Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Sizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Barış Özcan ve Coşkun Aral videolarını izlerkenki heyecan hiç biyerde yokSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Bence doğan kabakSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Bana göre en iyi YouTuberlar Ege Fitness Okan Serbes FitYemek Gym KongSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Sizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
Çok sakinleştirici video. ? Güzel ve çok mantıklı konuşması var.özellikle Coşkun Aral ın şu videosunu öneririm:
ablam +) Nihal DumrulSizce Türkiye'de ki en iyi youtuber kim? Ya da en fazla videolarını izlediğiniz kanal hangisi?
bencede videolarında huzur buldum resmenÇok sakinleştirici video. ? Güzel ve çok mantıklı konuşması var.
Burak Şolt da iyidirTR: Mesut Çevik ve Efe Aydal
Global: Linus Tech Tips
EVetdiksiyon tv mennan'ın kanalı değil mi ?
Murat Şen benim favori dublaj sanatçılarından kendisi 1994 serisi ve Spider-Man 2'de Peter Parker/Spider-Man'i seslendirdibence murat şen ve nejdat delioğlu
Burak Şolt da iyidir