En iyisi Beşiktaş

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hep aynı hikaye.dur bakayım daha kardeşim daha yargıtay var.aksi karar çıkarsa sürekli mahkeme şikeyi tescilledi diyenler ne dicekler bakalım.ben size olacakları deyim.rasim ozan çıkacak :başbakan araya girdi konu kapandı dicek.çakar: derin devlet yine iş başında dicek.mehmet baransu:sallar yine savcılara hakimlere.peki yargıtayda onarsa ne olacak diyenler varsa hemen söyleyim.bu suçun cezası neyse verilsin.küme düşmemi idammı.30 yıl hapismi neyse cezası cekmeye razıyız.adaletin kestiği parmak acımaz.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hep aynı hikaye.dur bakayım daha kardeşim daha yargıtay var.aksi karar çıkarsa sürekli mahkeme şikeyi tescilledi diyenler ne dicekler bakalım.ben size olacakları deyim.rasim ozan çıkacak :başbakan araya girdi konu kapandı dicek.çakar: derin devlet yine iş başında dicek.mehmet baransu:sallar yine savcılara hakimlere.peki yargıtayda onarsa ne olacak diyenler varsa hemen söyleyim.bu suçun cezası neyse verilsin.küme düşmemi idammı.30 yıl hapismi neyse cezası cekmeye razıyız.adaletin kestiği parmak acımaz.

Boşver dostum uyma. Konuyu ısrarla oraya bağlamaya çalışıyorlar. Tutunacak başka birşeyleri bulunmadığından...

Reaksiyon puanı
10,327
beşiktaşlı arkadaşlar, etmeyin böyle...
cidden ayıp oluyor, bu kadar kırıcı olmak size cidden yakışmıyor.
unutmayın bu davada fenerbahçe yöneticileri kadar beşiktaşın yöneticileri de yargılandı.
antrenörü yargılandı.
tek bir söz etmedim, etmedik.

hep iddia ettim, bu mahkeme özgür iradesiyle değil, derin bir gücün emriyle hareket eden yüz karası bir mahkemeydi.
zaten alayı buldular cezasını, hepsinin yetkileri alındı ellerinden, tarihin çöplüğüne gittiler, kendi alınlarına sürdükleri lekeyle beraber.

hukuk oluşan bir suç üzerine harekete geçer, halbuki bu adamlar uzun zaman evvel bizatihi aziz yıldırımla kurdukları yakın ilişkiyle suç icat ettiler, kadınlar hamamı muhabbetlerinden delil icat ettiler...

yahu aziz yıldırım son üç yıl boyunca şampiyonlukları son dakikada elinden alınmış bir başkandı. şike yapan adam nasıl olur da şampiyonluğu son anda elinden kaçırır?

hemi de üç yıl boyunca?

bu yargılamalar ne fenerbahçe için, ne beşiktaş için adil değildi.

o yüzden ki, değmez arkadaşlar, birbirimizi bu kadar kırıp geçirmeye, incitmeye değmez sahiden.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Sevgili abim @|SeYYaH| birbirimizi kırmama konusunda sana katılmakla birlikte şunları belirtmek isterim konunun başından benim yazdığım yere kadar ki Fenerbahçeli arkadaşların alaycı tavırları ve kendilerini pek büyük ve de yukarda görmeleri ortamı germiş ve çirkinleştirmiştir soruyorum Beşiktaşlı herhangi bir kişi durduk yere konu içinde diğer takımlara laf atmışmı? Konunun başından beri çoğunlukta Fenerbahçeli arkadaşlar ile GS'li arkadaşlar Beşiktaş'ı aşağılayacı mesajlar yazıp kendilerince tatmin olmaya çalışmışlar bunu tarafsız olarak bakan herkes görür.

Bu sözlerim sana değil atıp tutan kişilere: demem o ki önce DİĞER takım taraftarları kendine bakmalı sonra BEŞİKTAŞ taraftarını uyarmaya hakkını kendinde aramalı.