileri çalan bir tarayıcının VPN, RAM ayarlama gibi kapsamlı şeyler koyacağını sanmıyorum, yada bu kadar ilgileneceğini, kendi ağzınla öyle diyorlar diyorsun bir kanıt yok sunabileceğin.
Okudun mu gizlilik sözleşmesini? Opera gizli bir tarayıcı değil.

Son düzenleme:

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Okudun mu gizlilik sözleşmesini? Opera gizli bir tarayıcı değil.
Gizli olmaması güvenilir olmadığı anlamına mı geliyor, bana konuşma bana sadece Opera yüzünden başına bir şey gelmiş bir kişiyi göster ve bende sileyim kimseye önermeyeyim, belirttiğim fikirlerin altına emoji atacak kadar saygısız birimisin sen, her yeni gelenlerin yazdıklarına böyle yapıp heveslerini kırarsanız çok üye kaybedersiniz.