En iyi virüs programı tavsiyesi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Garanti bankası müşterilerine webroot uygulaması veriyor 1 yıllık. Onu kurdum 1-2 aydır kullanıyorum. Çok hafif ve iyi de. 3-4 MB birşey. İlk kurduğumda bir işe yaramaz heralde demiştim. Utorrent kurarken içindeki reklam yazılımına bile uyarı verdi kurdurtmadı.Denemekte fayda var derim

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
ESET candır. Yıllardır ESET Smart Security kullanıyorum ve artık alıştım ara birimine. Şimdiye kadar bir problemim olmadı virüs konusunda

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
comodo kullanın, TÜRK firması

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
avira free.... iyidir kasmaz çok usludur. :) yıllardır kullanıyorum ücretsiz sürümü

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Emin ol esetten başkası yalan

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Ben avast free kullanıyorum 2 senedir format atmadım eski pc ye virüs vs yok 2 sene kullandıgım için %80 sadakat indirimi verdi firma 10 tl ye alınabiliyor artık :) spy bot s&D + Avast problem yok .

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Eset'i tek isim'inden dolayı kullanmıyorum. Tavsiyem "360 Total Security"

OguzcanG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ESET kullaniyorum cok memnunum bundan once antivir kullaniyordum oda guzeldi tavsiyemdir. hic virus koruma kullanmayabilirsin onun yerine daha dikkatli surf yapabilirsin

OmerTurac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son Zamanların En iyi AntiVirüs programı olan 360 Total Security Herkese Öneriyorum. Çünkü en önemlisi tam olarak Ücretsiz olması ESET, Karpersky, Norton, Avast vb. ücretli fakat neredeyse aynı görevi görüyorlar. 360 Total Security'nin En önemli özellikleri: 360 Connect, Düzeltme Eki, Sandbox, Sistem Yedekleme Temizleyicisi, Tarayıcı Koruması ve Güvenlik Duvarı en önemli 6 özelliğidir. Ayrıca kullanıcının isteğine göre temaları da var. PC'nizin Önyükleme süresini size rapor ediyor. Ayrıca Wifi Güvenlik kontrolü ile Wifi'nizi kontrol edebilirsiniz.
İNDİRMEK İÇİN TIKLA

screenshot.tr.jpg

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ESET mi en iyisi hahaha!... Avira, Kaspersky, Norton varken ESET kendibi koruyamayan şey mi?

Salih_1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana önereceğim iki tane antivirüs var hangisini istersen
1.Bitdefender (En iyilerde 2015 ve 2016 da 1. sıradadır)
2.Kaspersky (En iyilerde 2015 den önce 1. sıradadır)

Not:Bu yazılımları çok ucuz bir mebla ödüyerek lisanslı kullan.Çünkü sen diğer yaılımlar gibi crack olmasını önermem sen antivirise sırtını yaslıyorsun bilgisayar ona emanet ediyorsun crackte ne olduğunu bilemessin bu yüzden sana tavsiyem lisanslı kullanman sana linklerinide atıyorum istersen bak...

Antivirüs Linkleri ;
Bitdefender: Bitdefender Antivirus Software
Kaspersky: Kaspersky Lab | Antivirus Protection & Internet Security Software

Ucuza alabileceğin Site;
G2A: G2A - Global Digital Gaming Marketplace
!Hatta sana G2A da indirim kodunu da atıyım ---İndirim Kodu yazan yere bunu yaz ve uygula de sonra işlemlere devam et Kode: KASHYK
(Alıntı:https://www.youtube.com/channel/UChFiy3vBTdbFLiziqZCxmu)

Note:G2a benim sponsorum değil reklam die banlanma olmasın indirim kodunuda arştırırsanız bana ait değil.

Son düzenleme: