Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
En iyi ve en beğendiğiniz Türk oyuncu kim? Benimki Kıvanç Tatlıtuğ??
Çok karizmatik adam ama oyunculuk anlamında kıvanç daha iyi benceKenan imzalıoğlu
Orda haklısın.Bende o yüzden seviyorum.Çok karizmatik adam ama oyunculuk anlamında kıvanç daha iyi bence
Hanımefendi bizim dizi sektöründe adam gibi oyuncu yok ki.En iyi ve en beğendiğiniz Türk oyuncu kim? Benimki Kıvanç Tatlıtuğ??
Bence gayet iyi oyuncular varHanımefendi bizim dizi sektöründe adam gibi oyuncu yok ki.
En iyi ve en beğendiğiniz Türk oyuncu kim? Benimki Kıvanç Tatlıtuğ??
Özge gürelKimse kadın oyunculardan birini söylememiş ??
Tuba Büyüküstün. Hayranıyım.Kimse kadın oyunculardan birini söylememiş ??
Güzel kadın ama ottomandaki oyunculuğunu ben çok beğenemedimTuba Büyüküstün. Hayranıyım.
Oyunculuğu çok iyi bence. Ama güzelliği dersen tek geçerim. Bir kadın bu kadar mı güzel olur.Güzel kadın ama ottomandaki oyunculuğunu ben çok beğenemedim
Beren saat'i de beğeniyorum benOyunculuğu çok iyi bence. Ama güzelliği dersen tek geçerim. Bir kadın bu kadar mı güzel olur.
Açıkça söyleyeyim çok itici geliyor Beren Saat bana.Beren saat'i de beğeniyorum ben
Neslihan Atagül ve Aras Bulut İynemliii?En iyi ve en beğendiğiniz Türk oyuncu kim? Benimki Kıvanç Tatlıtuğ??
Neslihan Atagül' ü bilmiyorum ama Aras Bulut on numara ne de olsa BEŞİKTAŞ' lı.Neslihan Atagül ve Aras Bulut İynemliii?
Burada bile beşiktaş ??Neslihan Atagül' ü bilmiyorum ama Aras Bulut on numara ne de olsa BEŞİKTAŞ' lı.