En İyi Web Tasarım Programı Hangisi?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar benim bir programa ihtiyacım var web tasarımı yapmak için ama bir türlü bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Tavsiye edeceğiniz bir program kullanımı kolay ama asp,php,html site hazırlayabileceğim bir program olmalı. (DREAMWEVAR) hariç.. şimdiden teşekkürler

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,

Bence Notepad ++ :) ama senin soruna cevap olarak Frontpage denebilir.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konu güncel arkadaşlar

McCOY35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba programdan önce hangi dile ne kadar hakim olduğunuz önemli kodlamayı siz kendiniz yazacaksanız eğer notepad++ iyidir. Görsel olarak oynamak istiyorsanız Artissteer yada Xara Web Designer işinizi görecektir.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kullanım şekline göre değişir.

eğer bir arayüz yapma niyetindeysen sublime text 2 + emmet eklentisini öneririm.
sublime text2 dosyalar arasında hızlı geçiş sağlıyor ve dosya düzenleme konusunda birçok özelliği var. emmet eklentisi sayesinde işlerin çok hızlanır layout'ları çok daha kolay hazırlarsın.

php ile orta ölçekli bir proje yapma niyetinde isen mutlaka phpdesigner'ı denemelisin. phpdesigner bir çok dile otomatik tamamlama desteği vermekte. ayrıca ftp desteği sayesinde işleri çok kolaylaştırıyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar benim bir programa ihtiyacım var web tasarımı yapmak için ama bir türlü bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Tavsiye edeceğiniz bir program kullanımı kolay ama asp,php,html site hazırlayabileceğim bir program olmalı. (DREAMWEVAR) hariç.. şimdiden teşekkürler
Kod bilmeye gerek kalmadan da yapabilirsin GoDaddy gibi sitelerden.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
En iyi web tasarım programı sensin.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar konu güncel

ben xarayı kurdum ama içinde şablon yok kaldırdım şimdi artiers diye program var onu kurdum bakalım inceliyorum başka varmı kullanan yada tavsiye