En İyi Video Montaj Programları - 2018

Bu konuyu okuyanlar

mraliaras

Asistan
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
441
Reaksiyon puanı
12
Puanları
18
1.jpg
1. Adobe Premiere
Kurgu montaj programı denildiği zaman akla ilk gelenlerden biridir, Adobe Premiere.
Profesyonel veya amatör kurgulama işi yapıyorsanız harika bir video düzenleyicisidir ve video düzenleme konusunda ciddi iseniz uğraştığınız çabaya değecektir.

Adobe Premiere'nin arayüzü panellere ve bir zaman çizelgesine dayalıdır. Diğer programların aksine, Premiere son derece özelleştirilebilir. Genel kullanımını öğrendikten sonra, arayüzü kendinize göre çok basit bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

Adobe Premiere'nin tüm özelliklerinde adil davranmak zor, ancak en belirgin özelliği; diğer Adobe programlarıyla uyumlu çalışmasıdır. Fotoğraf düzenlemek için "Photoshop", video animasyon için "After Effects" programlarını kullanıyorsanız; Adobe destekli bu programları "Premiere" ile entegreli bir şekilde çalıştırmanız mümkün.

Adobe Premiere'nin daha önceki sürümlerinde post prodüksiyonda bazı sorunlar bulunurken, en son sürüm ses ve video efektleri, 360 derecelik ve VR video düzenleme dahil olmak üzere sorunsuz bir arayüz haline getirilmiştir.

Platform; Windows, Mac
Adobe Premiere’nin lisanslı satış fiyatlı, aylık 20$ civarındadır.

s.jpg
2. Vegas Pro
Vegas Pro (eskiden Sony'ye aitti) MAGIX Vegas Pro'nun küçük kardeşide denilebilir. Tam performanslı, profesyonel kalitede düzenleme için etkileyici olan yeni başlayanlar için uygun olan premium video düzenleyicilerden biridir.

Vegas Pro 15, eklentilerle beraber daha da çok sayıda filtre ve efekt içerir. Her filtre özelleştirilebilir. Özellikle efektli geçişler konusunda son derece iddialı olan program, birçok eklenti ile entegreli bir şekilde çalışmaktadır. Yeni başlayanların bile kullanması kolaydır.

Vegas Pro'nun arayüzü ve panelleri kısacası her sekmesi özenle düşünülmüştür. Gelişmiş ayarlar için otomatik veya önayarlı bir seçenek vardır.

Vegas Pro’nun lisanslı satış fiyatı, tek seferlik 300$ civarındadır.

Platform; Windows (64bit)

c.jpg

3. CyberLink PowerDirector
PowerDirector özellikleri dolu dolu bir video düzenleyicisidir. Kullanımı basitleştirilmiştir yeni başlayan için en uygun ve popüler video düzenleyicisidir. Videoları bir kaç tıklama ile birleştirip optimize edebilirsiniz.

Belki de en etkileyici olan CyberLink PowerDirector video düzenleme işlemlerini size eğlenceli hale getirebilir. Yeni başlayanlardan iseniz ücretsiz yazılımlardan daha esnek bir şey istiyorsanız, PowerDirector kullanabilirsiniz.

Platform; Windows

CyberLink PowerDirector’un lisanslı satış fiyatı, tek seferlik 60$ civarındadır.
 

thplars

Öğrenci
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
24
premiere de bana uzun süre yardmcı olacak insan var mı
 

Son mesajlar

Üst