En iyisi Beşiktaş

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
fft64_mf1061233.Jpeg

IFFHS "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" sıralaması Temmuz ayı değerlendirmesinde Türk takımları içinde en iyi dereceyi 72. sırada yer alan Beşiktaş elde etti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) “Dünyanın En İyi Futbol Takımları” temmuz ayı değerlendirmesinde, Türk takımları içinde en iyi dereceyi 72. sırada yer alan Beşiktaş elde etti.

IFFHS'nin, dünyada futbolda ileri gitmiş ülkelerdeki spor yazarları ve otoritelerin oylarıyla belirlediği, kulüplerin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda oynadığı maçlar baz alınarak yapılan değerlendirmede 1 Ağustos 2011 ile 30 Temmuz 2012 tarihleri arasındaki son bir yıllık süreyi kapsayan rapor açıklandı.

Değerlendirmede, bir önceki aya göre 1 basamak yükselen Beşiktaş 136,5 puanla 72. sırada yer alırken, 10 basamak çıkan Trabzonspor ise 122,5 puanla 88. sırada kendisine yer buldu.

Bu arada, ilk 200 takım içine giren diğer Türk takımları Fenerbahçe , Bursaspor , Eskişehirspor ve Galatasaray oldu.Fenerbahçe 113,5 puanla 104., Bursaspor 105 puanla 126., Eskişehirspor 95,5 puanla 157., Galatasaray da 91,5 puanla 174. sırada gösterildi.

BARCELONA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU
IFFHS'nin “Dünyanın En İyi Futbol Takımları” değerlendirmesinde İspanyol ekibi Barcelona , 356 puanla zirvedeki yerini korudu.
Şili'nin Universidad takımı 339,5 puanla ikinci, İspanyatemsilcisi Real Madrid de 295 puanla üçüncü sırada yer aldı.

İLK 10
IFFHS'nin aylık olarak yayımladığı “Dünyanın En İyi FutbolTakımları” raporu temmuz değerlendirmesinde ilk 10 sırada yer alan takımlar şöyle:

Sıra Takımlar Ülke Puan
----------------------------------------------
1. Barcelonaİspanya 356
2. Universidad Şili 339,5
3. Real Madridİspanya 295
4. Bayern Münih Almanya 290
5. Atletico Madrid İspanya 280
6. Boca Juniors Arjantin 268
7. Chelsea İngiltere 266
8. Libertad Asuncion Paraguay 251,5
9. Corinthians Brezilya 240
10. Velez Sarsfield Arjantin 237
Kaynak

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Eskişehir ile Bursaspor bizden iyi mi git Allahını seversen Fıfa Dünya Kulüpler sıralamasına bakarım ben!

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Eskişehir ile Bursaspor bizden iyi mi git Allahını seversen Fıfa Dünya Kulüpler sıralamasına bakarım ben!

Bunları ben de ölçü almam ama o dediğin daha beter. Al o zaman sana Mayıs 2012 sıralaması. (sonrasında zaten bir şey olmadığından her sene Mayıs dönemi alınıyor olmalı.)
Avrupa başarısı olarak son dönemde en iyisi Beşiktaş, bunu ayrıca söylemeye gerek yok. GS'nin en son ne zaman Avrupa maçı yaptığını unuttum ben mesela. FB'nin de Zico döneminden sonra en ufak başarısını hatırlamıyorum.

FIFA Klüpler Dünya Sıralaması – Mayıs 2012

[TABLE="class: jk-table"]
[TR="class: jk-firstrow"]
[TH]Mayıs Ayı Sıra[/TH]
[TH]Nisan Ayı Sıra[/TH]
[TH]Kulüp[/TH]
[TH]Grup[/TH]
[TH]Ülke[/TH]
[TH]Puan[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Beşiktaş JK İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]198.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]150[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]Fenerbahçe SK İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]194[/TD]
[TD]214[/TD]
[TD]Galatasaray SK İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]211[/TD]
[TD]207[/TD]
[TD]Trabzonspor K Trabzon[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]242[/TD]
[TD]257[/TD]
[TD]Gaziantepspor Gaziantep[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]286[/TD]
[TD]314[/TD]
[TD]İstanbul BB[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]305[/TD]
[TD]264[/TD]
[TD]Bursaspor K Bursa[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]398[/TD]
[TD]344[/TD]
[TD]Genclerbirligi K Ankara[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Türkiye[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Bunları ben de ölçü almam ama o dediğin daha beter. Al o zaman sana Mayıs 2012 sıralaması. (sonrasında zaten bir şey olmadığından her sene Mayıs dönemi alınıyor olmalı.)
Avrupa başarısı olarak son dönemde en iyisi Beşiktaş, bunu ayrıca söylemeye gerek yok. GS'nin en son ne zaman Avrupa maçı yaptığını unuttum ben mesela. FB'nin de Zico döneminden sonra en ufak başarısını hatırlamıyorum.

FIFA Klüpler Dünya Sıralaması – Mayıs 2012

[TABLE="class: jk-table"]
[TR="class: jk-firstrow"]
[TH]Mayıs Ayı Sıra
[/TH]
[TH]Nisan Ayı Sıra
[/TH]
[TH]Kulüp
[/TH]
[TH]Grup
[/TH]
[TH]Ülke
[/TH]
[TH]Puan
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]21
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]Beşiktaş JK İstanbul
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]198.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]150
[/TD]
[TD]167
[/TD]
[TD]Fenerbahçe SK İstanbul
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]97
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]194
[/TD]
[TD]214
[/TD]
[TD]Galatasaray SK İstanbul
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]211
[/TD]
[TD]207
[/TD]
[TD]Trabzonspor K Trabzon
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]82.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]242
[/TD]
[TD]257
[/TD]
[TD]Gaziantepspor Gaziantep
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]286
[/TD]
[TD]314
[/TD]
[TD]İstanbul BB
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]305
[/TD]
[TD]264
[/TD]
[TD]Bursaspor K Bursa
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]398
[/TD]
[TD]344
[/TD]
[TD]Genclerbirligi K Ankara
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]Türkiye
[/TD]
[TD]62.5
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Eskişehir ile Bursa'yı kastettim ayrıca Beşiktaş'ın öyle köklü bir kulübü yendiği yok:) Neyse bu sene görüceğiz Beşiktaş'ın halini:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben Eskişehir ile Bursa'yı kastettim ayrıca Beşiktaş'ın öyle köklü bir kulübü yendiği yok:) Neyse bu sene görüceğiz Beşiktaş'ın halini:)

Ne halini görecen hocam? Senin tuttuğun takım hangisi bilmiyorum ama ciddi ciddi Real'le karıştırdın herhalde... :)
Bu tarz UEFA FIFA sıralama konularında millet hem zerre kadar umursamadığını ve güldüğünü söylüyor, hem de yorum yapmadan duramıyor. E be adam madem hiç umursamıyorsun ne diye bu konular her seferinde ilgini çekiyor diye sormazlar mı adama? Türk takımları arasında Avrupa'da başarılı olan bir tane takımımız var mı? Yok. Hepsi çok kötü. Yani bu istatistikleri görünce saçma sapan gülen adamların takımları da rezil kepaze, bunu kendileri de biliyor.
Adamlar istatistik yapmış, sana diyor ki şu dönemde yine aranızda en iyiniz şu takım. E ne var bunda manasızca gülecek ya da haline bakmadan dalga geçecek?
Tırıvırı Türk liginde başarılı olduğunuz için mi bu çalımınız..? Biz komiksek siz büsbütün şakasınız!

Ne yani, şimdi orada Türkiye'de en iyi kulüp beşiktaş yazıyor diye, siz en iyi mi oldunuz? :)

Gerçekten komiksiniz.

Nasıl bir moderatörsün arkadaş sen? Haberde öyle yazıyor, kişi kendi fikrini dahi söylemiyor ama ve sen alaycı bir tavırla 'komiksiniz' diyorsun. O komiksiniz derken dişlerini nasıl sıktığını görebiliyorum... :) Ayrıca sen komik de değilsin, taraflı ve antipatiksin. Taraflısın derken bir takım tutmandan değil, adil olamamandan bahsediyorum.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Nasıl bir moderatörsün arkadaş sen? Haberde öyle yazıyor, kişi kendi fikrini dahi söylemiyor ama ve sen alaycı bir tavırla 'komiksiniz' diyorsun. O komiksiniz derken dişlerini nasıl sıktığını görebiliyorum... :) Ayrıca sen komik de değilsin, taraflı ve antipatiksin. Taraflısın derken bir takım tutmandan değil, adil olamamandan bahsediyorum.

Ben eleştiriye her zaman açığım :)

Ama unutmayın ki, bizlerde insanız.

Benim oraya "komiksiniz" yazmam ile adil olmanın hiç bir alakası yok.

Ayrıca, diğer söylediklerinde sadece senin fikrin :) (diş sıkma vs)

Son olarak, eğer benden yana bir şikayetin varsa, buyur buraya ilet.

Fikirlerine saygı duyarım.

http://forum.shiftdelete.net/spor/29589-bolum-moderatoru-hakkinda-gorus-oneri-ve-sikayetler.html

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Ne halini görecen hocam? Senin tuttuğun takım hangisi bilmiyorum ama ciddi ciddi Real'le karıştırdın herhalde... :)
Bu tarz UEFA FIFA sıralama konularında millet hem zerre kadar umursamadığını ve güldüğünü söylüyor, hem de yorum yapmadan duramıyor. E be adam madem hiç umursamıyorsun ne diye bu konular her seferinde ilgini çekiyor diye sormazlar mı adama? Türk takımları arasında Avrupa'da başarılı olan bir tane takımımız var mı? Yok. Hepsi çok kötü. Yani bu istatistikleri görünce saçma sapan gülen adamların takımları da rezil kepaze, bunu kendileri de biliyor.
Adamlar istatistik yapmış, sana diyor ki şu dönemde yine aranızda en iyiniz şu takım. E ne var bunda manasızca gülecek ya da haline bakmadan dalga geçecek?
Tırıvırı Türk liginde başarılı olduğunuz için mi bu çalımınız..? Biz komiksek siz büsbütün şakasınız!

Fazla söze gerek yok göreceğiz bu sene Beşiktaş'ın halini merak etmeyin Beşiktaş kendini çok güzel ifade edecek...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çekemeyenler anten taksın hemen saldırıya geçmişler :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Günün espirisi.

Aynı kurul Muslera'yı dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterinde bir şey yok ama Beşiktaş ilk 100'deki tek Türk takımı olunca "auvvvvvv"

Gaalatasaray olarak 3 senedir Avrupa'da yoksunuz, normal değil mi bu sonuç?

Moderatör olarak aşman gereken bazı şeyler var sevgili deatmania; birincisi tarafsız olmak. İkincisi araştırmacı olmak.

O Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra yazdığın "Koy... mu" mesajından sonra özür diledin ama pek bir şey değişmemiş.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu saldırgan tavrınızı anlamış değilim.

Sorun sadece bir mesaj mı yav?

Hey güzel allahım.

Tamam yorum yapmayız abi.Yeter ki sizin gönlünüz olsun ya.

Dert ettiğiniz şeye bak.

Tamam en büyük sizsiniz.

Bir şey demedim.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Bu saldırgan tavrınızı anlamış değilim.

Sorun sadece bir mesaj mı yav?

Hey güzel allahım.

Tamam yorum yapmayız abi.Yeter ki sizin gönlünüz olsun ya.

Dert ettiğiniz şeye bak.

Tamam en büyük sizsiniz.

Bir şey demedim.

Boşver [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] çekil konudan efendilik bizde kalsın uğraşmaya değmez:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Abi ben kimseyle tartışmam zaten.

Konudan çekilmeye falan gerek yok.Eyvallah uyarında içinde.

Ama benim anlamadığım, millet bir yorum için üzerime geliyor.

Ne bu tavır anlamış değilim? Biz robot değiliz arkadaşlar.

Lütfen ya.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
dostum egonun esiri olmuşsun yazık....bu konu hakkında dalganızı gecıyorsunuz....bende bır ara bır uyenın yazıyı koyu renkle yazmasıyla dalga gectım kı hatta [MENTION=160691]Janmark[/MENTION] ıle beraber sevıyelı bır muhabbettı ama yazılarımız sılındı...yavas yavas moderatorlerden bazılarının adil olmadıklarını dusunmeye basladım....
Ne yani, şimdi orada Türkiye'de en iyi kulüp beşiktaş yazıyor diye, siz en iyi mi oldunuz? :)

Gerçekten komiksiniz.

efendılık mı kım kaybetmıs onu....saldıran bızdık degıl mı :P
Boşver @deatmania çekil konudan efendilik bizde kalsın uğraşmaya değmez:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bi komiksiniz mesajı yazdım diye,

Ego tatmini oldum.

Adil olmadım.

Taraflı oldum.

Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Gerçekten komiksiniz.

Senın aklın almıyor herhalde arkadasım..

Kımse demıyor kı en ıyı bızız dıye bunu UEFA FIFA IFFHS soyluyor BIZ DEGIL yanı !!! umarım anlatabılmısımdır !!!

Ayrıca senın takımın avrupa da ve Turkıye de ıyı olsaydı orada Besıktas degıl kendı takımının ısmı yazardı degıl mı ???
Bunu dusunmek zor olmamalı !! :D
Demek kı neymıs yalnızca Turkıye de degıl ve Turkıye den avrupaya katılan en ıyı Turk takımı Besıktas !!
Gerısı hıkaye...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Beşiktaş avrupanın kralıymış beyler dağılın :mrgreen:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hemen işi hakarete vurmaktır asıl o bahsettiğin o tabir [MENTION=139982]karizmaxi[/MENTION].. Mesajını düzenle mübarek ramazan akşamı iftardan gelen modları yorma ...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Neyse ben seni tutmayayım.. Senin kafa baya bir dolmuş anlaşılan..
Ama rahatlamak için yanlış yerdesin.. Bir spor salonu tavsiye ederim. Kum torbası vs denemelisin...
Yada bir kahveye git. Bu şekilde seviyesizce konuşmaları oralarda bulabilirsin sadece...

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Neyse ben seni tutmayayım.. Senin kafa baya bir dolmuş anlaşılan..
Ama rahatlamak için yanlış yerdesin.. Bir spor salonu tavsiye ederim. Kum torbası vs denemelisin...
Yada bir kahveye git. Bu şekilde seviyesizce konuşmaları oralarda bulabilirsin sadece...
Ben senin gibi sağa sola sataşarak rahatlamıyorum güzel çocuk, sen önerilerilerini kendin bir uygula da gel en iyisi :)