En iyi ücresiz antivirüs hangisidir?

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Kaspersky'i yükle. Mısırını al izle.

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
eset iyiydi, bir süre kullandım. şu an kaspersky'deyim, o da iyi. diğerlerine pek bakma derim. bu arada PC'de virüs varken, antivirüs kurmak etkili sonuç vermeyebilir. en iyisi, temiz bir sistemden (Başka bir PC) eset'in rescue iso'sunu indirip bir flash diske atmak, PC'yi onunla başlatıp tarama yapmak.

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
avast kesinlikle önermem indirmesi kolay silmesi işgence kaspersky veya malwarebytes indirer bilirsin

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
kullanmamayı öneririm

terzarima

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
benım bılgısayara vırus bulastı galıba en ıyı ucreetsız antıvırus uyg nedır
lutfen yardımcı olun acıl

"Galiba"?

Paronayak olmaya gerek yok. Virüs olduğuna dair kesin bir delile sahip değilseniz yoktur. Olasılıklar ancak insanın kafasını gereksiz yere kurcalar.

Bilgisayarında yanlış işler yapmıyorsan problem olacağını sanmıyorum, Defender temel düzeyde koruma sağlar, bu da ev kullanıcıları için gayet yeterlidir.

Her performans düşüşü virüsün olduğu anlamına gelmiyor, bilgisayarı hoyratça kullandığın anlamına geliyor öncelikle.

Sorun buysa Google'a "Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi" yazıp çıkan makaleyi okumanı öneririm.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Virüs varken de mi?

Konuya cevabım Kaspersky Free.
Burası ben eski hesabımın şifredini unutuğumdan beri çöplüğe dönmüş.
virüslerin çoğu tarayıcılardan geldiğine inanıyorum tarayıcılardan reklam enegleme ve birkaç küçük eklentiyle bu olayı sıfıra yakına getirebilirz şayet cracli oyun hatsatı isen her programı beleşe kullanmaya çalışır isen o zaman işler değişir ki ben windows defender bile kullanmıyorum

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Windows Defender.